A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja. A gyanúsított férfi ezután rakta ki Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába a konténerek mellé, majd átöltözött és visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába

- nyilatkozta még január végén egy neve elhallgatását kérő informátor, aki bizonyos volt abban, hogy a rendőrök már egy ideje pontosan tudják, mi is történt pontosan a 2017 novemberében eltűnt Novozánszki Fanni feltételezett holttestével . Az illető hangsúlyozta, hogy legutóbb minden kétséget kizáróan a lány hajszálait találták meg a gyanúsított B. László mosógépében.

Most a Bors a fenti információk teljes ellentétéről számol be B. László aktuális jogi kéviselőjének információi alapján, amelyet a férfi előző védője és nagybátyja, dr. Brodmann Péter tolmácsolt a lapnak. 

A gyanúsítottat ismét kihallgatták, hozzáteszem, úgy, hogy a védőjét, dr. Bálint Rolandot erről nem értesítették. B. László elmondta az ügyvédjének, hogy a rendőrök elé tárták a szakértői véleményt, miszerint a siófoki lakásában talált két hajszál nem a sértetté (N. Fanni), és nem is a gyanúsított egykori barát­nőé­jé, és hogy nem tudják, kitől származnak. A gyanúsított kabátján talált vérfoltról pedig kiderült, hogy B. Lászlóé

- mondta, majd hozzátette: 

A gyanúsított arról tájékoztatta a védőjét, hogy azt mondták neki, hogy emberrablás, valamint halált okozó súlyos testi sértés miatt fognak vádat emelni ellene. Ez több sebből is vérzik. Kezdjük ott, hogy az emberrabláshoz követelés is kellett volna.

Novozánszki Fanni ügyében az alábbi linkre kattintva az összes fontos előzményről tájékozódhat.