Másfél évvel ezelőtt a rendőrség még speciális kutató-mentőkkel is kereste azt a 33 éves jászfelsőszentgyörgyi nőt, akinek a holttestét végül november 10-én elásva találták meg a településhez közeli erdős részen.

A Jászberényi Rendőrkapitányság július 1-én tette nyilvánossá V. Natália körözését a police.hu-n (a körözést ma eltávolították a rendőrség oldaláról - a szerk.), akiről akkor már négy hónapja semmi nem tudtak. Az utolsó információ szerint 

a nő március 2015. március 21-én az esti órákban a lakásából ismeretlen helyre távozott. Az eltűnt nő 160162 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, barna szemű, orra pisze.

A rendőrség az emberöléssel egy 35 éves férfit gyanúsít, aki információnk szerint a nő párja. A helyiek szerint T. Gábor annyira belőtte magát, hogy egész egyszerűen besétált a rendőrségre és mindent bevallott.

A kisfiúk abba a jászberényi óvodába járt, ahol a feleségem dolgozik. Másfél évvel ezelőtt csak annyi változott, hogy az anya helyett az apa hozta-vitte a gyereket. A jászberényi rendőrök nem találták a nőt, de ezek szerint a férfi sem került képbe. Úgy tudom, hogy a nőt belső combján és a mellkasán is megszúrták

– mondta a Velvetnek egy helyi férfi.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte a 35 éves férfi előzetes letartóztatást, de úgy tudjuk az iratok még nem érkeztek meg az ügyészségre.