A mai posztban megismertetjük minden kedves nézőnket Staz Nairral. Ez a két szó egy személyt takar, méghozzá a fenti kép(ek)en látható személyt. Azonnal segítünk a cím értelmezésében is: Staz Nair orosz-indiai származású, csodára jóképű és szerepelni fog a Trónok harca című sorozatban.

Staz Nairt a jó múltkorában eléggé elverte egy francia, ezért sebes a fenti képösszeállítás egyik fotóján az orra. Alább meg még sebesebb.

A photo posted by Staz (@staz.nair) on

Egy modell arcát szétverni szerintünk minősített eset, de most nem erre szeretnénk továbbvinni a fonalat, hanem arra, hogy képzeljék a kedves nézők, ennek a Staz Nairnak nem csak az arca szép, hanem az egész teste is. Ezt szintén az Instagramjáról tudjuk.

A photo posted by Staz (@staz.nair) on

Feltételezzük, hogy a Trónok harcában is elég sokat kell majd vetkőznie, szóval ha ön a sorozat rajongója, jobb, ha már most elkezdi szoktatni magát a látványhoz. Mellesleg Staz Nair 2012-ben a brit X-faktorban is próbálkozott egy fiúcsapat tagjaként, és persze ott is előfordult, hogy lekapta a felsőjét.

A photo posted by Staz (@staz.nair) on

A fenti három személyből értelemszerűen csak a középső Staz Nair, a többiek nem biztos, hogy fognak szerepelni a Trónok Harcában. Na jó, még egy fotó, aztán jöhet a szavazás! Ki mit szól ehhez a Staz Nairhoz?

A photo posted by Staz (@staz.nair) on

644
647