Először egy kerti szekrényben, később egy üresen álló kutyaólban rejtegette kislánya holttestét az az érdi nő, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy 2015  novemberében megszülte, majd megölte csecsemőjét.

Az újszülött holttestét viszont csak január 11-én fedezte fel a nő élettárásnak édesanyja, aki csak rendet akart tenni a kutyaólban.

A testet egy törölközőbe burkolták, majd beletették három szemeteszsákba, amelyek nyílását szorosan elkötötték olyan maszkolószalaggal, amiket egyébként festők szoktak használni. A szemeteszsákot egy nagyméretű bevásárlótáskába helyezték, amit végül egy strandtáskába raktak

– mondta a Zsaru magazinnak Szumega Vilmos, alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának vezetője.

Az érdi családi ház lakói mind azt állították, hogy a kutyaól már évek óta üresen állt és senki nem értette, hogyan került oda egy csecsemő holtteste.

Kihallgatás közben azonban a 38 éves nő összeomlott és bevallotta, hogy a kislány az ő gyereke volt, terhességét mindvégig eltitkolta és két éve az utcán, egy bokor alatt szült meg. Arra viszont már nem emlékezett, hogy a csecsemő felsírt-e vagy valamivel betömte a száját.

Mile Adrienn, a nő ügyvédje korábban a Velvetnek azt mondta, hogy az első vizsgálatok még azt sem tudták megállapítani, hogy a gyerek élve született-e, ezt később szakértők tisztázhatják.

Az anyát január 12-én emberölés gyanúja miatt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.