Romantikus estékhez ajánlják a brit gyártók ezt a ruhadarabot, aminek a neve Takeaway Twosie. A második felét magyarázzuk meg előbb: a onesie az egyberészes kezeslábast jelenti. Ebből lett a one helyett twosie, mivelhogy ez kétszemélyes. Sokat elmond viszont a név első fele az angolokról: szerintük az egyik legromantikusabb dolog a világon kaját rendelni és otthon a díványon dögölve megzabálni a szemetet, miközben biztos valami velőtrázóan ordenáré reality megy a tévében.

A kétszemélyes kezeslábas ötlete jópofa, de a Randiblog kötelességének érzi felhívni olvasói figyelmét, hogy jobb, ha mindenki magának főz a rendelgetés helyett, egyrészt mert így (jó esetben) finomabb és egészségesebb a kaja, másrészt már maga a főzés is lehet egy jópofa közös program, aminek mégiscsak több értelme van a tévézésnél. És ha elkészült az étel, nehogymár a kanapén tehénkedve egyék meg, hanem inkább fogyasszák el rendesen, asztalnál, külön kezeslábasban, mert így egyrészt romantikusabb, másrészt meg nem megy rá a szójaszósz a díványhuzatra. Szóval a kétszemélyes kezeslábast pont a kajarendeléshez nem igazán ajánljuk, van viszont 5 sokkal jobb ötletünk a használatához.

  1. Szex! Szex! Szex! Ha önnek nem az jutott először eszébe, hogy egy ilyenben biztos viccesebb a szex, mert az ember nem látja, hogy ki hol matat, akkor mi kérünk elnézést. Nekünk igen.
  2. Szex hidegben! Főleg jó egy ilyen, ha túl alacsony a szoba hőmérséklete ahhoz, hogy az ember csak úgy meztelenkedjen. Lehet egymást melegítve hancúrozni a lakás bármely pontján, és nem kell vigyázni, hogy mi lóg ki a paplan alól.
  3. Szex nyilvános helyen! Megoldás lehet azoknak is egy ilyen, akik mindenképpen össze akarnak bújni a város közepén, de félnek, hogy letartóztatják/lefilmezik őket. Ebben bárhova el lehet menni közösen meztelenül, és belül bármi történhet, úgyse fogja látni senki!
  4. Akik tudják, mi az a búslakodó, azok biztos mindenféle bizarr szexjátékokat is meg tudnak valósítani egy ilyennel.
  5. De persze egy vicces ügyességi vetélkedőt is el tudunk képzelni, amiben pároknak ilyenbe öltözve kell mindenféle feladatokat elvégeznie.