A photo posted by Nev Schulman (@nevschulman) on

Természetesen a két fent látható férfi közül a bal oldaliról van szó, ő az, aki úgy döntött, hogy szívesen megszabadul egy kis szőrzettől némi készpénzért cserébe. Az egész persze egy vicc, de csak félig, az illető ugyanis egy (Amerikában) híres fiatalember és az összeget jótékony célra szeretné felajánlani, szóval elvileg simán lehet, hogy valaki ad pénzt a mellkasszőréért. Mondjuk valószínűleg nem én és nem is ön, de azért nézegetni lehet, nem?

Alább mutatunk még egy képet, amin kevésbé van megfazonírozva ez a figyelemre méltó szőrzet. A fiatalember itt Tarzanhoz hasonlítja magát, pedig Tarzannak nem is volt szőrös a mellkasa – legalábbis a filmekben nem.

A photo posted by Nev Schulman (@nevschulman) on

Ja, igen, azért pár adat még hiányzik ebből a sztoriból. A srác neve Nev Schulman, és 2010-ben lett híres, amikor a tesója csinált róla egy dokumentumfilmet. Persze nem csak úgy róla általában, hanem arról, hogyan csajozik a Facebookon keresztül, ez volt a Catfish című film, amiből aztán egy tévéműsor is lett az amerikai MTV-n. Ezzel a mostani akcióval egy olyan alapítványt támogat, ami az erőszakos viselkedés visszaszorítását célozza a fiatalok körében. Alább egy profi képet is mutatunk róla, aztán pedig ott a szokásos szavazás: mondjon véleményt egyetlen kattintással! Nev Schulman 30 éves.

1263
813