CIKKÜNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL.

A Ripost információi szerint tragédia érte Csuja Imre színművész családját: elhunyt kisebbik fia, Bence. A holttestet egy budapesti erdőben találták meg. A rendőrség vizsgálja az ügyet, a család pedig hírzárlatot tart, és a média megértését kérik. A Bors cikkéből az derült ki, hogy elkeseredett tettét előre eltervezte, kötelet is vitt magával.

A Ripost pénteken újabb információkat közölt arról, hogy a színész kisebbik, Bence fiának holttestét egy erdőben találták meg arra járók. Közleményében a BRFK megerősítette, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A család a következő közleményt juttatta el a sajtóhoz csütörtökön:

Tisztelettel kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel a szerettünk elvesztésében érzett gyászara. Amint úgy érezzük, hogy nyilatkozni kívánunk a tragédia kapcsán, azt a megfelelő fórumokon jelezni fogjuk.

Reméljük, kérésünk meghallgatásra talál ezekben a szomorú órákban.

Megértésükben bízva,

A család

A Bors cikkéből az is kiderült, hogy a fiúnál voltak az iratai és a telefonja,  ezek alapján tudták azonosítani a rendőrség. A lap úgy tudjuk, hogy a fiatalember apja kocsijával hajtott a XVI. és XVII. kerület között húzódó erdőbe.

Csuja Imre most elhunyt fiával kapcsolatban a Blikk azt írja többek között, hogy a fiatalember évek óta édesapja mellett dolgozott forgatásokon mindenesként, például a Mi kis falunk forgatásán is segédkezett.

A fiút egy kutyáját sétáltató nő találta meg, aki a közelben dolgozó munkásoktól kért segítséget, ők hívták a rendőrséget. A Bors szerint elkeseredett tettét előre eltervezte, kötelet is vitt magával. A Bors újságírója felkereste azt a munkást, aki a holttestet megtaláló nővel beszélt. A férfi elmondta, hogy a holttest közelében egy szürke Suzuki állt. A férfit a látvány annyira megrázta, hogy nem volt képes közelebb menni a helyszínhez. 

A Blikk Csuja Bence néhány ismerősét is megpróbálta megszólaltatni, Varga Viktor a következőt mondta:

Ő is underground művész volt, akikre jellemző, hogy érzelmileg a végleteket élik meg, ilyen voltam én is egy ideig. Jóindulatú srácnak ismertem meg, sajnálom nagyon.

Csuja Imrét már korábban is érte hasonló tragédia, ugyanis másik fia, Gergő 16 évvel korábban, kamaszként lett öngyilkos. A színész sokáig nem beszélt az esetről, először 2017-ben nyilatkozott az őt ért veszteségekről.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.