Ez a férfi Danny Davidson, és a róla szóló sztori szerint testépítő. Mondjuk tényleg egész nagydarab, de azért az izomzata alapján egyelőre nem kevernénk őt össze a profikkal – dehát pont ez a lényeg, hogy Davidson valamiért mindenáron még izmosodni szeretne. És egyszer hallott egy jó tippet olyan, idősebb testépítőktől, akik szteroidot egészségügyi okokból már tényleg végképp nem használhatnak: hogy igyon rendszeresen anyatejet.

Kérjük, hogy amit most felöklendezett, azt papírzsepivel óvatosan törölgesse le a képernyőről és a billentyűzetről, majd görgessen lejjebb további részletekért.

Davidson elismeri, hogy tudományos kutatások ugyan egyelőre nem támasztják alá ezt a szuper elméletet, de az anyatejben tuti vannak olyan növekedési hormonok, amik segítenek az izomtömeg gyarapodásában. Még szerencséje Davidsonnak, hogy London vonzáskörzetében lakik, mert így viszonylag könnyen talál interneten keresztül olyan fiatal anyákat a környéken, akik eladnak neki néha egy-egy pohárkával a tejükből.

Davidson elsőre maga is gusztustalannak találta az anyatej ízét, de azt mondja, aztán megszokta, mindenesetre az alábbi videón egy edzőtársával is megkóstoltatja a cuccot, és az illető szerint nem is olyan rossz, nem édesített banánturmixra emlékeztet.

Davidsonné nem nagyon tudja, mit fűzzön hozzá a dologhoz azon kívül, hogy sose inná meg más nő tejét, legfeljebb a sajátját, meg azt, hogy az ura tényleg mintha kicsit izmosodott volna, amióta ezt a rendhagyó étrendkiegészítőt alkalmazza.

Az anyatejjel egyébként nem az a legnagyobb probléma, hogy sokan undorítónak találják, hanem az, hogy nincs se kezelve, se bevizsgálva, úgyhogy ha az anya testében valamilyen kórokozó benne van, akkor az jó eséllyel a tejben is ott lubickol, szóval ez a módszer nagyszerű lehetőség egy jó hepatitisz beszerzésére. De kopogjuk le a fán, ennek a férfinak egyelőre még soha semmi baja nem lett attól, hogy évek óta rendszeresen issza idegen nők tejét. Na de ön mit szól a gyúrás eredményéhez? Alább lehet szavazni! Danny Davidson 32 éves.

625
378