Akár büszkék is lehetnénk rá, hogy Robin Thicke-et mi már 2011-ben bemutattuk a Kockahas blogban, két évvel azelőtt, hogy a világ felfigyelt volna rá, de őszintén szólva valószínűleg csak azért vettük elő akkor, mert aznapra pont nem volt más.

Robin Thicke jó két éve, 2013-ban lett világhírű, amikor tarolt a Blurred Lines című szám. Az amerikai énekes karrierje további zenei sikerekben nem igazán bővelkedett, de a hírekben mégis szerepelt egész sokat, mert véget ért a házassága, aztán sokáig könyörgött exnejének, hogy menjen vissza hozzá, de nem ment, erre Thicke bánatában összejött egy tizenéves csajjal.

A napokban strandolós képek érkeztek Robin Thickéről, és ez idén nyáron már a második alkalom. Először, még júliusban úgy döntöttünk, a Kockahas blogban strandoló rengeteg celeb közé pont ő nem hiányzik annyira, de most már nincs akkora tolongás a vízpartokon, úgyhogy másodszorra már nem dugdossuk tovább a képeket, tessék, meg lehet nézni, így strandol Robin Thicke a barátnőjével és a kisfiával.

Ha megnézte a fotókat, szavazzon! Négy évvel ezelőtt kb. ugyanannyi nedves szavazat jött, mint száraz, kíváncsiak vagyunk, most mi lesz a végeredmény. Robin Thicke 38 éves.

294
328