Egy divathét a modelleknek elsősorban egy csomó uncsi üresjárat, meg munka, de a most zajló milánói férfidivathétről kaptunk pár olyan fényképet, ami bizonyítja, hogy azért bulik is vannak néha. A fotós a DSquared2 medencés afterpartijára szabadult be, amit a tervezők saját bárjában tartottak, egy toronyház tetején, Milánó nem túl szép belvárosában.

Összesen 30 fotót szedtünk össze a hétvége terméséből, és azért a nagy részük nem bulizós kép. Most is mutatunk backstage-ben unatkozó modelleket, közülük a legfurább/legszerencsétlenebb az alábbi fotó. Rossz az, aki rosszra gondol tipikus esete.

De mutatunk ebben a posztban elképesztő szereléseket is, nagyon híres márkáktól, plusz megint felbukkan Zahorán Bertold, valamint egy viszonylag ritkán látott, de könnyen megjegyezhető és felfedezhető ismerősünk: a teljesen teletetovált Stephen James. Önöknél hogy telt a hétvége? Milánóban így...

Ha megnézte a fotókat, a világért se hagyja ki az alábbi szavazási lehetőséget, hanem mondja el a véleményét a világnak!

435
388