horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ha nem tud várni a fürdőgatyaszezonig, segítünk!

április 24., 14:44 Módosítva: 2018-04-26 08:02
1

Még egy kicsit odébb van a strandszezon, de szerencsére itt a Kockahas blog, hogy év közben is mutogasson fürdőnadrágos adoniszokat, ha éppen úgy adódik. Ma úgy adódott, mert Sao Paulóban divatbemutatót tartott az Agua de Coco nevű márka, és a műsorukban szerepelt néhány férfimodell is, akiknek a látványa remélhetőleg megörvendezteti majd a Kockahas blog törzsközönségét. Vagy legalábbis önt, kedves nézőnk, aki most ide kattintott. Nézze végig a képeket, aztán legalul szavazzon vérmérséklete szerint!

Távolról sincs vége, olvasson még

Robbie Williams mellkasán Robbie Williams-tetoválás van

április 19., 10:43 Módosítva: 2018-04-20 12:42
1

Robbie Williams felsőteste eddig így nézett ki:

Robbie Williams azonban most a következőt posztolta az Instagramra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Darren Criss a kockahasát és a körömlakkját villogtatta a Coachellán

április 15., 15:57 Módosítva: 2018-04-16 16:22
2

Darren Criss a Glee című musicalsorozattal lett híres, és most benne volt a Glee készítőinek új sorozatában is, az American Crime Story második évadában, amely a Gianni Versacét meggyilkoló Andrew Cunanan életét dolgozta fel. A sorozat hatalmas kritikai sikert aratott, a nézettsége azonban markánsan elmaradt az előző, OJ Simpsonnal foglalkozó évadhoz képest, Criss mindenesetre ezen a hétvégén szemlátomást nem a munkával foglalkozott, hanem elment ejtőzni egyet a Coachella fesztiválra.

A sorozatban úgyis csomót lehetett látni a testét, amint azt a fenti részlet is jól példázza, hát akkor most a fesztiválon minek takargatta volna magát, ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe az alábbi képeket. Sőt, legalul szavazni is lehet! Tetszettek a fotók? Nem tetszettek? Mondja meg egy kattintással!

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Ez a modell egy időben Miranda Kerr pasija volt

  április 14., 11:52 Módosítva: 2018-04-15 15:04
  2

  Miranda Kerr most terhes, de Ausztráliában egy fotós megtalálta az egyik exét, nem Orlando Bloomot, hanem Jay Lyont. A most 33 éves fiatalember onnan lett ismert, hogy annak idején szerepelt a The Hills című realityben, aminek Kristin Cavallari, valamint Heidi Montag és Spencer Pratt is köszönheti a hírnevet. Lyon eredeti szakmája azonban a modellkedés volt, és talán nem túlzás azt mondani, hogy a manökenévek óta sem csúnyult meg egyáltalán. Önnek bejön? Legalul lehet szavazni!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megnősült Hollywood egyetlen biszexuális férfiszínésze

  április 10., 17:03 Módosítva: 2018-04-12 08:01
  2

  Nico Tortorellát a legnagyobb jóindulattal sem lehetne az A-listás hollywoodi színészek közé sorolni, de benne volt például a Sikoly 4-ben, 2015. óta pedig a Younger című sorozat sztárja. Az, hogy ilyen karriert tudhat maga mögött, már csak azért is figyelemre méltó, mert nyíltan biszexuális, és ezzel saját számvetése szerint az egyetlen ilyen férfi jelenleg Hollywoodban. Itt meg lehet vele hallgatni-nézni egy nagyon hosszú, de nagyon érdekes interjút, amiben többek között azt mondja, hogy saját magán kívül még egy biszexuális személyt tud említeni, Anna Paquin színésznőt.

  Tortorella 2007. óta ismeri Bethany C. Meyerst, és ami először barátságnak indult, az mostanra oda jutott, hogy március 17-én közzétették, hogy összeházasodtak. A them.us nevű oldalon lehet erről elolvasni a gondolataikat, plusz fotók is vannak – elég egyénien oldották meg Tortorelláék az esküvői ruhák kérdését.

  De mi is összeszedtük a saját képsorozatunkat Tortorelláról, ami jól mutatja, hogy a 29 éves színész aktívan részt vesz az LMBT-közösség életében, a fenti borítóképen például egy transznemű modellel látható, de Gus Kenworthyvel szintén fényképezkedett a RuPaul's Drag Race legfrissebb évadának bemutatóján. Tette ezt már csak azért is, mert vendégzsűritagként szerepelt a travivetélkedő legutóbbi adásában.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a fotós annyira berlini, hogy a szexi képei is komorak

  április 7., 15:28 Módosítva: 2018-04-09 07:59
  2

  Rég csináltunk ilyet utoljára, de most egy fotóst szeretnénk az ön figyelmébe ajánlani. Florian Hetznek hívják az illetőt, és bár dél-Németországban született, berlini lakosként vált ismertté a fényképeiről. Férfiakat fotóz, és valamennyi képe egyszerre szexi és Berlin hírnevének megfelelően komor-sejtelmes-vad. Mutatunk néhány példát, kezdjük például ezzel a harapásnyommal.

  A post shared by Florian Hetz (@florian.hetz) on

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kiállításmegnyitókra mi ennél több ruhát szoktunk felvenni

  április 6., 11:37 Módosítva: 2018-04-07 16:33
  2

  Brazil festők képeiből nyílt kiállítás tegnap Londonban, és ebből az alkalomból szerveztek egy olyan eseményt, ami segíthet abban, hogy a képző- és táncművészet világát kicsit közelebb vigyék a nagyközönséghez. Meghívták ugyanis a brit királyi balett egyik táncosát, aki brazil származású, és akit Thiago Soaresnek hívnak. A fantasztikus fizikumú fiatalember mindössze egy rövidnadrágot viselve táncolta körbe a kiállítóteret. Az erről készült fotók egyrészt látványosak, másrészt az alábbi képre kattintva megtekinthetők, harmadrészt szavazni is lehet róluk a poszt legalján látható szavazócsíkkal.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A cisztás fibrózisos Thornak azt mondják, 41 éves koráig fog élni

  április 4., 16:38 Módosítva: 2018-04-06 12:51
  35

  Ben Mudge Észak-Írországban él, 27 éves és cisztás fibrózisban szenved. Ez a veleszületett genetikai betegség elsősorban a tüdővel kapcsolatosan okoz tüneteket, de általában érinti a hasnyálmirigy és a mellékherék működését is. A Wikipédián az olvasható, hogy a cisztás fibrózissal születettek átlagosan 42-50 éves korukig élnek, de maga Mudge azt mondja az alábbi videón, hogy neki azt jelezték előre, hogy kb. 41 éves koráig fog élni – és hogy akárhol van, akármit csinál, ez a gondolat folyamatosan ott motoszkál a fejében.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egyformára gyúrták magukat ezek a brazil fitneszikrek

  április 1., 13:19 Módosítva: 2018-04-03 08:05
  4

  Ebben a posztban megint egy ikerpárt mutatunk, megint dél-Amerikából. A Costa Rica-i Castillo-ikrek után most jöjjenek a Bittar-ikrek Brazíliából! Nem fogjuk túlragozni, ezeket lehet tudni róluk:

  • 25 évesek;
  • kamaszkoruk óta együtt gyúrnak;
  • csak a fotóik alapján teljesen megkülönböztethetetlenek egymástól;
  • mindenesetre egyikük keresztneve Luís, a másikuké Vinícius;
  • foglalkozásukat tekintve személyi edzők; és
  • azért fitneszmodellkednek is, ha alkalmuk nyílik rá.

  Alább egy sorozatnyi fotót megnézhet róluk, és a képekről kiderül, hogy már 18 évesen se voltak éppen satnyák, de azóta még jobban rágyúrtak.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Lapozgató: Gyurta Dániel 2004-től a visszavonulásig

  március 28., 12:16 Módosítva: 2018-03-29 16:11
  1

  Az úszó 15 éves volt, amikor sztár lett belőle, összeszedtük 14 éves pályája legjobb, legemlékezetesebb képeit.

  Legeltesse a szemét Jamaica könnyűatlétáin!

  március 25., 15:12 Módosítva: 2018-03-27 07:55
  5

  Ausztráliából gyakran érkeznek fotók futballisták és rögbisek edzéseiről, de most egy másik típusú fizikumhoz van szerencsénk: rövidtávfutókhoz. Ráadásul hiába volt Ausztráliában ez az edzőtábor, ezek a sportolók Jamaicából érkeztek, és ha már ott voltak, tartottak egy sajtókonferenciát, ahol biztosan elképesztően fontos és lebilincselően érdekes dolgok hangzottak el, de mi inkább maradunk a képanyagnál. Szóval ha van fél perc szabadideje, klikkelje végig ezt a képsorozatot, aztán egy további kattintással alul mondjon véleményt a látottakról!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Na, ön szerint leveszik ezeket a szép fehér jelmezeket?

  március 24., 14:06 Módosítva: 2018-03-25 13:47
  1

  A Dancing on Ice egy olyan brit reality, amiben műkorcsolyázó nem tudó celebeknek kell jégtáncolniuk. A legutóbbi évadnak most lett vége, és a szezon frissen beletanult és profi jégtáncosai most turnéra indulnak Nagy-Britannia-szerte. Ebből az alkalomból volt egy promófotózás, ahol a szereplőgárda férfitagjai szép fehér egyenruhában jelentek meg. Ön szerint levették az ingeiket?

  Nem akarunk sokkolni senkit, de le.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy 2Eros nevű márka ikermodellekkel promóz

  március 19., 16:31 Módosítva: 2018-03-21 08:38
  5

  Ebben a posztban egy adag divatbemutatós fotóval jelentkezünk, ezúttal obszcén tetoválás nélkül, de egy ikerpárral. A Los Angeles-i divathéten volt a 2Eros nevű márka bemutatója, fent a borítóképen a tervező, Jason Hoeung látható a két testvér között. Costa Rica-i származásúak és úgy hívják őket, hogy Douglas és Esteban Castillo – ezeket a fontos információkat az Instagramjukról szereztük be, ahol az is kiderül, hogy a fiúk nagyon jól tudnak egyszerre mozogni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Cristiano Ronaldo megint szexi testével és cuki gyerekével reklámoz

  március 15., 10:00 Módosítva: 2018-03-16 13:58
  2

  Az egészen biztos, hogy a pénzre már nem lehet különösebben nagy szüksége Cristiano Ronaldónak. De akkor vajon mi motiválja a világ egyik leghíresebb futballistáját arra, hogy ruha- és fehérneműkereskedelemmel gyarapítsa a vagyonát, és hogy a cuccok értékesítéséhez nemhogy saját testét, de még a gyerekét is felhasználja? Hát valószínűleg az motiválja, hogy menőnek találja mindezt, hiszen David Beckham óta menő dolog egy futballistának alsógatyamodellkedni. Valamiért azért nem mindenben követi Cristiano Ronaldo David Beckhamet, aki a gyerekeit mindig is kihagyta a bizniszből.

  Sok újdonságot nem tartalmaz ez a legfrissebb képsorozat a CR7 márkáról, csak annyit, hogy alsógatyákon kívül most már ruhák is vannak a kollekcióban. Ezeket sajna értelemszerűen nem lehet meztelenkedve reklámozni – talán pont ezért volt szükség a gyerekre, hogy ha már a szexi felé nem lehet elvinni a dolgot, akkor legalább a cukiságfaktor meglegyen. Alább végignézheti a kampány képeit, még alább pedig szavazhat is róla. Akinek van véleménye, mondja meg!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egyszerű hokis volt, most instasármőr híres és dögös feleséggel

  március 12., 07:01 Módosítva: 2018-03-13 12:07
  11

  Ebben a posztban egy Brooks Laich nevű férfit mutatunk be önnek, akit a Velvetből onnan ismerhet, hogy a 34 éves kanadai férfi Julianne Hough táncos-színésznő férje. 2014 elején jelentették be a kapcsolatukat hivatalosan, az esküvő idén tavasszal volt. Ha ön sportrajongó, akkor azonban onnan is ismerős lehet ez a fiatalember, hogy Brooks Laich sikeres kanadai jégkorongozó, az Ottawa Senatorsban kezdett, de a Los Angeles Kingsben játszott a legtöbbet pályafutása során. A 34 éves sportoló az utóbbi időben egyre többször vállal celebes felkéréséket híres neje oldalán, az alábbi fotóösszeállításban ilyen alkalmakról is láthat képeket.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagyon komoly lett a farizma ennek a testépítőnek

  március 8., 12:11 Módosítva: 2018-03-09 12:14
  1

  Ebben a posztban bizonyos Will Andrews fotóit lehet megnézni, aki egy 22 éves fiatalember. A sztorija valószínűleg nem fogja kettétörni az internetet, de a fényképei annál látványosabbak. A fiatalember élettörténete annyi, hogy már 13 éves korában konditerembe járt, 15 éves korától kezdve emelt súlyt, idő közben beállt a hadseregbe is, de most már átnyergelt a testépítésre.

  Közöltünk már egy pár bodybuildinges fotósorozatot ebben a blogban az évek során, de nem rémlik, hogy ilyen komoly farizmot valaha is láttunk volna. És figyelemre méltók ezek a képek már csak azért is, mert a testépítők általában lebarnítva pózolnak, Andrewst viszont a maga fehérségében lehet megcsodálni ezen a képen. Hogy tetszik? Legalul szavazhat ezúttal is, csak egyetlen klikk!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kvíz: találja ki az izomzatból a sportágat!

  március 4., 09:06 Módosítva: 2018-03-24 10:14
  65

  Nem sok kvíz volt eddig a Kockahas blogban az évek során: összesen kettő, egy filmes és egy általános műveltségi. De most készítettünk egy újat, egy őszi a posztunknak a sikerén felbuzdulva, amiben úgy mutattunk be egy sportolót az Instagramján keresztül, hogy csak a poszt legalján árultuk el végül, hogy mit sportol a fiatalember.

  Ehhez a mai kvízhez összeválogattunk 11 nemzetközi sportolót, akiket ön arcról feltehetőleg nem fog felismerni. Nem baj, nem is az lesz a kérdés, hogy kik ők. Mindegyikük Instagramjáról kiválasztottunk egy-egy olyan fotót, amin rendesen látszik, hogy milyen fizikummal rendelkeznek, de úgy egyébként nincs konkrét utalás a sportágjukra. A feladat az, hogy össze kell párosítani a sportolókat az általuk professzionális szinten űzött sporttal, hiszen mindegyik sport másmilyen testet kíván meg, másmilyen fizikumot alakít ki, nyilván tök máshogy néz ki egy maratonfutó és máshogy egy testépítő.

  Szóval az a feladat, hogy tippelje meg egy-egy fotó alapján, hogy ezeknek a férfiaknak melyik sport csinált ilyen izomzatot! Persze ha ön felismeri egyik-másik sportolót, és arcról megmondja, hogy milyen sportot űznek, akkor önnek még könnyebb dolga van, de természetesen a kvíz végén megmutatjuk majd minden esetben, hogy kiről van szó pontosan, szóval a játék befejeztekor mindent elárulunk majd.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Miért kellett eddig eltitkolni, hogy Gwyneth Paltrow vőlegénye ennyire jól néz ki ruha nélkül?

  március 2., 12:24 Módosítva: 2018-03-04 09:33
  3

  Két éve már, hogy Gwyneth Paltrow-t titokban eljegyezte a pasija, Brad Falchuk. Ugyan erről először csak egy közeli barát tájékoztatta a nyilvánosságot, szerencsére a színésznő nem sokkal később a saját magazinjában is bejelentette ugyanezt. Szóval ha ön még abban a tudatban élt, hogy Paltrow még mindig Chris Martin felesége, akkor ki kell ábrándítanunk, ugyanis ők már 2016-ban elváltak. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem rémlik, hogy láttunk volna már ennyire obszcén tetoválást divatbemutatón

  február 28., 16:47 Módosítva: 2018-04-26 14:27
  15

  Még a londoni divathétről való az alábbi két kép, a VIN + OMI nevű márka bemutatójában szereplő két férfimodellről van szó. A két fiatalember külseje már első blikkre is mellbevágó volt nekünk, pedig láttunk már egyet és mást. Na de aztán megnéztük közelebbről a valószínűleg mellkasi műtéten átesett manöken tetoválásait...

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A legjobb brit férfielőadó jól elázott az élő műsorban

  február 28., 10:53 Módosítva: 2018-03-01 14:59
  0

  Ebben a posztban Michael Ebenazer Kwadjo Omari Owuo Jr-t mutatjuk be önnek. Nem cseng ismerősen ez a frappáns név? Talán azért nem, mert a fiatalember a Stormzy művésznevet használja inkább. 24 éves, Londonban született, és a grime nevű rapműfaj leghíresebb művelőjévé nőtte ki magát az utóbbi hónapokban. Ránézésre nem különbözik különösebben az USA rappereitől, de ha az ember kicsit koncentrál arra, ahogy Stormzy mondja a szöveget, elég szórakoztató megfigyelni, hogy mennyire nagyon brit az, ahogy ez a fiatalember beszél: az alábbi keménycsávós rapben még a „telly” szó is elhangzik, ami a tévékészülék nagyon brit, nagyon nem macsó becézése.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jordin Sparks 6 hónap után hozzáment ehhez a férfihoz

  február 25., 10:54 Módosítva: 2018-02-26 17:10
  6

  Jordin Sparks egy 28 éves amerikai énekesnő, aki arról ismert, hogy 2007-ben ő nyerte meg az American Idol nevű tévés tehetségkutatót, ami akkoriban a legnézettebb tévéműsor volt Amerikában. Sparks három évig járt Jason Derulóval, de annak úgy lett vége, hogy azt beválogattuk egy ronda szakításokról szóló összeállításba.

  Jason Derulo sem éppen egy Quasimodo, és Jordin Sparks másodjára sem adta alább: egy évvel ezelőtt egy fitneszmodellel jött össze. A fiatalember neve Dana Isaiah, és már útban is van az első közös gyerek. Ebből az alkalomból a pár elment Mexikóba romantikázni, ott készültek az alábbi fotók.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Biztos látta már Finn Wittrockot, ezentúl emlékezzen is rá!

  február 24., 11:57 Módosítva: 2018-02-25 16:50
  6

  Finn Wittrock egy 33 éves amerikai színész. Nagyobb szerepei eddig inkább csak a Broadwayen voltak, de annyi filmben és főleg sorozatban szerepelt már, hogy elég jó az esélye annak, hogy ön látta már valahol. Benne volt pl. a Vészhelyzetben is az egyik utolsó évadban, feltűnt a CSI: Miamiben és a Masters of Sexben, de a legtöbbet mostanában az American Horror Story utóbbi évadaiban lehetett őt látni. A jelenleg futó Amercian Crime Storyban szintén hatalmasat alakított, mint a Gianni Versacét is lemészárló sorozatgyilkos egyik áldozata. Ja, és a Noéban meg a Kaliforniai álomban is szerepelt, és ez messze nem minden. Szóval minden eshetőség megvan rá, hogy ön látta már Finn Wittrockot valamiben.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Így kell egy kockahasat kisminkelni

  február 21., 15:07 Módosítva: 2018-02-22 17:00
  4

  John Maclean egy skót sminkguru, aki úgy döntött, hogy egy relatíve bő lére eresztett oktatóvideóban megmutatja, hogyan kell egy férfit teljes terjedelmében kisminkelni. Legalábbis a cím ezt ígéri, de igazából csak az övön felüli testrészekről van szó, valamint az is fontos, hogy ez elvileg egy úgynevezett láthatatlan smink, azaz Maclean csak bőrszínű, vagy ahhoz nagyon közeli árnyalatú termékeket használ a modelljén. Szóval nem testfestésről van szó.

  A kisminkelés alatt álló fiatalember alapjáraton is kocakhasú, tekintettel arra, hogy rúdtáncos-akrobata, de ez a videó megmutatja, hogy a már meglévő izomzatot-fizikumot hogyan lehet még látványosabbá tenni. Nem rövid ez a videó, de minket valamiért borzasztóan lekötött. Mégis, ha ön úgy érzi, hogy lankad a figyelme, nem gond, görgessen lejjebb, alább még két videót mutatunk, ahogy (néha) szoktuk!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megint Jaden Smith volt az egyetlen, aki félmeztelenkedett

  február 20., 16:52 Módosítva: 2018-02-21 14:53
  1

  Jaden Smith fizikumát a legutóbb akkor csodálhattuk meg, amikor egy fagyizóban félmeztelenkedett. A múlt hétvégén jobb apropója volt a pólólevételhez: Los Angelesben jótékony módon elmentek fát ültetni. A testvére is ott volt, meg még jópáran, de valamiért ezúttal is csak Jaden Smith érezte úgy, hogy inkább nem szeretne beleizzadni a pólójába.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ágyékmarkolászósan macsó bemutató is volt New Yorkban

  február 18., 14:18 Módosítva: 2018-02-19 14:11
  2

  Na és most jöjjön egy klasszikus és tipikus Kocakhasblog-poszt. Megint volt divatbemutatója a Mister Triple X nevű márkának, akik általában a hagyományos értelemben vett férfiasság posztmodern távlatokba felnagyított verziójában utazik, csak néha megspékelik valami különlegességgel, legutóbb például ősz hajfestékkel.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Szakállat növesztett, kigyúrta magát és baromi jó pasi lett a túlsúlyos biztosítási ügynökből

  február 18., 10:02 Módosítva: 2018-02-19 15:14
  17

  Gwilym Pughra rá sem lehet ismerni a régi fotóin.

  Ez a modellsrác nagyon izomból vitte a nyilván üres táskát

  február 12., 16:10 Módosítva: 2018-02-14 11:56
  8

  Aranyani egy hindu istennő, az erdő és a benne lakó állatok istene. Aranyani egy New York-i luxuskategóriás táskamárka neve, plusz ha a megfelelő helyen beleteszünk egy J-betűt, akkor egy híres magyar költő becenevét kapjuk.

  Na de ebből most csak a táskamárka az érdekes nekünk, mert ők tartottak a múlt hétvégén egy bemutatót a New York-i divathéten. Itt a férfitáskákat hiányos öltözetű férfiak mutatták be, mert nyilván nagyobb figyelmet kap az esemény, ha van benne valamennyi meztelenség – mi például biztosan nem írtunk volna az Aranyaniról, ha nem vetkőztetik le táskavivő modelljeiket.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Új szerrel injekciózzák magukat brazil testépítők

  február 10., 10:51 Módosítva: 2018-02-12 07:36
  211

  Tegnap egy anorexiás lányt mutattunk, aki annyira nem tudta elfogadni a saját testét olyannak, amilyen az természetes állapotában, hogy gyakorlatilag a halálig éheztette magát – de szerencsére az utolsó pillanatban meggondolta magát és az életet választotta.

  Talán lehet azt mondani, hogy az alább látható, Brazíliában élő testvérpár szintén hasonló testképzavarral küzd. Egyikük meséli is, hogy gyereknek nagyon vékony volt, ezért mindenképpen nagyobb izmokat szeretett volna. Úgy érzi, hogy ehhez önmagában a gyúrás és a napi hatezer kalóriás étrend nem elég, ezért a két testvér injekciózza magát, hogy még nagyobbra nőjenek az izmaik. Ez a sztori már rég nem az esztétikumról szól, és ők maguk is tisztában vannak vele, hogy csakúgy, mint az anorexiás lány, ők is az életüket kockáztatják.

  De amíg egy anorexiás nőn a társadalom segíteni akar, addig ezekhez a férfiakhoz teljesen máshogy állunk hozzá, pedig lehet, hogy újabb injekciók vagy egy őket többé-kevésbé kikarikírozó videó helyett nekik is inkább segítségre lenne szükségük.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az év modellje félmeztelenül fogdosta a barátnőjét egy közértben

  február 9., 10:26 Módosítva: 2018-03-30 14:24
  5

  Jordan Barrettről nem most írunk először: tavaly ő lett az év férfimodellje, és többek között Palvin Barbarával is dolgozott. Ő eléggé fenegyereknek számít a tökéletesen jóképű és csodálatosan sportos, kizárólag egészséges életmódot élő modellek között, a viselkedése a régi idők rocksztárjait idézi, merthogy annak idején voltak olyan fiatalemberek, akik úgy érezték, hogy mindent megengedhetnek maguknak, mégsem voltak közben olyan nevetségesek, mint Justin Bieber.

  Wild is an understatement @realbarbarapalvin Latest GQ Covers On stands now.

  A post shared by Jordan Barrett (@iblamejordan) on

  Barrett a múltkor megint Palvin Barbarával együtt szerepelt a portugál GQ címlapján, ahol #thewildchild, azaz vadóc gyerek jelzővel illetik, amire Barrett hozzáfűzi, hogy a vaddal még finoman fogalmaztak. Nézzük, hogy ez alatt a gyakorlatban mit kell érteni.

  Talán lesz, aki egyetért azzal az állítással, hogy attól még, hogy az ember modell, nem kell feltétlenül kell mindig mindenhol félmeztelenkednie. Egy közértben például egyáltalán nem veszi jól ki magát egy pucér felsőtest, függetlenül attól, hogy kinek a lapos hasát és szőrtelen mellkasát lehet megcsodálni. Jordan Barrett viszont a strandolás után úgy ment be a barátnőjével egy üzletbe, hogy csak a vállára kapta a felsőjét, de egyébként félmeztelen volt, és aztán így nagy ölelkezésbe kezdtek a közért polcai között.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Pamela Anderson ezzel a francia focistával jár

  február 8., 07:31 Módosítva: 2018-02-09 10:46
  3

  Jöhet még egy focista Kevin Trapp után? Most a francia Adil Ramit vesszük elő, és okunk is van erre, mivel egyre erősödnek a hónapok óta keringő híresztelések, hogy ő a csudálatos arcú Pamela Anderson új pasija. A Sun most azt írja, hogy Pamela Anderson megerősítette, amit az emberek tavaly nyár óta találgatnak: tényleg kapcsolatban van az Olympic de Marseille nevű csapat hátvédjével, akit május óta ismer, csak nem akarják nagydobra verni a szerelmüket. Alább mindenesetre mutatunk néhány korábbi fotót Ramiról, akiről egyelőre nem lehet elmondani, hogy a sarkában loholnának a paparazzók.

  Távolról sincs vége, olvasson még