Willem Dafoe valamit nagyon jól csinál: bár sose számított a legnagyobb A-listás színészsztárok közé, azért a '80-as évek legeleje óta van egy folyamatos és tisztességes hollywoodi karrierje csomó nagyon jó filmmel (meg pár borzasztóval), tavaly a Grand Budapest Hotelben is benne volt. A mai képösszeállítás inkább régebbi filmeiből válogat, természetesen olyan szerepekből, ahol vetkőznie kellett – ez mégiscsak a Kockahas blog.

Dafoe felesége egy olasz asszony, ennek megfelelően ők rengeteget vannak Rómában, illetve a héten egy kicsit délebbre mentek üdülni, Salernóba. Ott készült róluk néhány kép, nem sokkal azután, hogy a Wisconsinban született színész kerek születésnapját ünnepelték volna.

Nem mondanánk, hogy Dafoe-n nem látszana, hogy múlik az idő, de ettől még teljesen jól néz ki, szemben például szegény Liam Neesonnal, aki csak három évvel idősebb, de pont a napokban rökönyödtünk meg rajta. Egyet ért velünk? Nem ért egyet? Nézze végig a képeket, aztán mindenképpen szavazzon! Willem Dafoe 60 éves.

803
1310