Jó ideje már, hogy a Karib-tenger kalózai filmek közül az ötödiknek a forgatásáról jöttek a hírek, hát azóta kész lett a film trélerje, és kiderült, hogy jövőre, május végén lesz a premier. Az újabb rész alcíme az, hogy A holtak nem mesélnek. Figyelmesen nézze a beharangozót, mert feltűnik benne valaki, akiről aztán ez az egész poszt szólni fog!

Jó, igen, Javier Bardem is benne van, de nem rá gondoltunk, hanem Brenton Thwaitesre.

Kire?

– kérdezi most ön.

Hát pont ez az.

Brenton Thwaites egy ausztrál színész, pontosan abból a fajtából, aki a Kockahas blogba való. Karrierje kezdetén szerepelt többek között a Kék lagúna remake-jében, az előtt meg a Home and Away című sorozatban is, ahol nyilván annyira sokat kellett vetkőznie, hogy Thwaites azóta szigorúan mindig magán tartja a felsőruházatot. Még az Instagramján se csúszott ki egyetlen félmeztelen fotó se, ami mégiscsak meglepő egy olyan színésztől, aki ebben a „döglenek utánam a lányok”-műfajban utazik .

A fenti edzős fotón Thwaites a középső, de szerényen hagyja, hogy helyette valaki más mutogassa az izmait. Ő inkább azzal szeret dicsekedni bizonyára, hogy nemrég Meryl Streeppel és Jeff Bridgeszel játszott együtt, ez volt a The Giver (Az emlékek őre) 2014-ben. Mondjuk a legutóbbi filmje meg az Egyiptom istenei volt, amit már márciusban az év legrosszabbjaként emlegetett az Index, szóval reméljük, 2017-ig feledésbe merül ez a kínos bukás.

Na de a lényeg: az új kalózos filmben megint benne lesz Orlando Bloom, aki az előző, negyedik részből kimaradt, de nem baj, idén nyáron úgyis olyan sokat láttunk belőle, hogy az bizonyára kárpótolta a rajongókat. Az ifjú Thwaites pedig Bloom fiát fogja játszani, amiben az az érdekes, hogy Thwaites azért annyira már nem ifjú, mert 27 éves, meg persze Orlando Bloom se egy matuzsálem a maga 39 évével: mindössze 12 évvel idősebb filmbéli fiánál. Nem baj, majd valahogy biztos megmagyarázzák a forgatókönyvírók.

Szóval sok-sok fotót lapozhat végig alább, ha fent nem kattintott volna. Még lejjebb görgetve pedig szavazni is lehet, kérjük, mondja el a véleményét egy klikkeléssel!

1142
833