A Velvet úgy tudja, hogy a VII. Kerületi Rendőrkapitányság egyik járőre, a 40 éves Sz. György Ákos még szeptember 24-én, szombaton szenvedett balesetet Erdőkertesen. Suzuki Ignis típusú autójával az Aszódi utcánál döntött ki egy oszlopot és felborult. Egy szemtanú szerint a férfi kiszállt a kocsiból, majd elindult a falu felé a földúton. 

A férfit először a rendőrök kezdték keresni, este viszont már bekapcsolódtak a speciális kutató-mentők is. Kollégájukat végül vasárnap találtak holtan egy erdős területen, a baleset helyszínétől néhány száz méterre. A Hirpress információja szerint felakasztotta magát.

A Velvet értesülése alapján a férfinak a baleset másnapján már dolgoznia kellett volna, de szolgálatát nem vette fel. Az esetről megkérdeztük a rendőrséget, amint megkapjuk válaszukat, frissítjük posztunkat.

Update:

Az eset kapcsán a Gödöllői Rendőrkapitányság szabálysértési, valamint közigazgatási hatósági eljárást folytat, amelyekről a vonatkozó jogszabályok értelmében nem áll módunkban bővebb tájékoztatást adni.

– írta válaszában a rendőrség.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.