horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Mutatjuk az izmokat, találja ki a sportágat!

tegnap, 16:31 Módosítva: 2017-12-12 16:43
0

Minden sport egy kicsit máshogy formálja a testet, mindegyikhez másmilyen testalkat előnyös. A múlt héten egy hosszútávfutó szerepelt a Kockhas blogban, most egy másik sportág művelőjét vettük elő, hogy megmutassuk, mennyire különböző fizikummal rendelkeznek olyan sportolók, akik eltérő sportokat űznek hivatásszerűen. Ha ön nem különösebben jártas pont ebben a sportban, akkor névről valószínűleg nem fog beugrani, hogy kiről van szó: a fiatalembert mindenesetre Adam Ripponnak hívják, és íme egy kép az Instagramjáról.

A post shared by Adam Rippon (@adaripp) on

Távolról sincs vége, olvasson még

És emellé a test mellé pszichológiából PhD-zik

december 11., 16:51 Módosítva: 2017-12-13 08:15
0

Szexi orvos, szexi állatorvos, szexi szaxofonos, szexi minden volt már lassan itt a Kockahas blogban, és mától elmondhatjuk, hogy szexi pszichológust is mutattunk már be nézőinknek.

Íme Christos Barkas.
Távolról sincs vége, olvasson még

Nem kell Izom Tibinek lenni ahhoz, hogy az ember bírja kisgatyában a havat

december 10., 13:41 Módosítva: 2017-12-11 16:21
0

Fecskében futottak Bostonban mínusz egy fokos hidegben, hóesésben. De nemcsak a kigyúrt adoniszok vágtak neki!

Volt egy kis meztelenkedés a Celeb vagyok...-ban

december 10., 09:30 Módosítva: 2017-12-11 14:58
0

Nyilván ha valaki elmegy egy realityvetélkedőbe, akkor jobb, ha az illetőben van egy adag exhibicionizmus. Ha az illető színész és/vagy celeb is, akkor ez méginkább szükséges előfeltétel. Ezek után nem meglepő, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is volt valaki, aki gond nélkül pucérkodott a kamerák és játékostársai előtt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Peleskey Bencét a szakálláról ismertük, de már nem szakállas

december 9., 14:49 Módosítva: 2017-12-10 16:59
5

Nekem az aerob edzésem az, hogy sétálok, naponta lehetőleg legalább tízezer lépést

– valamiért most is a beszélgetés legelején felmerült ez a téma, és továbbra sem könnyű elhinni, hogy aki így néz ki, az sétával edz. Peleskey Bencével ülök most szemben, akit tavaly mutattunk be a Kockahas blogban – talán ön is emlékszik rá, ő az a látványosan izmos, látványosan tetovált és látványosan szakállas modell.

Ebből a háromból az első kettő továbbra sem változott, de pont azért beszélgetünk vele megint, mert a szakállától viszont csaknem négy év után most megvált. Nála a fő motiváció az volt, amikor borbélyhoz fordult, hogy újítani akart, hogy változtasson a karakterén, hogy modellként mást nyújthasson mostantól, mint eddig.

A post shared by Peleskey (@peleskey) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézzünk be a mez alá! Egy hosszútávfutónak kockahasa van?

december 8., 18:14 Módosítva: 2017-12-10 14:31
0

Ebben a posztban Mo Farah hosszútávfutót ajánljuk az ön figyelmébe, aki Szomáliában született, de Nagy-Britannia színeiben versenyezve lett híres. Rengeteg eltérő testalkatú férfi szerepelt már ebben a blogban, de olyan, mint ő, viszonylag kevés. Mo Farah mind 5, mind 10 kilométeres távon megnyerte a legutóbbi két olimpiát, de újabban maratonokon is versenyez. Hát gondoltuk, nézzünk be a meze alá, hogy meglássuk, milyen fizikumot eredményez ez a típusú és mennyiségű sportolás! Hát ilyet:

Távolról sincs vége, olvasson még

James McAvoy durván kibikkantotta magát

december 7., 12:15 Módosítva: 2017-12-09 09:57
0

Ha így elsőre nem ugrik be, akkor segítünk: McAvoy nem az a színész, aki olyan sokszor kigyúrja magát, pláne nem ilyen látványosan. Hugh Jackmantől nem nagy cucc elvárni, hogy növesszen magára izmot. Chris Hemsworth meg már annyira hegyomlás alkatú lett, hogy könnyen el is felejti az ember, hogy régen még csak szálkásan izmos volt. James McAvoy olyan filmekben szerepelt, amik kedvéért nem kellett testtömegnövelő edzéssel kelnie és feküdnie, de most kábé kétszer akkora lett, mint volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csajozik és strandol tovább Miami olasz bikája

december 6., 12:25 Módosítva: 2017-12-08 07:56
0

Úgy hozta az élet, hogy ma kettő kisgatyában fürdőző férfit mutatunk ebben a blogban. Eric Roberts fekete fecskéje után ebben a posztban most Gianluca Vacci viseli ugyanezt a fazont, őt Miami strandján fotózták le két alkalommal az elmúlt napokban. Többek között bizonyos Julia Pereira modellel volt.

Ha nem ugrana be, hogy kicsoda Gianluca Vacchi: hát igazából senki, vagyis csak annyira valaki, hogy ő gazdag és exhibicionista olasz férfi, aki annak révén tett szert ismertségre, hogy az Instagramra lapátszámra pakolja ki, hogy számára mit jelent a dolce vita. De mindezt olyan színvonalon műveli, hogy a Kockahas blog nézői idén az év férfijának választották. Reméljük, továbbra is tetszik! Legalul lehet szavazni!

Távolról sincs vége, olvasson még

Eric Roberts bevállalja a fecskét Barbadoson, mert miért ne tenné

december 6., 07:54 Módosítva: 2017-12-07 07:49
0

Kaptunk fotókat Eric Roberts barbadosi nyaralásáról, és ezeket már önmagában azért is megéri posztolni, hogy megmutathassuk, hogy van, aki annyira nem élvezi ezt a karácsonyi előtti stresszelvevásárolós időszakot, hogy hagyja az egészet a fenébe és lelép Barbadosra.

Ön is szívesen lenne most Barbadoson?

 • 840
  Igen, ha tehetném, indulék azonnal melegebb éghajlatra!
 • 176
  Nem, decemberben élvezem az itthoni ünnepi hangulatot.

De érdekes számunkra Eric Roberts másodsorban azért is, mert saját jogán is híres színész, plusz a bátyja Julia Robertsnek, de ebben a blogban még sose említettük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mit gondol, melyik évtizedben született ez a férfi?

december 4., 18:54 Módosítva: 2017-12-06 08:11
15

Ebben a posztban Jean Titust mutatjuk meg önnek. Nézze meg őt a fenti borítóképen vagy alább, és ha van kedve, tippeljen, hogy a fiatalember melyik évtizedben születhetett!

Ön szerint Jean Titus melyik évtizedben születhetett?

 • 5863
  A '60-as években
 • 2984
  Az '50-es években
 • 2941
  A '70-es években
 • 876
  A '80-as években
 • 517
  A '90-es években
Távolról sincs vége, olvasson még

Candy Ken a Hello Kittynél csak a gyúrást szereti jobban

november 29., 15:23 Módosítva: 2017-12-01 08:58
12

Egy olyan fazont mutatunk önnek ebben a posztban, aki ellentétes végleteket egyesít egy személyben. Candy Kennek hívják, és imád mindent, ami rózsaszín és/vagy Hello Kitty, a körmét szereti élénk színekre lakkozni. De a gyúrást nyilván még a Hello Kittynél is jobban szereti, mert arcra-testalkatra egyébként egy elég tipikus Gyúrós Józsi lenne, ha nem úgy adná magát elő, ahogy.

De így adja.
Távolról sincs vége, olvasson még

Jót nyaralt modellfeleségével a Halálos iramban rapper/színésze

november 29., 11:48 Módosítva: 2017-11-30 14:15
0

Ebben a posztban Ludacris nyaralásáról nézhet meg pár képet. Ha nem ugrana be, hogy kicsoda ő: rappernek indult, de talán arról a leghíresebb, hogy a Halálos iramban sorozatnak a négy legutóbbi filmjében is szerepelt. Ez nem egy zenei ajánlóblog, de hadd említsük meg, hogy részünkről Ludacris legemlékezetesebb zenei pillanata eddig az volt, amikor szerepelt Missy Elliottnak a Gossip Folks című számában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hurrá, szörftestezni volt egy ausztrál futballcsapat!

november 26., 14:27 Módosítva: 2017-11-27 17:03
5

Ennek a cikknek a címe úgy is helyes lett volna, hogy

szörftestezni volt egy ausztrálfutball-csapat,

merthogy nemcsak ausztrál származású sportolókról van szó, hanem az a helyzet, hogy ezek a fiatalemberek a labdarúgásnak azt a válfaját űzik, ami nem azonos a nálunk népszerű focival, de még az amerikai futballal sem teljesen, hanem egy teljesen külön dolog ausztrál futball néven.

A csapatuk neve Saint Kilda Football Club, és Melbourne-nél edzés gyanánt/helyett kimentek egy kicsit szörftesten evezni. Ha az alábbi fotóra kattint, egy egész képsorozatot nézhet meg róluk – ennek a blognak a címe Kockahas, szóval ön már nyilván sejti, hogy mire lehet számítani klikkelés után. Hát tessék.

Távolról sincs vége, olvasson még

Azt a combizmot tessék már megnézni!

november 23., 07:47 Módosítva: 2017-12-07 17:45
7

Az ember mindig keres a másik emberben valami kritizálnivalót. Ha valaki felsőtestre nagyon rágyúrt, de a lába nincs hasonlóan kidolgozva, akkor azt azért szokás cukkolni, hogy miért hagyja ki a leg dayt, azaz azt a napot, amikor az ember lábra edz. Volt képem ezt a költői kérdést a múltkor egy kajakosnak feltenni, és nem fogják elhinni, van rá racionális válasz.

Na de ebben a posztban olyan férfiakat mutatunk, aki sosem hagyják ki a lábra edzést, sőt, nekik minden nap leg day van: ők ugyanis balett-táncosok. A képsorozat egy Men in Motion, azaz Férfiak mozgásban című előadás próbáján készült a London Coliseumban, és sokadszorra dokumentálja azt, hogy milyen elképesztő fizikummal rendelkeznek ezek a művészek. Nézzük!

Távolról sincs vége, olvasson még

A tűzoltóautóból előkerültek meglehetősen nehéz szerszámok is

november 21., 14:17 Módosítva: 2017-11-23 11:49
10

Kiss Jenő tudatos testépítést népszerűsítő, interaktív bemutató edzésén vettünk részt egy tűzoltó-laktanyában.

Nagyon viccesen fognak kinézni a pasik, ha tényleg ez lesz a nadrágdivat

november 19., 10:38 Módosítva: 2017-11-20 12:30
17

Pénteken a Marie Claire Fashion Days nyitóeseményére látogattunk el, ahol megállapíthattuk, hogy Nagy Ervin és Borbély Alexandra nagyon szeretik egymást és más celebekkel - többek között Sarka Katával - is találkoztunk. 

De mégiscsak egy divateseményről volt szó, így bemutatókat is láttunk a jövő évi férfi és női kollekciókból, Sandor Lakatos nadrágjainak pedig úgy éreztük egy külön posztot kell szentelnünk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Cindy Crawford fia túl van élete első hármasszexi-fotózásán

november 15., 16:21 Módosítva: 2017-11-16 15:10
13

Azt nem merjük állítani, hogy ez volt a legelső alkalom, hogy Presley Gerbert egy másik sráccal és egy női modellel hármasban szexi pózokban fotózták, de azért merjük remélni, hogy túl nagy rutinja még nincs az ilyesmiben, tekintettel arra, hogy csak most júliusban töltötte be a 18-at. Dehát neki a szülei is modellek (Cindy Crawford a kedves mama), sőt, a tesója is, szóval ha van rá kereslet, miért ne állna be ő is a fényképezőgép elé?

Távolról sincs vége, olvasson még

Aaron Carter örül, hogy sikerül híznia

november 12., 15:36 Módosítva: 2017-11-24 09:18
7

Aaron Carterre az idősebbek még gyerekkorából emlékezhetnek, amikor volt egy rövid popkarrierje főként arra alapítva, hogy ő az egyik Backstreet Boy öccse. A legutóbbi hírek viszont arról szóltak, hogy meglepően vékony, ittas vezetés miatt a rendőrség is lekapcsolta. Soványságát saját bevallása szerint gyomorproblémái okozták, és az énekes most örömmel mutatja az Instagramon, hogy ezeket sikerül leküzdenie. Két hónap alatt 52 kilóról 72 kilóra hízott fel, és így remekül érzi magát, hamarosan új zenével is jelentkezik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyik leghíresebb francia luxusdivattervező egyben testépítő is

november 11., 13:19 Módosítva: 2017-12-01 11:03
20

Ha ön nem túl járatos a divat világában, talán akkor is ismerősen cseng Thierry Mugler neve, ha máshonnan nem, akkor mert látja a parfümjeit kirakva a reptéri üzletekben. Thierry Mugler egy francia divattervező, a fenti borítókép a '80-as években készült róla, az ő kreációi láthatók George Michael legendás Too Funky-klipjében. Alább azt nézheti meg, amikor a '90-es években már elkezdte az átalakulást...

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyik leghíresebb testépítő, aki bevallotta a szteroidhasználatot

november 10., 15:28 Módosítva: 2017-11-12 12:29
4

Semmi apropója nincs, hogy pont most vettük elő Christian Boevinget, de bízunk benne, hogy senki nem fogja bánni, hogy megmutatjuk ezeket a képeket, mert akár csak kordokumentumként nézegetni őket is lenyűgözően érdekes. Érdekes és elég vicces. Christian Boeving egy testépítő, aki 2000-ben a Playgirl című, férfivetkőztetős újságban szerepelt. A magazin címoldalán ebből a sorozatból szerepelt egy kép, aminek egy másik verziója látható alább a képösszeállításban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber a kerítésen át távozott a focipályáról

november 8., 09:55 Módosítva: 2017-11-09 09:18
1

Volt egy kis focizás a UCLA egyetemen Los Angelesben. Justin Bieber is beállt (hogy kerül ő egy egyetem közelébe vajon? a fene tudja!), tehát természetesen félmeztelen futball lett a dologból. Még egy érdekessége van ennek a fotósorozatnak: Justin Bieber a kerítésen átmászva távozott a helyszínről. Hát most tekintsük meg együtt akkor a fényképanyagot!

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudtam, hogy a modellkedés az életem egyik állomása

november 2., 13:30 Módosítva: 2017-12-10 16:59
104

Pusztai Olivér most szerepel először a Kockahas blogban, ami miatt egy kicsit szégyelljük magunkat, mert ha van valaki, aki ebbe a rovatba való, akkor az nyilván ő. Na de végre mi is megtaláltuk az Instáját és rögtön írtunk is neki pár kérdést, ő pedig készségesen válaszolt nekünk.

Első blikkre annyit tudtunk meg róla az Instagramja alapján, hogy modellkülsővel rendelkezik, aminek megfelelően dolgozott is modellként, illetve a szakterületei az életmód és a divat. Ebben a témában ír és készít videókat Stíler című blogra, ami rengeteg mindent tartalmaz öltözködésről és szépségről, szóval mi direkt másféle kérdéseket küldtünk neki. Nézzük, miket válaszolt!

Távolról sincs vége, olvasson még

Na ez aztán tényleg Halloween: puszizkodott a két Ken baba

október 31., 15:51 Módosítva: 2017-11-02 07:59
42

Megvan az a két zavarba ejtő külsejű fiatalember, aki egymástól függetlenül csinált karriert testképzavarából és plasztikafüggéséből? Az egyikük Justin Jedlica, aki saját, nem mérvadó véleményünk szerint jobban meg tudta közelíteni külsejével a mintának tekintett Ken babát. A másik pedig Rodrigo Alves, aki szintén azzal haknizik, hogy Ken babává műtette magát, és most mind a ketten szerepelnek egy közös plasztikázós realityben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Van valami közös ebben a két pankrátorban, a bőrszínükön túl

október 29., 11:16 Módosítva: 2017-10-30 12:10
7

Ebben a posztban két pankrátort mutatunk, akik sok mindenben hasonlítanak egymásra. Vicces, de kettejük közül a fenti borítóképen könyökkel ütő Darren Young az idősebb, egyben a híresebb is. Az igazi neve Frederick Rosser, ezért az a neve az Instagramon, hogy Fredarren.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvan, ki fogja játszani a fiatal Arnold Schwarzeneggert

október 25., 12:06 Módosítva: 2017-10-26 16:26
26

Az alábbi videó az egyik bemutatkozó interjúja bizonyos Calum von Mogernek, aki eddig nem igazán volt ismert azok körében, akik nem megszállottjai a testépítésnek, de ez most lehet, hogy változni fog. Bigger (Nagyobb) címmel ugyanis hollywoodi film fog készülni, amiben ez a 27 éves, ausztrál férfi játssza majd a fiatal Arnold Schwarzeneggert.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kedves celebek! Esetleg nem kéne meztelenül kiállni szállodai erkélyekre

október 25., 11:06 Módosítva: 2017-10-27 08:53
25

Ugyanabban a riói szállodában szállt meg David Arquette 46 éves színész és Flea, a Red Hot Chili Peppers 55 éves basszusgitárosa. Mind a ketten kimentek az erkélyre hiányos öltözékben és mind a kettőjüket lefotózták. Sőt, Flea nem is hiányos öltözékben volt, hanem teljesen öltözék nélkül, ezért van a 18+-os figyelmeztetés ezen a poszton. Mondjuk a Red Hot Chili Peppers tagjai sose a szégyellősségükről voltak híresek, dehát azt csak nem gondolhatta Flea, hogy kiáll az erkélyre és senki nem fogja látni.

Távolról sincs vége, olvasson még

David Beckhamnek meg közben szép csendben megnőtt a haja

október 25., 08:40 Módosítva: 2017-10-26 11:15
25

Magának David Beckhamnek 2003 körül volt utoljára ilyen frizurája, a gyerekének meg tavaly. De most ő is újra hosszú hajjal nyomul, amit néha a hivatalos szereplésekkor kontyba fog össze, de egyébként meg kiengedve viseli a loboncot, csak szigorúan mindig kell rajta lennie egy sapkának. Annyira szigorúan, hogy még az óceánba fürdeni is abban megy be. Alább egy szép sorozaton megtekintheti, milyen hosszú lett David Beckham haja, aztán a poszt alján értékelje a frizurát! Tetszik? Nem tetszik? Egyetlen kattintással véleményt mondhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezzel a ketrecharcossal jött most össze a gigamellű Courtney Stodden

október 23., 08:57 Módosítva: 2017-10-24 10:16
17

Ha önnek nem rémlene Courtney Stodden: ő az a realityceleb, aki 16 évesen arról vált híressé, hogy hozzáment egy nála 34 évvel idősebb színészhez, Doug Hutchinsonhoz, majd látványosan megplasztikáztatta magát, és innentől kezdve a szórakoztatóipar legbizarrabb celebpárjai között tartották őket számon. Idén januárig, amikor is bejelentették, hogy elváltak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gordon Ramsay levette a pólóját, a netezők pedig nem hisznek a szemüknek

október 22., 13:16 Módosítva: 2017-10-24 08:09
70

Gordon Ramsayról az embernek elsőre nem a kockás has jut eszébe, ám a napokban kiderült, hogy a szakácsnak egyáltalán nem aputest van a pólója alatt, sőt! A kemény beszólásai miatt világhírűvé vált séf az Instagramon mutatta meg, hogy milyen félmeztelenül, a kommentelők pedig nem hisznek a szemüknek. Mutatjuk mi is, hogy ne maradjon ki az élményből:

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber megmutatta, hogyan kell Mexikóban partizni

október 21., 08:50 Módosítva: 2017-10-22 13:00
1

Amikor Justin Biebert utoljára mutattuk ebben a blogban, éppen Brazíliában volt. Most először mutatunk róla kettő szeptemberi fotót Los Angelesből, de aztán a további képek azt ábrázolják, hogyan partizgatott a 23 éves énekes Mexikóban.

Természetesen volt medence, voltak csajok és valami rövidet is iszogattak, nyilván tequilát. A képeket ne próbálja meg poszterméretben kinyomtatni, mert jóval kevesebb pixelből állnak, mint szeretnénk, de azért a lényeg látszik rajtuk. Klikkelje végig, aztán ha van kedve, legalul véleményezze a látottakat a szavazócsík segítségével!