Tudja, mi van ma? Igen, elseje, ami azt jelenti, hogy a múlt havi ketrecharcos-összeállítás után most megint az Instagramon keresztül tekintünk vissza az elmúlt egy hónapra. És ha már ennyi szó volt júniusban a férfidivathetekről, magyar és külföldi modellek fiókjaiból válogatunk, kezdve a fenti Tóth Attilával, aki mondjuk pont nem a divathetek világában dolgozik, hanem fitneszmodell.

A brazil Marlon Teixeira már régóta viszonylag ismert modell. Ebben a hónapban is néztük az Instáját, és a következő kép lett a kedvencünk.

A photo posted by Marlon Teixeira (@marlontx) on

Zahorán Bertold azonban nem tengerparton, hanem munka közben (vagyis inkább után) készített közös képet Donatella Versacéval. Nekünk a priceless szó jutott eszünkbe az alábbi fotó láttán.

Valamiért kicsit meglepődtünk azon, hogy egy modell a szabadidejét triatlonozással tölti, de Jarrod Scott pontosan így él. Egész nap öltöztetik, fésülgetik, sminkelik és fotózzák, aztán amikor végez, az egyik legkeményebb sporttal edzi magát.

A photo posted by @jarrodscott on

Hegyi Gábort azóta követjük, amióta szerepelt ebben a reklámkampányban. Egyrészt azért érdemes rá figyelni, mert Ibizán lakik, másrészt azért, mert ilyen fotókat posztol.

Szegény Jon Kortajarenának kicsit rossz hónapja lehetett, mert szerepelt Madonna legutóbbi videóklipjében, de persze ettől még nem csúnyult meg, amint azt az alábbi polaroidkép is bizonyítja.

Alább Kovács Máté legfrissebb fotóját láthatja. Mint a modellek többsége, ő is jó sokat utazik, most valamiért az jutott eszébe, hogy alsónadrágban fog fényképezkedni az erkélyen.

A photo posted by Mate Kovacs (@mrkovacsmate) on

A következő fotón három modell is látható, közülük a középső az okos és szép Pietro Boselli, ő tette fel a képet az Instagramra. Egyik oldalán River Viiperi, a másikon Parker Gregory, kettejük közül csak az előbbi szerepelt még a Velveten, de ő jó sokszor, tekintve, hogy jó sokáig Paris Hiltonnal járt.

A photo posted by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

Barta Róbert alábbi fotója pontosan olyan, amilyennek az emberek többsége a modelléletet elképzeli: csak lazsálás szép emberekkel, gyönyörű helyeken. Természetesen a valóság általában azért nem pont ez, de ez a fotó attól még kihagyhatatlan.

És tizedikként Colby Keller fotói közül választottunk egyet. Colby Keller alapvetően melegpornós, ami egy olyan műfaj, ahonnan nagyon nehéz kitörni. De ő 34 évesen mégis ezt próbálja, most például egész észak-Amerikát bejárja egy ColbyDoesAmerica című projekttel, ami alatt pornót is forgat, de állítólag valami magasművészeti projektet is próbál majd kikerekíteni az egészből, amihez persze ő maga modellkedik. Meg újabban már magazincímlapokon is szerepel, amihez gratulálunk neki.

Igen, szerintünk is szuper, hogy valakit úgy hívnak, hogy Kolbi és ráadásul pont pornósztár – önt is sikerült elszórakoztatnunk az összeállítással? A választ a kép alatt adhatja meg a szavazógép segítségével.

369
356