Láttunk mi már karón varjút, de azért Rick Owens tegnapi divatbemutatója mégiscsak emlékezetes fog maradni most egy időre. Most van a férfidivathetek szezonja, London és Milánó már megvolt, a napokban Párizs zárja a sort. Itt tartja divatbemutatóit többek között az amerikai Rick Owens, aki egy évvel ezelőtt Cseke Botondot is beválogatta a modelljei közé, hát idén szerencsére nem. Mármint Cseke Botond szerencséjére.

Egy percig sem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy értjük, hogy ilyen ruhák tervezéséből hogyan lehet megélni, mindenesetre Rick Owens ötlete a 2015-2016-os ősz-téli szezonra az volt, hogy ágyéktájékon ki kell vágni a klepetusokat. Nem valószínű, hogy egy ilyen profi eseményen vannak véletlenek, szóval biztosra vehetjük, hogy direkt lógott ki egy-két modell farka a nyilván kifejezetten erre a célra szánt lyukon.

Az biztos, hogy vizeléshez praktikus az ilyen szerelés – ezen kívül még szexhez ajánlanánk őket, ha nem lennének ilyen lohasztóan visszataszítóak. De ettől még a szezon legnevetségesebben ronda divatbemutatója a Guccié marad, ha még nem látta, feltétlenül kattintson ide! Fent Rick Owens fotóit láthatja, alább pedig szavazni lehet. Mondja meg, hogy tetszett-e, amit látott!

Kommentálná? A Facebookon tegye!

2814
2633