Unalmas folyton csak fotókat nézni, ezért időnként videóösszeállítással jelentkezik a Kockahas blog, például ma. Mint a legtöbb ilyen, ez a poszt is 3 videót tartalmaz, ezek közül az elsőnek Jake Gyllenhaal a főszereplője. A videó azt mutatja be, a 34 éves színész hogyan edzette magát a felismerhetetlenségig a Southpaw című bokszolós film kedvéért. Meglepő módon a film rendezője szintén bevállalta a heti tizennégy (napi két) edzést, hát elég jól néznek ki mind a ketten.

Az alábbi második videó a Cosmpolitan című magazint promózza, kicsit konkrétabban arra hívja fel a figyelmet, hogy csináltak egy anyagot, amit természetesen borzasztóan irigyelünk tőlük: a magyar vízilabdázókat fotózták. Meg videózták is, legalábbis az alábbi kisfilm erejéig.

Harmadikként pedig Violet Chachki klipjét mutatjuk. Ő az a transzvesztita előadóművész, aki nemrég megnyerte a RuPaul's Drag Race legutóbbi évadát. Violet Chacki ebbe a Bettie című klipben egy olyan háziasszonyt alakít, akit mintha az '50-es évekből teleportáltak volna ide a hipervalóságba, ahol neki nincs jobb dolga, mint védtelen férfiakat rabul ejteni és kegyetlenül kínozni az emeleten. Szerintünk ilyet ön még nem látott, úgyhogy ha van önben egy adag kalandvágy, mindenképpen klikkeljen erre a videóra! A poszt legalján pedig véleményt mondhat a szavazócsíkkal, mint mindig.

754
626