Hó vége van, végre vége a februárnak, gyorsan tolunk is egy visszatekintő besztof-posztot. A változatosság kedvéért néha a ketrecharc elmúlt egy hónapjára tekintünk ilyenkor vissza, máskor meg az Instagram terméséből aratunk, például most is, mivel január végén a harcművészeket szemléztük. Szóval jöjjenek a lelkesen szelfiző, jó testű fiatalemberek, de ezúttal csak magyarok közül válogattunk.

A hírességeket és profi sportolókat direkt kihagytuk ebből az összeállításból, bár a tízből az első srác pont táncos, ami azért bizonyos szempontból határeset a sporttal, de ön kihagyta volna ezt a képet a legjobbak közül?

A photo posted by George (@the_george_169) on

A második Milán, ő egy üveg pezsgővel és egy bilinccsel szelfizett, ráadásul kacsintva:

A photo posted by Milan (@milan984) on

Róberttől a következő, szülinapi szelfit választottuk, és csak annyit szeretnénk még a kép elé ideszúrni, hogy ő azt írja magáról, hogy a foglalkozása „cake designer”. Sajna a munkájáról közel sem szokott eleget posztolni, de ne legyünk telhetetlenek:

Egy klasszikus szelfi egyenesen a konditeremből:

A photo posted by @chryss108 on

Ha jól látjuk, ő viszont otthon szokott edzeni:

A photo posted by Antal Kovács (@antalkovacs) on

A következő srácot a Hungarian boys nevű Instagram-fiókban találtuk, és nem bánnánk, ha az alábbi képen nem ő lenne a háttérben, az orchidea meg az előtérben, hanem fordítva:

Ő azt írja, már februárban a nyári formáját alapozta:

A photo posted by Ifj Gömöri Ottó (@gomorioti) on

Vajon ezen a képen mi történik? Sajnos számunkra az angolul trágár magyarázó szövegből sem derült ki semmi, mindenesetre az egyik kommentelő azt írja, hogy ez a kép bekerülhetne a híradóba. Hát oda nem került be, de a Kockahas blogba igen, reméljük, ennyivel is megelégednek:

A photo posted by Gábor (@gaborsabo.fitness) on

Ők is ketten fényképezkedtek egyszerre, de ők nem az Árpád-híron, hanem az egerszalóki fürdőben:

A photo posted by Trincsi Robin (@robintr27) on

És egy olyan fotóval búcsúzunk, amilyet szerintünk valami unalmas szabályzat szerint biztos tilos az Instagramon, de mi csak örülünk, végre egy kreatív szelfi Szombathelyről! Ebben a fiókban elég sok 18+-közeli fotó van, reméljük, senki nem fogja felnyomni őket. Hogy tetszett az összeállítás? A kép alatt lehet szavazni!

A photo posted by Péter Jr Nagy (@peterjrnagy) on

1564
1731