A most látható videót a New Orleans-i rendőrség rejtett kamerájának köszönheti a világ, de a tolvaj fiatalember már kevésbé, és ezt több szempontból is meg tudjuk érteni. Készüljön fel, egy nagyon rafináltan kiötlött rablás szemtanúja lesz, ami  - bocs, lelőjük a poént - csúfos véget ér. De mi történik pontosan?

A képeken látható fiatalember a plafonon át hatol be egy ruhaüzletbe, professzionális, kötéllel összehozott mozdulatsorral. Aztán hirtelen megszólal a riasztó (nyilván), ő pedig úgy dönt, mivel kiiktatni nem tudja, nincs mit keresnie a helyszínen a továbbiakban. 

Ekkor realizálja, hogy a távozást már nem szervezte meg olyan körültekintően, mint az érkezést, úgyhogy megtörténik A BAJ. 

Miután a plafon is leszakad alatta menekülés közben, az ajtót választja, majd kimegy rajta. Egyszerűbb lett volna ezzel kezdeni, vagy inkább elfogadni, hogy egy rablás folyamatának megszervezésére nem árt három és fél másodpercnél több időt szánni legalább. Viszont baromi nagy mázlija van, mert a rendőrség még mindig keresi. 

Forrás: Daily Mail