Pár hete egy meglehetősen feltűnő karakter jelent meg az RTL Klubon futó Éjjel-nappal Budapest című kvázirealityben. Maja Kanadából hazatért apja pillanatok alatt fenekestül felforgatta a lakóközösség életét, de Mikinek igazából meg sem kell szólalnia ahhoz, hogy észrevegyék. Hogy miről beszélünk? Tessék (ez egy galéria, bátran klikkeljen): 

A karaktert játszó Czibók László hatéves kora óta folyamatosan sportol (röplabda, atlétika, küzdősportok). A súlyzózást huszonegy évesen kezdte el, amatőr szinten, csak az erősítés kedvéért. „Soha nem figyeltem az étkezésre (ami az alap ebben sportban), csak a tömeg és az erő érdekelt” - mesélte a Velvetnek.

Sikerült felhíznom 138 kg-ra és 200 kg feletti fekvenyomást elérnem. Négy éve kezdtem el a kajára figyelni, ami drasztikus változást hozott. Mínusz 25 kg. És formásabb izomzat. Két éve a magam kedvéért indultam el testépítő versenyen (INBA) 93(!) kilósan és masters magyar bajnok lettem” - tette hozzá Czibók, aki idén a második helyet szerezte meg ugyanitt.

2711
3929