Randi

A Velvet randiblogja

Ebbe a 45 éves férfiba a YouTube-on keresztül szeretett bele egy 18 éves lány

január 18., 16:31 Módosítva: 2021.01.20 12:48
1

Peter Heinrich egy emailt kapott egy diáklánytól. A levelezésből videócset, abból párkapcsolat lett, bő 3 éve vannak együtt. Íme a történetük.

Ezt az indiai nőt szülei adták férjez, azóta elhagyták, és egy házaspárnál talált testi-lelki vigaszt

január 13., 16:52 Módosítva: 2021.01.15 18:09
8

A házaspárnak már volt két gyereke, amikor a cserben hagyott fiatal feleség menedékre talált náluk. Azóta két gyerekkel gyarapodott a család, sejthető felállásban.

11 celebpár, akik munka közben jöttek össze

január 12., 14:12 Módosítva: 2021.01.14 12:12
8

Aki különösen szerencsés, már eleve szerelmespárt játszott - de olyat is tudunk mutatni, akiben akkor ébredt vonzalom, amikor éppen elvált a szerepe szerint.

Vanessa Hudgens összejött egy 8 évvel fiatalabb baseball-játékossal

január 6., 16:42 Módosítva: 2021.01.08 10:39
5

A fenti képen Vanessa Hudgens, 32 éves, amerikai színész-énekesnő látható. Azt írja róla az E! News, hogy újra párkapcsolatban van: összejött Cole Tucker baseballjátékossal. A sportoló 24 éves, azaz 8 évvel fiatalabb Hudgensnél, és az alábbi fotó egy meccsen készült róla.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két hónapja egy barátnőm véletlenül talált egy videót, ahol...

január 2., 16:22 Módosítva: 2021.01.05 08:27
24

A legjobb barátnőm mondta, hogy írjam meg nektek a történetem. Nagyon új még az élmeny, kicsit sokk is, de a férjem is beleegyezett, és ha ez másokban is elindítja hasonló esetekben az őszinteséget és tényleg szeretik egymást, nekik is csak jobb lesz a kapcsolatuk.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A héten foglaltuk össze 2020 legizgalmasabb olyan olvasói leveleit, amik a Randiblognak érkeztek. A 2021-es évet most ezzel a poszttal egy olyan olvasónk, Aszpázia indítja be, akinek a levele simán igényt tarthat majd egy helyre a következő év végi összefoglalóban, ha megérjük. Az Aszpázia egyébként egy görög eredetű női név, és mivel a jelentése az, hogy „kedvelt, szívesen látott”, nagyon jól illik az alábbi történet beküldőjére, hiszen olvasóink a járvány második hullámának kezdete óta kevesebbet írnak, mint korábban, ezért különösen szívesen látjuk az alábbi beszámolót.

Szóval Aszpázia először arról ír, hogy hogyan ismerkedett meg, jött össze, majd házasodott össze a férjével, de a levél fő témája az, hogy mi derült ki a férfival kapcsolatban két hónappal ezelőtt, és hogy hogyan kezelték ők ketten az így kialakult szituációt. Aszpázia kiemeli, milyen fontos egy kapcsolatban az őszinteség és a megértés, főleg egy olyan, eléggé extrémnek nevezhető helyzetben, mint amiben ők vannak.

Az Aszpázia név természetesen álnév, és a történet egy-két további adatát is megváltoztattuk, hogy a szereplőket semmiképpen ne lehessen beazonosítani: természetes, hogy Aszpázia nem tud sok mindenkivel beszélni erről az igen kényes témáról, nálunk viszont úgy mesélheti el mindenkinek, hogy közben anonim marad, a történet lényegéhez természetesen nem nyúltunk. Ha ön is szívesen mesélne, akár Aszpázia történetéhez kapcsolódva, akár attól függetlenül, várjuk az ön levelét is, írjon nekünk mondjuk most!

Íme a címünk, klikkeljen rá, és már írhat is!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

„Hallottam, hogy valaki szexel a másik hálóban” – íme az 5 legerősebb 2020-as olvasói levél a Randiblogból

2020. december 30., 15:12 Módosítva: 2021.01.02 12:49
5

A Randiblog Inbox a Velvet egyik legrégebb óta futó posztsorozata – több, mint tíz éve már, hogy közöljük olvasóink élményeit, tapasztalatait, illetve történeteit társkeresésről, párkapcsolatokról vagy szakításról. Ebben a posztban hagyományainknak megfelelően az elmúlt esztendő 5 legemlékezetesebb levelére tekintünk vissza. Rengeteg szempontból különleges év volt a 2020-as, és a Randiblog Inbox történetében szintén egy rendhagyó év lett ez, de nem egyértelmű, hogy nálunk a koronavírus okozta-e az anomáliákat.

A járvány első hulláma alatt arra számítottunk, elkezdenek majd érkezni a levelek azzal kapcsolatban, hogy hogyan nehezíti meg a társkeresést a bezárkózás, illetve hogyan teszi nehezebbé a párkapcsolatokat az összezártság. Ezzel szemben csak egy-két olyan olvasói levél érkezett hozzánk, ami futólag említette a koronavírust, de kifejezetten a járvánnyal kapcsolatosan senki sem írt. 2020-ban szinte minden koronavírusról szólt: kivéve például a Randiblog Inboxot, a posztsorozat teljesen koronamentes maradt.

A járvány második hulláma aztán azt hozta, hogy olvasóink írási kedve látványosan visszaesett. Talán semmi köze a koronavírushoz, és véletlen az egybeesés, de az biztos, hogy az utóbbi pár hónapban sokkal kevesebb levelet kaptunk a szokásosnál, szóval ha ön szívesen olvasta a Randiblog Inboxot az elmúlt években, csak egy dolgot tehet azért, hogy a sorozat 2021-ben is folytatódjon: írjon nekünk! Írja meg nekünk a tapasztalatait az alább 5 téma valamelyikéről, vagy meséljen egy sztorit, aminek az alábbiakhoz nincs különösebb köze! Részünkről továbbra is várjuk a leveleket e-mailben, az alábbi címre.

Ez a címünk, ide várjuk az ön levelét is:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Van barátja, de vadidegen férfiaknak adja el használt bugyijait, harisnyáit

2020. december 28., 16:42 Módosítva: 2020.12.30 10:12
34

Ez a brit nő többszázezer forintot keres havonta használt fehérneműivel, és így még mosnia sem kell. Különleges kéréseket is teljesít, barátja a szemét forgatja.

8 hollywoodi csókjelenet, ami a smároló sztárok szerint borzalmas élmény volt

2020. december 26., 15:42 Módosítva: 2020.12.28 14:58
5

Kirsten Dunst két csókjelenetével is szerepel a listán, az egyik felvételekor még csak 11 éves volt, és undorítónak tartotta lesmárolni Brad Pittet.

Lily Allen saját klitoriszizgatót dobott piacra, a kommentelők rögtön a férjéről érdeklődtek

2020. december 18., 16:24 Módosítva: 2020.12.20 08:09
15

Lily Allen egy 34 éves, brit énekesnő, aki idén szeptemberben házasodott össze a Stranger Things című sorozatból ismert David Harbourrel. Lily Allen egy hónappal később, októberben pedig egy klitoriszizgatóhoz adta a nevét, amelyet az ő részvételével terveztek meg, és amelynek a teljes neve az, hogy Womanizer Liberty by Lily Allen Rechargeable Clitoral Stimulator. Íme egy reklámfotó, amiben az énekesnő éppen egy kádban ülve fogja a kezében ezt a bizonyos stimulátort.

Távolról sincs vége, olvasson még

Férje már van ennek a biszexuális, német nőnek, most talált magának egy feleséget is

2020. december 15., 11:45 Módosítva: 2020.12.17 11:26
44

Ebben a posztban egy érdekes történetet ajánlunk az ön figyelmébe három Instagramon keresztül. Az első kettő egy házaspár két tagjáé, Marcin és Saskia Michalskié, a későbbi férj és feleség 2015-ben találkozott és hamar szerelem szövődött köztük. 2017-ben házasodtak össze, Hamburgban élnek azóta. Marcin Michalski most 31 éves és a következő fotót posztolta az esküvőjükről.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 fontos tény az orgazmus utáni megvilágosodásról

2020. december 10., 16:53 Módosítva: 2020.12.19 15:21
9

Ha ön úgy internetezik, mint én, akkor valószínűleg már önnek is szembejött párszor egy-egy mém a maszturbálás, vagyis inkább az orgazmus utáni megvilágosodásról, illetve angol becenevén a post nut clarityről. Íme egy példa, amit pl. a Reddit kapcsolódó topikja által nyújtott kontentből merítve magyarítottam.

A viccek többsége arról szól, hogy a szexuális kielégülés után az ember hajlamos másként látni bizonyos dolgokat, például a pornót, amit éppen nézett, mint a fenti mémben, vagy akár a partnerét, akivel a szenvedélyek hevében összefeküdt, de akit az orgazmus után hirtelen már nem is talál olyan vonzónak. Komolytalan párkapcsolati tanács formájában úgy szokás viccesen megfogalmazni ugyanezt a gondolatot, hogy

sose hozz döntést egy lánnyal kapcsolatban anélkül, hogy előtte ne maszturbáltál volna!

Az utóbbi időben azonban már nemcsak mémek jönnek szembe, hanem az orgazmus utáni tisztánlátással foglalkozó, teljesen komoly cikkek is, ezért alább 5 gyors pontban összefoglalom, miket mondanak a megszólaltatott szakértők ezzel a témával kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelmes lett egy szerelmespárba, bevették harmadiknak

2020. december 4., 16:40 Módosítva: 2020.12.06 14:24
230

Egy floridai nő online ismerkedett meg egy akkor már egy éve együtt élő párral. A haverkodástól az ágyukig jutott, hónapok óta együtt élnek.

Ez a nő annyira örül, hogy elköttette a petevezetékét, hogy tortával ünnepli az évfordulót

2020. december 1., 11:19 Módosítva: 2020.12.02 16:09
2893

Kara Jankowski 2017-ben döntött a művi meddővé tétel mellett, mert azt mondja, inkább szabad szeretne lenni, mint anya. Döntését büszkén ünnepli azóta is.

Kilenc őszinte tanács társkeresőknek - egyetért velük?

2020. november 30., 15:09 Módosítva: 2020.12.02 09:09
0

Ha szokta olvasni a PostSecretet, akkor tudja, hogy ez egy olyan oldal, amelyen képeslapok szerepelnek: egy Frank nevű ember kapja mindet, és az a közös bennük, hogy különböző emberek valahogy megfogalmazzák az őket nyomasztó dolgokat rajtuk, majd név nélkül elküldik neki. (Ha nem szokta, még most sem késő elkezdeni, nagyon érdekes, és ráadásul teljesen reklámmentes.)

Az oldal Instagramján a napokban kiemeltek egy képeslapot, amin őszinte tanácsok szerepelnek ahhoz, hogy egy társkereső hogyan találja meg a boldogságot. Elég józannak és átgondoltnak tűnik, viszont hiába kerestük sokáig, nem találtuk nyomát annak, hogy ez egy online fellelhető forrásból származó útmutató lenne, szóval meghivatkozni ennél jobban nem tudjuk. Íme:

Távolról sincs vége, olvasson még

A túl intimre sikeredett köszöntést elhessegettem és elraktároztam

2020. november 27., 14:31 Módosítva: 2020.11.30 10:38
43

Volt egy helikopterszülő által felnevelt fiúval kapcsolatom, előtte nem tudtam, hogy létezik ilyen, nagyon megsínylettem. Lehet más előbb rájön, hogy milyen káros és rossz lehet a túlzott kötődés.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Folytatódik a Randiblog Inbox posztsorozat egy újabb levéllel, ezt Amina álnevű olvasónk küldte be alábbi címünkre. A fenti bevezetőhöz esetleg kellhet egy kis magyarázat, hátha nem mindenki van azzal tisztában, hogy kiket neveznek helikopterszülőknek: azokat, akik úgy köröznek állandóan a gyerekük feje felett, mint egy helikopter, figyelve-óvva a gyerek minden egyes lépését.

Nos, hogy ez a túlzott gondoskodás milyen személyiséget alakít ki a pátyolgatás tárgyában, azt Amina egy párkapcsolaton belül tapasztalhatta meg. Szerelme, Virgil a szokásosnál jóval szorosabb kapcsolatban volt a szüleivel, különösen az édesanyjával, de hogy ezt milyen barátnőként megélni, azt már természetesen nem fogjuk itt a bevezetőben elmesélni Amina helyett, mert megírta mindezt ő maga, roppant érzékletesen. A levél teljes terjedelmében alább olvasható.

Önnek is volt szerencséje hasonló kapcsolathoz? Van kedve mesélni róla, vagy bármiről, ami társkereséssel-párkapcsolatokkal-szakítással kapcsolatos? Akkor jó helyen jár, várjuk az ön történetét is, kérjük, írjon nekünk az alábbi címre!

Kattintson ide, ez a címünk:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Én csak azt szerettem volna, hogy hagyja abba ezt az alantas munkát

2020. november 24., 11:18 Módosítva: 2020.11.26 08:14
15

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A Randiblog Inbox a Velvet Randiblogjának azon posztsorozata (volt), amiben olvasóink által beküldött leveleket-történeteket közlünk. A legutóbbi olvasói levél azonban szeptember elején érkezett, úgy tűnik, olvasóinkban az utóbbi hónapokban alábbhagyott a mesélési kedv. Most azonban kaptunk egy új e-mailt Rudolftól, aki áprilisban írt már nekünk egyszer.

Rudolf előző levelét itt lehet elolvasni, arról szól, hogy szerelmes lett egy nőbe, akiről kiderült, hogy prostituáltként dolgozik. A nő kihasználta a helyzetet, a kapcsolatnak vége lett, és idő közben elhunyt Rudolf édesapja. A dolgok sajnos azóta sem fordultak jobbra, erről számol be Rudolf az alábbi sorokban, segítséget kérve. Ha ön úgy érzi, tudna üzenni valamit Rudolfnak, kérjük, küldjön e-mailt a Randiblog alábbi címére, de ha valami más témáról mesélne szívesen, hogy folytatódjon a Randiblog Inbox posztsorozat, akkor is várjuk a levelét sok szeretettel!

Ha üzenne Rudolfnak vagy elmesélné saját történetét, kérjük, erre a címre írjon:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Lakatos Márk: „tartott egy ideig a tűz, aztán a felszínre jöttek a problémák”

2020. november 22., 18:26 Módosítva: 2021.01.09 14:59
1222

A hétvégén érkezett a hír, hogy a 37 éves Scott Disick egy 19 éves lánnyal romantikázik, Amelia Gray Hamlinnel, akinek híres szülei aggódnak, hogy vajon mi lesz ebből a viszonyból. A hír kapcsán Lakatos Márkkal beszéltünk, és a stylist-műsorvezető azt meséli, neki is volt része ilyen kapcsolatban, és természetesen nem könnyű, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne értelme belevágni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy felmérés szerint minél többet keres egy férfi, annál valószínűbb, hogy nincs nagy pénisze

2020. november 20., 13:19 Módosítva: 2020.11.21 15:35
644

Az OnBuy.com nevű online piactér végzett egy felmérést 997 brit férfi részvételével, amiben az állásukról és a keresetükről kérdezték őket – valamint a péniszük méretéről. Az eredményekből három infografikát készítettek, ezek alább láthatóak, valamint egy sajtóközleményt, amit a mi szerkesztőségünkhöz is eljuttattak, és aminek a lényege a következő megállapításokban foglalható össze:

  • A statisztikusok azt találták, hogy a fizetés és a pénisz mérete fordítottan arányos, azaz a legjobban keresőknek van a legkisebb pénisze.
  • A 7,5 centiméteres nemi szervvel rendelkezők átlagosan több, mint kétszer annyit keresnek (évi 58 ezer fontot, azaz kb. évi 23 millió forintot), mint amennyit a 20 centi felettiek (évi 27 ezer fontot, azaz kb. évi 10 millió forintot).
  • Az előléptetések tekintetében a 10 centiméteres pénisszel rendelkezők voltak a legsikeresebbek, őket átlagosan 2,9-szer léptették elő az utóbbi 5 évben.
Távolról sincs vége, olvasson még

Saját mostohanagyapjához ment feleségül Salt Lake City egyik luxusfelesége

2020. november 12., 16:14 Módosítva: 2021.01.09 14:59
157

A Feleségek luxuskivitelben című reality amerikai eredetije több, párhuzamosan futó szériával rendelkezik, mindegyik más-más város luxusfeleségeit mutatja be. Most fog indulni egy új verzió, amelyben Salt Lake City leggazdagabb asszonyai szerepelnek majd, köztük bizonyos Mary Cosby, akinek az élettörténetét a People magazin tette közzé.

Amint azt a Page Six is írja, Mary Cosby 22 éves volt 1997-ben, amikor nagymamája elhunyt. A nagymama ekkor a második férjével élt, aki ekkor 42 éves volt, és a nagymama ezt mondta neki:

ha valaha is bármi történne velem, Bobby, azt akarom, hogy a lányaim egyikét vedd feleségül, mert ők vigyázni fognak rád.

Hogy pontosan mi a helyzet ennek a nagymamának a gyerekeivel, arról nem szól a fáma, de a lényeg, hogy a lányok alatt igazából nem a lányait, hanem az unokáit kellett érteni, akikkel ugye Robert (vagy becenevén Bobby) Cosby nem áll vérségi kapcsolatban. Szóval így esett, hogy a férfihoz hozzáadták a nála pont 20 évvel fiatalabb lányt, akivel azóta is, most már bő 20 éve boldog házasságban élnek, egy gyereket nevelnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kommentelők képtelenek leszállni Romeo Beckham barátnőjéről

2020. október 28., 09:49 Módosítva: 2020.10.29 16:38
4

David és Victoria Beckham második fiát Romeo Beckhamnek hívják, és a kissrác nemrég töltötte be a 18-at. Egy ideje már van egy barátnője, aki időnként feltűnik az Instagramján. A lány neve Mia Regan, és bár már bő egy éve van együtt híres barátjával, annak rajongói között van egy igen hangos kisebbség, akik a mai napig nem tudtak hozzászokni a gondolathoz, hogy imádatuk tárgya egy tőlük különböző személlyel van kapcsolatban.

Kétségtelen, hogy Mia Regan sokunkhoz képest rengeteg előjoggal született és privilégiumok között nőtt fel – de ezzel együtt sem fair az a gyűlölethullám, amit ilyen fiatalon ki kell állnia pusztán azért, mert még egy nála is több privilégiummal született sráccal lett szerelmi viszonya. Alább Romeo Beckham Instagramján a követői által posztolt kommentekből lehet elolvasni pár eklatáns példát, és ezek a hozzászólások fájdalmasan pontos képet adnak arról a típusú ostoba, féltékeny és önző, remélhetőleg kamaszkorú trollról, aki egyszerűen nem tudja elviselni, hogy nem körülötte forog a világ, és aki miatt az online bullying olyan méreteket öltött, hogy a kifejezést már le se kell fordítani magyarra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kvíz kissé már elfeledett sztárpárokkal: ők tényleg jártak?!

2020. október 17., 14:18 Módosítva: 2020.12.27 18:38
11

Bizonyos hírességek szerelmi élete olyan fordulatos tud lenni, hogy az ember egy idő után el is felejti, hogy néhány évvel korábban melyik két sztár kapcsolatán lepődött meg vagy melyik két celeb szakításán bosszankodott. Ebben a kvízben párosával mutatunk majd hírességeket, és a kérdés mindig ugyanaz: ők jártak-e? A járás alatt természetesen szerelmet, párkapcsolatot értünk – a nem járás alatt pedig azt, hogy nyilvánosan legalábbis nem adta jelét a két adott személy, hogy gyengéd érzelmek fűznék őket egymáshoz.

Egy próbafeladvány: ha például Sandra Bullockot és Ryan Goslingot tettük volna egymás mellé, ön mit tippelt volna, vajon jártak ők valaha egymással? Persze a választ eléggé megkönnyíti a fenti, 2001-ben készült borítókép, ami egyértelműen mutatja a választ: bizony, hogy jártak. Nos, ők ketten ezek után már nem fognak szerepelni az alábbi linken beindítható kvízben, viszont ennél többet nem lenne célszerű előre elárulni, kattintson, játssza végig!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha erre a 15 kérdésre őszintén válaszol, jobban megismerheti a saját szexualitását

2020. október 12., 16:10 Módosítva: 2020.10.15 08:11
23

Legyen prűd vagy pajkos, introvertált vagy extrovertált, szexuális fantáziája mindenkinek van, még ha éppen a lightosabb fajtából is való. Justin J. Lehmiller  amerikai szociálpszichológus a Mondd el, mire vágysz című könyvében azokat a szexfantáziákat járja körül, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. Lehmiller több mint négyezer amerikai emberrel töltetett ki egy felmérést (mindössze 3 százalékuk passzolta le a feladatot, mondván, nekik nincsenek szexuális fantáziaképeik), amelynek alapján megírta a fent említett könyvét, és összeállította azt a 15 kérdést, melyre ha őszintén válaszol, játszi könnyedséggel belőhető, milyen szexuális fantáziaképek hajtják titokban vagy felvállaltan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vilmos herceg 2007-ben telefonon szakított Kate Middletonnal

2020. október 11., 11:59 Módosítva: 2020.10.13 10:36
4

Több mint egy évtizedre nyúlik vissza Vilmos herceg és Kate Middleton kapcsolata,  még az egyetemen ismerkedtek össze egymással. Bár a 2011-es esküvőjük óta úgy tűnik, teljes a harmónia közöttük, és három trónörökösről is gondoskodtak már, az igen kimondása előtt azért ők is átéltek néhány hullámvölgyet, írja a Just Jared.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a 30 éves férfi egy óriásplakáton hirdette szingliségét

2020. október 8., 15:31 Módosítva: 2020.10.10 12:02
6

Egy év egyedülállóság után döntött úgy, hogy barátnőt akar magának - hát az erre szánt összeget igazán megspórolhatta volna.

Scott Disick kicsit beégett a randin az új nőjével: lerobbant a Ferrari

2020. október 5., 15:44 Módosítva: 2021.01.03 16:58
0

Sofia Richie után egy új, fiatal modellcsajt vitt el vacsorázni a Kardashian-realityk sztárja, de luxuskocsi bemondta az unalmast.

Demi Lovato 2 hónap után felbontotta eljegyzését

2020. szeptember 26., 09:59 Módosítva: 2021.01.21 10:32
0

Július második felében írtuk meg, hogy Demi Lovatót 5 hónapnyi járás után eljegyezte párja, a színész Max Ehrich. A sztárpár márciusban ismerkedtek össze, mindössze három honappal azután, hogy Lovato előző kapcsolata véget ért. Amikor nyáron bejelentették eljegyzésüket, az énekesnő ódákat zengett Ehrich-ről, mint írta, végre úgy érezheti, megtalálta az igazi társát. Valami azonban mégis elromlott közöttük: a Page Six információi szerint az énesnő két hónap után máris felbontotta az eljegyzésüket. 

Távolról sincs vége, olvasson még

13 sztárpár, akik bebizonyították, hogy létezik igaz szerelem

2020. szeptember 21., 11:34 Módosítva: 2020.09.23 08:48
3

A listán szereplő párok közül többen már évtizedek óta ismerik egymást.

Íme a barcelonai esküvői divathét legmerészebb menyasszonyi ruhái

2020. szeptember 20., 16:37 Módosítva: 2020.09.22 11:05
6

Templomban nem feltétlenül lehet esküvői ruhából mellbimbót vagy combot villantani, de divatbemutatón mindenképpen igen!

Drew Barrymore 5 éve nem randizott senkivel

2020. szeptember 19., 15:35 Módosítva: 2020.09.21 10:19
16

Drew Barrymore nemrég saját talkshow-t kapott, melynek egyik első vendége Jane Fonda volt. A két nő arról kezdett beszélni a műsorban, hogy átmenetileg mindkettejüknek elege van a férfiakból, egyikük sem randizik. Ahogy Barrymore mondta: „bezárta a boltot”, szemlézte a műsort a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Kaia Gerber és Jacob Elordi most már kondiba is együtt jár

2020. szeptember 16., 13:59 Módosítva: 2020.09.17 12:40
0

A múlt héten írtunk arról, hogy Cindy Crawford lánya és az Eufória színésze kavarhatnak egymással. Most már képes bizonyíték is akad arra, hogy van közük egymáshoz.