Minden tisztességes társaság eljut odáig egy beszélgetésben, hogy viszonylag ritkán látott állatok szexuális szokásairól esik szó. Aranyosak a lajhárok, jópofák a bálnák, de mégis hogyan szexelnek? A Velvet ebben is segít, ugyanis bemutatunk önnek öt hiánypótló videót. Ha különösen érdekli a téma, azt is megtudhatja egy kattintással, melyik állatnak kell nagyon irigyelni a teljesítményét.

Lajhár

Van ugye a lassú tempóval, semmittevéssel és tulajdonképpen mindenre alkalmatlansággal azonosított lajhár. Nem találná ki, mi az egyetlen dolog, amit nagyon gyorsan lerendez, úgyhogy eláruljuk: a szex az. Persze ezt sem gyors tempóban, csak egyszerűen rövid ideig tart.

Bálna

A bálnák farka nem véletlenül az internet egyik slágertémája, hiszen kígyózó mozgást végez, ráadásul elég fura alakja is van. Ezért az sem meglepő, hogy amint lehetőség van bálnadugást megörökíteni, rögtön kapcsolnak az akváriumok látogatói.

Teknős

Válogatásunk egyértelmű csúcsa következik: a teknősök sem a mozgalmas nemi életükről híresek, de a páncélt azért valahogy ki tudjá kerülni. A hanghatások viszont olyanok, amiket lehetetlen elfelejteni a hátralévő életben.

Jegesmedvék

Mivel a jegesmedve egy igazán veszélyes vadállat, nyilván a hanghatások is pont olyanok szex közben, amilyeneket egy veszélyes vadállattól várna az ember. Megzavarni véletlenül sem mernénk.

Pingvin

A pingvin baromi vicces állat, bár a szárnymozgásokkal tarkított szexük pár fokkal kevésbé mókás, mintha csak simán sétálgatnának.