A Velvet információja szerint a Hungária körúton - Mogyoródi út és a Kerepesi út közötti szakaszon - egy elhagyott táskát találtak. Kerestük a BRFK-t, amint válaszolnak posztunkat frissítjük.

A BKK a Facebook azt írja, hogy

A hatósági lezárta a Hungária körutat a Stefánia út és a Kerepesi út között. Az 1-es villamos helyett a Népliget M és Zugló vasútállomás között pótlóbusz közlekedik terelt útvonalon, a Puskás Ferenc Stadion M megállót nem érinti.A 75-ös trolibusz helyett az Ötvenhatosok tere és a Puskás Ferenc Stadion M, a 77-es trolibusz helyett pedig a Komócsy utca és a Puskás Ferenc Stadion M között szintén pótlóbusz jár. A pótlóbusz terelt útvonalon közlekedik, nem érinti a Szobránc köz és a Puskás Ferenc Stadion M megállót. Türelmeteket kérjük.

Hétfőn a VIII. kerületi Vas utcában találtak egy gazdátlan táskát, amiről később kiderült, hogy vaklárma volt.

Valószínűleg ez is az lesz, mert a BKK a Facebookon néhány perce azt közölte, hogy megnyitották a Hungária körutat. Az 1-es villamos, valamint a 75-ös és a 77-es trolibusz is ismét a teljes vonalon közlekedik.

Megkaptuk a rendőrség válaszát is, melyben azt írják

2016. szeptember 27-én 19 óra 15 perc körül a Budapest XIV, Hungária körút és Kerepesi út kereszteződésében egy őrizetlenül hagyott bőröndöt találtak. A Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatának munkatársai a bőröndöt átvizsgálták, abban robbanóanyagot, robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.