horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A Vegán Tesók megpróbálják macsóvá tenni a húsnemevést

2 órája Módosítva: 2018-06-23 09:16
1

Bizonyára hülyeség, de a húsevés valamiért általában macsó dolognak számít: a sztereotípia szerint egy macsó férfi bazi nagy húsokat eszik reggel-délben-este. Ha másért nem, a Vegan Bros projekt már csak ezért is szimpatikus lehet, hogy megpróbálja kicsit gyengíteni ezt a sztereotípiát, ami totál értelmetlenül írja elő a heteró férfiaknak, hogy mit kell és mit tilos csinálniuk, ha nem akarják, hogy férfiasságuk megkérdőjeleződjön bizonyos körökben. A „bro” szó amerikaiul kb. „csávó”-t vagy „tesó”-t is jelent, de itt tényleg két testvérről van szó, akik még hálaadás alkalmából is félmeztelenül és óbégatva koccintanak a szüleikkel.

Who else is doing shots for the 🦃 right now!?

A post shared by Vegan Bros (@veganbros) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy drogos melegfilm után ő lesz a herceg a Demóna 2-ben

június 17., 15:09 Módosítva: 2018-06-19 10:50
2

A 2017-es díjkiosztószezon favoritjai közül én a Szólíts a nevedent és a Lady Birdöt láttam. Tegnap pedig a Netflixen szembejött egy Beach Rats című film, ami szintén 2017-es, és amiről az első tíz perc után egyértelmű volt, hogy olyan alkotásról van szó, ami mintha a fent említett két filmnek a hibridje lenne. A Szólíts a nevedenre abban hasonlít, hogy a főszereplője szintén egy hallgatag, karizmatikus, vékony, tizenéves srác, aki vele egykorú lányokkal és nála idősebb férfiakkal kavar.

A Lady Birdre pedig abban, hogy jó.

További hasonlóságok a Lady Bird és a Beach Rats között:

 • olyan érzelmeket ábrázolnak visszafogottan, mégis elsöprő erővel, amiket nemcsak filmszereplők éreznek, hanem élő emberek is;
 • lefegyverző őszinteséggel mutatják be azt, hogyan keresi az ember saját magát kamaszkorában a világ által felkínált szereplehetőségek között;
 • mindkettőt nő rendezte.

A Beach Rats azonban egy nagyon sötét, szomorú, fülledt, rengeteg droghasználatot bemutató és helyenként pornográfba hajló film – talán ez utóbbi kettő miatt lehet, hogy a mozikban nem igazán aratott különösebb sikert, pedig nézzék csak, milyen gyönyörű a trailerje!

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a férfi, akit a nők 100%-a jobbra húz a Tinderen

június 13., 11:43 Módosítva: 2018-06-15 13:51
12

Rövid bevezető azon olvasóink kedvéért, akik nem ismerik behatóan a Tinder nevű társkereső app működését: ez az alkalmazás más társkeresők profiljait mutatja a júzernek, és ha nem tetszik az illető, akkor balra kell őt húzni, ha tetszik, akkor meg jobbra. Az alkalmazás a mi fotónkat is megmutatja a másik júzernek, és ha ő is jobbra húz bennünket, azaz mindketten tetszünk egymásnak, akkor az egy match, azaz találat, és a Tinder összeköt minket a potenciális romantikus partnerrel.

Rövid bevezető azon olvasóink kedvéért, akik nem ismerik behatóan A nagy Ő című társkereső műsor működését: ez a reality borzasztóan régen indult, és úgy kezdődött The Bachelor néven, hogy egy csodás férfi kegyeiért vetélkedett egy csapat nő, akik közül a Nagy Ő minden adásban kiszórt kb. egyet, amíg a végén ki nem választotta igazi szerelmét a jelentkezők közül. A műsornak van meleg változata és fordított verziója is, ez utóbbi a The Bachelorette, amiben férfiak küzdenek egy álomnőnek kikiáltott nő kegyeiért. Ez utóbbiban szerepel most az alábbi férfi, Jordan Kimball, aki az egyik kérője az ügyeletes jócsajnak, alább rózsával a zsebében látható.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Átfestettem a hajam, és azonnal 500-600 ember kikövetett

  június 11., 16:48 Módosítva: 2018-06-13 15:09
  124

  Sipka Dávid egy 23 éves, budapesti srác. Egyszer már szerepelt itt a Kockahas blogban, megmutattuk elképesztő átalakulását: egészen vékony fiú volt, de most már testépítő versenyre készül. Azóta újabb változás állt be az életében: Magyarországon kiugró mennyiségű követőt szerzett az Instagramon, ezért elmondhatja magáról, hogy influencernek, azaz véleményvezérnek számít. Amit ő posztol, az emberek tízezreit befolyásolhatja, és ez igen értékes a promóciós lehetőségeket kereső cégek számára. A Kockahas blog nem kifejezetten a mélyinterjúk otthona, de Sipka Dáviddal rendkívül érdekeset beszélgettünk, így most jó sok olvasnivalóval szolgálunk a fotók mellé.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Channing Tatum beugrott a Britain's Got Talentbe a vetkőzőműsorra

  június 4., 14:24 Módosítva: 2018-06-06 11:37
  12

  A Magic Mike című 2012-es filmből valamiért lett második rész is, most pedig egy élő musicalprodukcióval folytatódik ez a sorozat, ami szerint egy vetkőző férfi csak akkor szexi, ha szőrtelen és akrobatikus mutatványokat mutat be. Azt már egy ideje lehet tudni, hogy Las Vegas után előkészületben van a Broadway-en a Magic Mike, de most a producer, és a mozifilmek főszereplője, Channing Tatum a Britain's Got Talentben erősítette meg, hogy Londonban is menni fog ez az előadás novembertől.

  Az alábbi videón lehet megtekinteni, hogy mire kell számítania a közönségnek, bár aki látta a két filmből bármelyiket, azt nagy meglepetés már nem érheti – legfeljebb akkor, ha felismeri az egyik vetkőzőművészben Lotan Cartert, akit a tavaly nyári brit Big Brotherből agresszív viselkedése miatt zártak ki. Ő látható 4:12-nél a műsorvezető Declan Donnelly mellett.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Életem egyik legjobb döntése volt elhagyni szeretett kis országomat

  május 31., 11:03 Módosítva: 2018-06-02 12:34
  401

  Ha az ember egy Kockahas című blogot szerkeszt, akkor elég gyakran megesik vele, hogy a világ különböző országaiból származó modellek Instagramjait böngészi. Ilyenkor elég nagy meglepetés, amikor az egzotikus tájakon tökéletes fizikumú modellről készült képek felett a bemutatkozásban azt olvassa az ember, hogy Made In Hungary.

  @finnbkk ins 👌🏽 for @coitusmagazine

  A post shared by Robert0x (@robert0x) on

  Hát mi így találtunk rá Barta Róbertre, amire mellesleg nem vagyunk büszkék, hiszen a WAM Models több modelljét is bemutattuk már ebben a blogban, szóval semmi mentségünk arra, hogy a szintén WAM-felfedezett Barta Róbert csak most kerül sorra. Az ő története ráadásul azért is különleges, mert ő nemcsak a munka kedvéért utazik néha egzotikus tájakra: 5 éve Sanghajban él. Úgy döntöttünk, hogy tovább nem lehet meg a Kockahas blog Barta Róbert nélkül, ezért küldtünk neki öt kérdést. A következő válaszokat kaptuk vissza.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha nem jön be a foci a bénázó liverpooli kapusnak, mindig ott a modellkarrier

  május 29., 13:33 Módosítva: 2018-05-30 16:30
  46

  A múlt hétvégi BL-döntő sok Fontos Eseménye közül az egyik volt, hogy a Liverpool kapusa, Loris Karius két potyagólt is beengedett, ezért tudott nyerni az ellenfél Real Madrid. Kariust volt, aki fenyegette, más vigasztalta, ő maga pedig pityergett.

  Mi azért nem sírnánk túl sokáig a helyében. Megnéztük ugyanis a 24 éves, német futballista Instagramját, és egyértelműen megállapítottuk, hogy ha a foci nem jönne össze neki a jövőben, akkor még mindig ott egy garantáltan sikeres modellkarrier lehetősége.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kockahasrajongók, figyelem! Divathét volt Ausztráliában!

  május 27., 08:49 Módosítva: 2018-05-29 11:44
  1

  A legutóbb Brazíliából mutattunk férfimodelleket, most Ausztrália következik. Sydney-ben divathét volt a múlt héten, és az a jó ebben a blogban, hogy nem kell úgy csinálnunk, mintha érdekelne minket a divat, hanem direkt azokat a manökeneket – csak a férfiakat – válogatjuk össze, akik alig viselnek valamit. Ha önt ez érdekli, akkor üdvözöljük önt rajongóink között és egyben jó szórakozást kívánunk a következő fotókhoz! Kérjük, alul ne felejtse el értékelni a látottakat!

  Szelfikvíz: modell vagy nem modell?

  május 27., 08:46 Módosítva: 2018-05-29 07:41
  16

  A feltűnően jó megjelenésű férfiakra szokták mondani, hogy modellkülsejűek. Csakhogy nem mindenki modell, aki modellkülsejű, és nem minden modell modellkülsejű. Hogy első ránézésre mennyire nem szabad ítélkezni, azt most egy kvízzel próbáljuk bizonyítani.

  Ebben a játékban 12 fotót lát majd, az Instagramra posztolt 12 portréról/szelfiről van szó. Mindegyik férfiakat ábrázol, de ezeknek a férfiaknak csak a fele hivatásos modell, a többieknek valami más foglalkozása van, aminek a divathoz-szépséghez-jó külsőhöz semmi köze. Meg tudja állapítani egy-egy instagramos szelfi alapján, hogy egy hivatásos modellről van-e szó vagy nem?

  Hadd tegyük hozzá, hogy a hivatásos modellek mind szerepelnek a mérvadónak elfogadott models.com című oldalon a jelenleg legnépszerűbb, legkeresettebb, illetve legtöbbet kereső manökenek között. Azt hiszi, első ránézésre kiszúrja őket? Hát most kiderül!

  Vigyázzon, a játék időre megy! Ne gondolja túl, tippeljen az első benyomása alapján, a végén úgyis megmondjuk a helyes megfejtést!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Harry herceg besztof: összeszedtük a kedvenc fotóinkat

  május 19., 07:22 Módosítva: 2018-05-21 14:37
  178

  A királyi esküvő alkalmából íme Harry herceg, amikor a legjóképűbb, legviccesebb, legmenőbb és leglazább volt.

  Hát innen örökölte Chris és Liam Hemsworth a kigyúrt testét

  május 18., 11:21 Módosítva: 2018-05-20 10:20
  22

  Megannyiszor írtunk már Chris Hemsworth-ről, a pasiról, aki a Marvel-filmekben Thorként szerepel. Sőt, a dublőréről is írtunk, aki legalább akkora figura, mint maga a színész. Hemsworth magyar származású feleségéről is volt egy cikkünk, amikor megküzdött egy kígyóval. És természetesen a filmsztár tökéletes edzéstervét is megénekeltük.

  Aztán a szintén színész testvéréről is ejtettünk már pár szót. Már csak azért is, mert ő Miley Cyrus pasija. (Sőt, az is lehet, hogy már a férje, csak ezt még nem erősítették meg.) Az ifjabb Hemsworth magánéletéről elég keveset lehet tudni, de az biztos, hogy szeret szörfözni, illetve meztelen felső testtel szörfözni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gabriel Jesus csak a pólóját, ellenfele a komplett mezét levette

  május 16., 16:16 Módosítva: 2018-05-17 16:32
  3

  A hétvégén volt egy futballmeccs a Manchester City és a Southampton nevű csapatok részvételével. Nagy megelégedéssel tapasztaltuk, hogy ezen az eseményen nemcsak Gabriel Jesus a Manchester Citytől tolta a szokásos gólörömös-pólólevevős jelenetet, hanem az ellenfél Southampton játékosa, Dušan Tadić még rá is tett egy lapáttal. A 29 éves, szerb származású futballista ugyanis a teljes mezét levette és a közönség tagjainak ajándékozta, ami után egy szál alsógatyácskában téblábolt tovább a pályán. Tekintse meg alább a fotókat!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ön észreveszi a cápát ezen a képen?

  május 16., 11:07 Módosítva: 2018-05-17 16:32
  22

  Elliot Sudal cápavadász egy majdnem 4 méteres, közel 230 kilós pörölycápát fogott ki az óceánból Floridában, május 6-án. Az állatot megjelölték, majd teljesen egészséges, mondhatni kivirult állapotban visszaengedték a vízbe. Az eset azért is rendkívüli, mert méretük ellenére a pörölycápák igazán sebezhető tagjai a cápatársadalomnak, oly mértékben, hogy számuk rohamosan, majdnem 80 százalékkal csökkent az elmúlt években. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagy Alekosz egy szál fecskében foglalja össze, mit levelezett Putyinnal

  május 8., 14:42 Módosítva: 2018-05-10 09:26
  46

  Kezdjük úgy érezni, hogy Nagy Alekosz lassan eléri azt a bizonyos vékony, vörös határvonalat, amin túl az olyan videók, mint például az alábbi, már nem viccesek. A Való Világ című műsorral híressé vált sztár a legutóbb azt magyarázta, hogy neki köszönhető, hogy Észak- és Dél-Korea kapcsolata javul, az alábbi felvételhez pedig annyi kommentárt fűzött, hogy (sic)

  Putyinúrral való levelezésem, gondolati összegzése.

  És sajnos nem csak azt nem értjük, hogy ebbe a (fé)lmondatba Alekosz szerint minek kell vessző.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Látszik az, hogy mindenki full tele volt

  május 8., 12:50 Módosítva: 2018-05-10 08:50
  8

  Ebben a posztban egy fél óra hosszúságú rövidfilmet ajánlunk az ön figyelmébe, alább az egész film megtekinthető. A főszereplője Németh Bálint testépítő, aki vidékről került fel Budapestre, de nemcsak emiatt lógott ki a sorból a fővárosi bodybuilderek közül, hanem azért is, mert mint mondja, soha nem szedett semmit. Így beszél arról a filmben, hogy mit tapasztalt a testépítőversenyen, ahol ha nem is mindenki, de sokan nyilvánvalóan használtak ezt-azt:

  Segédanyagokat nem használtam, ezt mind tisztán értem el, nem szedek semmit, nem szedtem semmit. Ha valaki szemügyre veszi a [versenyen készült] videókat, akkor látszik, hogy mindenki full tele volt. Biztos volt egy-kettő, aki nem, de igenis el lehet érni nagyon jó eredményt, ha rohadtul megdolgozol az egészért.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a csapatnyi tökéletes brazil férfi azt szeretné, hogy ön megnézze őket fotón

  május 3., 16:34 Módosítva: 2018-05-05 11:04
  15

  Mutattunk már egy adag fotót Sao Paulo divathetéről, most jöjjön még egy menet! Az Amir Slama-divatbemutatón pontosan az volt látható, amit az ember egy brazil férfibemutatótól elvár: mindenki egzotikus/különleges, kigyúrt/szálkás, roppant magabiztos, és mintha kicsattanna az egészségtől. Szóval ezek a fotók pont azt tudják, amire a Kockahas blogot sok évvel ezelőtt kitaláltuk, reméljük, élvezettel nézi majd végig a képeket ön is, hiszen ez a csapatnyi fiatalember pontosan azért gyűlt itt össze, hogy önt elkápráztassa. Sikerült? Legalul lehet szavazni!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a DJ vette el Shanina Shaik modellfenomént

  május 2., 10:27 Módosítva: 2018-05-03 12:59
  2

  Shanina Shaikkal kapcsolatban mindig megemlítjük, hogy Irinához semmi köze, csak névrokonok és mindketten modellek. Shanina Shaik 27 éves és Melbourne-ből kiindulva vált világhíres manökenné, itt például megnézheti munka közben. Az ausztrál modell azonban az alábbi képeken nem dolgozik, hanem pihen, és a mi még fontosabb: nem kollégái társaságában van, hanem újdonsült férjével múlatja az időt.

  Shaiknak a múlt szombaton volt az esküvője a Bahamákon a Page Six szerint, a férj pedig bizonyos DJ Ruckus, aki amellett, hogy DJ, azzal a szállal is kötődik a zeneiparhoz, hogy unokatestvére Lenny Kravitznek, aki azonban személyesen nem volt ott a lagzin. Az ifjú pár a fotók tanúsága szerint azóta már tovább is állt a Bahamákról Miamibe, mert Florida egyik strandján fotózták most őket. Shaikot láttuk már jópárszor, de DJ Ruckus még sosem szerepelt nálunk, hát most nézzük meg őt jól az alábbi fotósorozaton! Plusz akinek van véleménye DJ Ruckusról, kérjük, tegye azt közzé alább a szavazócsík használatával!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jennifer Lopez tánctanára beállt chippendale-nek

  május 1., 14:04 Módosítva: 2018-05-02 14:23
  2

  Las Vegasban működik az eredeti/igazi Chippendales tánckar, akikről a férfivetkőzés műfaja világszerte ismert. A fokozatosan ruhátlanodó izommodellek közé néha beszáll egy-egy híresség is, Ian Ziering és Tyson Beckford után most Tony Dovolanin van a sor.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Milan egykori sztárja Miamiben nyaral modellfeleségével

  május 1., 11:19 Módosítva: 2018-05-02 15:23
  5

  Ebben a posztban Paolo Maldinit ajánljuk az ön figyelmébe, aki most 49 éves, és 1985-től 2009-ig a Milan játékosa volt. Mutatunk egy képet róla az Instagramjáról, de talán érdekesebb lesz, amit egy paparazzó fotózott a napokban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezt az olasz rapalbum-borítót most csak úgy idetesszük

  április 30., 14:30 Módosítva: 2018-05-02 08:39
  0

  Éppen Olaszországban voltam, amikor regisztráltam a Deezer nevű szolgáltatásra pár éve, és azóta is folyamatosan a Deezeren hallgatom a zenét. Olaszországba viszont már nem nagyon járok, pedig családi okokból illene (egy hétvégét voltam az elmúlt fél évben), az olasz nyelvű popzene ráadásul világéletemben irritált, de a Deezer azóta is bombáz a jobbnál jobb olasz ajánlatokkal, hogy nem akarom-e őket meghallgatni. Hát nem akarom, de mondjuk a Highsnob nevű rapelőadó albumborítója annyira megérintett, hogy úgy éreztem, ezt az élményt a Kockahas blog nézőivel is meg kell osztanom.

   Elég candykenes stílus, nem? Mindenesetre a Bipopular című album a múlt pénteken jelent meg, el tudjuk képzelni, hogy a keményvonalas Highsnob-rajongók az egész hosszú hétvégén mást se hallgatnak.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kontextus nélkül ezt a képet könnyen félreértelmeztük volna

  április 30., 13:21 Módosítva: 2018-05-01 16:10
  0

  A fenti borítókép kicsit olyan, mintha a két bús fiatalember valami szomorkás eseményen bánatában ölelkezne. Természetesen nem kell sokáig nézni, hogy egyértelmű legyen, hogy igazából nem erről van szó, de alább látható a jelenet egy másik szögből is.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha nem tud várni a fürdőgatyaszezonig, segítünk!

  április 24., 14:44 Módosítva: 2018-04-26 08:02
  1

  Még egy kicsit odébb van a strandszezon, de szerencsére itt a Kockahas blog, hogy év közben is mutogasson fürdőnadrágos adoniszokat, ha éppen úgy adódik. Ma úgy adódott, mert Sao Paulóban divatbemutatót tartott az Agua de Coco nevű márka, és a műsorukban szerepelt néhány férfimodell is, akiknek a látványa remélhetőleg megörvendezteti majd a Kockahas blog törzsközönségét. Vagy legalábbis önt, kedves nézőnk, aki most ide kattintott. Nézze végig a képeket, aztán legalul szavazzon vérmérséklete szerint!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Robbie Williams mellkasán Robbie Williams-tetoválás van

  április 19., 10:43 Módosítva: 2018-04-20 12:42
  1

  Robbie Williams felsőteste eddig így nézett ki:

  Robbie Williams azonban most a következőt posztolta az Instagramra.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Darren Criss a kockahasát és a körömlakkját villogtatta a Coachellán

  április 15., 15:57 Módosítva: 2018-04-16 16:22
  2

  Darren Criss a Glee című musicalsorozattal lett híres, és most benne volt a Glee készítőinek új sorozatában is, az American Crime Story második évadában, amely a Gianni Versacét meggyilkoló Andrew Cunanan életét dolgozta fel. A sorozat hatalmas kritikai sikert aratott, a nézettsége azonban markánsan elmaradt az előző, OJ Simpsonnal foglalkozó évadhoz képest, Criss mindenesetre ezen a hétvégén szemlátomást nem a munkával foglalkozott, hanem elment ejtőzni egyet a Coachella fesztiválra.

  A sorozatban úgyis csomót lehetett látni a testét, amint azt a fenti részlet is jól példázza, hát akkor most a fesztiválon minek takargatta volna magát, ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe az alábbi képeket. Sőt, legalul szavazni is lehet! Tetszettek a fotók? Nem tetszettek? Mondja meg egy kattintással!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a modell egy időben Miranda Kerr pasija volt

  április 14., 11:52 Módosítva: 2018-04-15 15:04
  2

  Miranda Kerr most terhes, de Ausztráliában egy fotós megtalálta az egyik exét, nem Orlando Bloomot, hanem Jay Lyont. A most 33 éves fiatalember onnan lett ismert, hogy annak idején szerepelt a The Hills című realityben, aminek Kristin Cavallari, valamint Heidi Montag és Spencer Pratt is köszönheti a hírnevet. Lyon eredeti szakmája azonban a modellkedés volt, és talán nem túlzás azt mondani, hogy a manökenévek óta sem csúnyult meg egyáltalán. Önnek bejön? Legalul lehet szavazni!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megnősült Hollywood egyetlen biszexuális férfiszínésze

  április 10., 17:03 Módosítva: 2018-04-12 08:01
  2

  Nico Tortorellát a legnagyobb jóindulattal sem lehetne az A-listás hollywoodi színészek közé sorolni, de benne volt például a Sikoly 4-ben, 2015. óta pedig a Younger című sorozat sztárja. Az, hogy ilyen karriert tudhat maga mögött, már csak azért is figyelemre méltó, mert nyíltan biszexuális, és ezzel saját számvetése szerint az egyetlen ilyen férfi jelenleg Hollywoodban. Itt meg lehet vele hallgatni-nézni egy nagyon hosszú, de nagyon érdekes interjút, amiben többek között azt mondja, hogy saját magán kívül még egy biszexuális személyt tud említeni, Anna Paquin színésznőt.

  Tortorella 2007. óta ismeri Bethany C. Meyerst, és ami először barátságnak indult, az mostanra oda jutott, hogy március 17-én közzétették, hogy összeházasodtak. A them.us nevű oldalon lehet erről elolvasni a gondolataikat, plusz fotók is vannak – elég egyénien oldották meg Tortorelláék az esküvői ruhák kérdését.

  De mi is összeszedtük a saját képsorozatunkat Tortorelláról, ami jól mutatja, hogy a 29 éves színész aktívan részt vesz az LMBT-közösség életében, a fenti borítóképen például egy transznemű modellel látható, de Gus Kenworthyvel szintén fényképezkedett a RuPaul's Drag Race legfrissebb évadának bemutatóján. Tette ezt már csak azért is, mert vendégzsűritagként szerepelt a travivetélkedő legutóbbi adásában.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a fotós annyira berlini, hogy a szexi képei is komorak

  április 7., 15:28 Módosítva: 2018-04-09 07:59
  2

  Rég csináltunk ilyet utoljára, de most egy fotóst szeretnénk az ön figyelmébe ajánlani. Florian Hetznek hívják az illetőt, és bár dél-Németországban született, berlini lakosként vált ismertté a fényképeiről. Férfiakat fotóz, és valamennyi képe egyszerre szexi és Berlin hírnevének megfelelően komor-sejtelmes-vad. Mutatunk néhány példát, kezdjük például ezzel a harapásnyommal.

  A post shared by Florian Hetz (@florian.hetz) on

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kiállításmegnyitókra mi ennél több ruhát szoktunk felvenni

  április 6., 11:37 Módosítva: 2018-04-07 16:33
  2

  Brazil festők képeiből nyílt kiállítás tegnap Londonban, és ebből az alkalomból szerveztek egy olyan eseményt, ami segíthet abban, hogy a képző- és táncművészet világát kicsit közelebb vigyék a nagyközönséghez. Meghívták ugyanis a brit királyi balett egyik táncosát, aki brazil származású, és akit Thiago Soaresnek hívnak. A fantasztikus fizikumú fiatalember mindössze egy rövidnadrágot viselve táncolta körbe a kiállítóteret. Az erről készült fotók egyrészt látványosak, másrészt az alábbi képre kattintva megtekinthetők, harmadrészt szavazni is lehet róluk a poszt legalján látható szavazócsíkkal.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A cisztás fibrózisos Thornak azt mondják, 41 éves koráig fog élni

  április 4., 16:38 Módosítva: 2018-04-06 12:51
  54

  Ben Mudge Észak-Írországban él, 27 éves és cisztás fibrózisban szenved. Ez a veleszületett genetikai betegség elsősorban a tüdővel kapcsolatosan okoz tüneteket, de általában érinti a hasnyálmirigy és a mellékherék működését is. A Wikipédián az olvasható, hogy a cisztás fibrózissal születettek átlagosan 42-50 éves korukig élnek, de maga Mudge azt mondja az alábbi videón, hogy neki azt jelezték előre, hogy kb. 41 éves koráig fog élni – és hogy akárhol van, akármit csinál, ez a gondolat folyamatosan ott motoszkál a fejében.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egyformára gyúrták magukat ezek a brazil fitneszikrek

  április 1., 13:19 Módosítva: 2018-04-03 08:05
  4

  Ebben a posztban megint egy ikerpárt mutatunk, megint dél-Amerikából. A Costa Rica-i Castillo-ikrek után most jöjjenek a Bittar-ikrek Brazíliából! Nem fogjuk túlragozni, ezeket lehet tudni róluk:

  • 25 évesek;
  • kamaszkoruk óta együtt gyúrnak;
  • csak a fotóik alapján teljesen megkülönböztethetetlenek egymástól;
  • mindenesetre egyikük keresztneve Luís, a másikuké Vinícius;
  • foglalkozásukat tekintve személyi edzők; és
  • azért fitneszmodellkednek is, ha alkalmuk nyílik rá.

  Alább egy sorozatnyi fotót megnézhet róluk, és a képekről kiderül, hogy már 18 évesen se voltak éppen satnyák, de azóta még jobban rágyúrtak.

  Távolról sincs vége, olvasson még