A 24 éves YouTube-sztárt, Austin Jones-t gyerekpornó birtoklása és egyéb vádak miatt vettét őrizetbe. A videómegosztó oldalon fél millió feliratkozóval rendelkező videóst két rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, és amennyiben bűnösnek találják, akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

Hello from Poland **

Austin Jones (@ausdude) által megosztott bejegyzés,

Az 500 ezres követő táborral rendelkező Jones 2007-ben indította oldalát, és 25 milliós nézettséget ért el különböző népszerű előadók (Justin Bieber, Twenty One Pilots) számainak feldolgozásával. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy a közösségi oldalakon nagyon fiatal lányokkal próbálkozott: már 2015-ben is tinédzser lányokat kért meg arra, hogy küldjenek neki olyan videót, amelyen twerkelnek. Emiatt később bocsánatot kért a Facebookon, de ettől még kirúgták őt a Vans Warped turnéjáról, ahol fellépett volna.

Most azonban komolyabbak a vádak.

Az énekes két fiatalkorú rajongóját is rávette arra, hogy küldjenek neki olyan videókat, amin a nemi szerveiket is megmutatják. Az egyik, 14 éves áldozatnak azt is mondta, hogy be kell bizonyítania, hogy tényleg ő a legnagyobb rajongója, és ha szerencsés, azt is megengedi neki, hogy orálisan kielégítse. 

Ezek miatt Jones 15 év börtönbüntetést is kaphat - az ügyet ma kezdik tárgyalni a chicagói bíróságon.  

via US Magazine, BuzzFeed

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gyerekpornó-vádak miatt letartóztattak egy népszerű YouTube-sztárt

Austin Jones két fiatalkorú rajongóját kérte arra, hogy küldjenek neki meztelen videókat. Akár 15 év börtönt is kaphat.

2 · Jun 14, 2017 10:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments