Ebben a posztban két pankrátort mutatunk, akik sok mindenben hasonlítanak egymásra. Vicces, de kettejük közül a fenti borítóképen könyökkel ütő Darren Young az idősebb, egyben a híresebb is. Az igazi neve Frederick Rosser, ezért az a neve az Instagramon, hogy Fredarren.

Ez a Darren Young nagydarab, természetesen amerikai, és elég egyértelműen úgy tűnik, hogy afr(oamer)ikai felmenőkkel is rendelkezik.

Többek között ezek a tulajdonságai is közösek a 26 éves Anthony Bowensszel, aki szintén pankrátor, ennek megfelelően szintén nagydarab, és Younghoz hasonlóan szintén részben afroamerikai családból származik (másik részben olasz). Bowensnek is van egy igencsak látványos Instagramja, olyan fotókkal, mint az alábbi.

Vagy esetleg jobban esne egy létráról-ellenfelet-lerúgós videó? Van az is!

És akkor kibökjük gyorsan, hogy mi a közös ebben a két sportoló-előadóművészben: amint az Darren Youngról meg is írtuk,

mindketten melegek.

A pankrációnál talán csak a ketrecharc a még macsóférfiasabb show/sport, ebben a műfajban a mai napig nem mindennapi, hogy valaki bevállal egy ilyen bejelentést. De Darren Young mégis bevállalta, és azóta is kb. minden második Instagram-posztja arról szól, hogy mennyire nem bánta meg. Anthony Bowens pedig nemcsak bejelentett, hanem a

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Van valami közös ebben a két pankrátorban, a bőrszínükön túl

Két bődületesen nagydarab, részben afro-amerikai pankrátor látványos Instagrammal és dülledő izmokkal. Na de mi bennük a közös MÉG?

7 · Oct 29, 2017 11:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

barátjával közös Youtube-csatornát is indított nemrég.

A fenti videóból többek között az is kiderül, hogy barátja részben magyar származású (további részekben pedig olasz és svéd), alább pedig azt mesélik el, hogy Bowens még titkolta a melegségét, amikor mostani szerelmével összeismerkedtek.

Mindenesetre ha ön mindig is tudni szerette volna, hogyan néz ki egy pankrátor átlagos fellépési napja, akkor az alábbi videót nagyon tudjuk ajánlani. Ugye, hogy érdekes? Alább, ha van véleménye, szavazzon egyet a kedvünkért!

329
503