Randi

A Velvet randiblogja

11 sztárpár, akik a békésen váltak el és azóta is jóban vannak

tegnap, 14:04 Módosítva: 2020.08.10 13:59
5

Bár a veszekedős válások sokkal több cikk muníciójául szolgálnak, voltak azért békés válások is a sztárok világában. 10 külföldi és 1 magyar példa következik.

Összevesztünk, hogy mekkora szemét volt, amikor eltűnt

augusztus 8., 10:28 Módosítva: 2020.08.09 15:19
27

Biztosan hihetetlen lesz, de egy 2017-es levélre szeretnék válaszolni, óriási csattanóval.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ebben a posztban Eszmeralda álnevű olvasónk beszámolója olvasható, és Eszmeralda természetesen megküldte nekünk annak a levélnek a linkjét, amelyikre válaszol. 2017-ben volt, hogy Ferenc megírta nekünk, hogy amikor egy hosszabb kapcsolat és egy bulizós időszak után tinderezni kezdett, 10 nővel találkozott, de azt tapasztalta, hogy a többségük vagy a bunkó stílust kedveli, amire ő nem hajlandó, vagy a hölgyeknek túl nagyok az elvárásaik, és/vagy nem úgy néznek ki, illetve nem olyan karcsúak, mint a társkeresőre feltöltött, megphotoshoppolt képeiken.

Nos, Eszmeralda azt írja, hogy ő találkozott Ferenccel, a fent említett levél beküldőjével, merthogy ő volt az egyik aközül a 10 nő közül, akivel végül mégsem jött össze a párkapcsolat. Előfordult már velünk, hogy ugyanazt a randit megírta nekünk először a női fél, aztán külön a férfi is, de amint hamarosan ön is meg fogja látni, ezúttal a randi után történtek még érdekesebbek, mint maga az első találkozó. Ha Eszmeralda története után úgy érzi, ön is szívesen mesélne egy randevújáról vagy párkapcsolatáról, kérjük, írjon nekünk e-mailben! A címünk (ami az elmúlt napokban egy technikai hiba miatt nem volt használható, de már újra működik) az alábbi dobozban található.

Kattintson ide, itt a címünk, írjon nekünk!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Videó: egy menyasszonyt esküvői fotózás közben ért a bejrúti robbanás

augusztus 7., 15:42 Módosítva: 2020.08.09 11:57
10

Kedd este pusztító erejű robbanás rázta meg Bejrút városát, amiben legalább 157 ember meghalt. A tragédiáról rengeteg videó felkerült azóta a netre, az alábbi egy igen különleges közöttük, ugyanis egy menyasszonyt mutat be, aki éppen a fehér ruhában pózolt fotókhoz-videókhoz, amikor a robbanás történt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a kansasi bácsi 90 évesen szánta rá magát a comingoutra

augusztus 6., 16:43 Módosítva: 2020.08.08 11:34
65

Kenneth Felts egy 90 éves bácsi, aki idén nyáron döntött úgy, hogy bevállalja a comingoutot. Felts most már nagypapa, és annak idején Kansasben nőtt fel, nagyon vallásos családban, ezért, bár tudta magáról, hogy meleg, inkább elfojtotta szexualitását, és élete zömét heteroszexuálisként élte le. Egyetlen epizód volt az ötvenes években, amikor szerelmes lett egy nála 5 évvel fiatalabb srácba, bizonyos Phillip Allen Jonesba, akivel egy időre össze is költöztek. Felts azonban úgy érezte, hogy keresztény hitével nem tudja összeegyeztetni ezt a viszonyt, ezért szakított Jonesszal. Az akkori jogszabályok szerint ráadásul börtön várt volna rájuk, ha a szerelmükre fény derül.

Felts végül házasságot kötött, feleségével egy lányuk született, de végül elváltak. Lányukat Rebecca Maysnek hívják, most 48 éves, és 20 évvel ezelőtt elmondta édesapjának, hogy leszbikus. Felts erre akkor csak annyival reagált, hogy úgysem lesz tartós a dolog (talán mert a saját kapcsolata Jonesszal is olyan rövid volt), de saját hasonló titkát nem mondta el. Az édesapának nem lett igaza gyerekével kapcsolatban, mert a dolog nagyon is tartósnak bizonyult: a lánya azóta is kapcsolatban él a nővel, aki most már a felesége, és akivel gyerekeket nevelnek.

Kenneth Felts végül idén nyáron jelentette be először a lányának, hogy meleg, majd a Facebookra is kitette, hogy minden ismerőse tudjon a comingoutról. Nem sokkal később már az újságokban is szerepelt a sztorija a világ több országában, többek között a Washington Post is megírta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezen a képen egy mostohaapa és mostohafia látható

augusztus 4., 13:03 Módosítva: 2020.08.06 09:36
2

A cím az alábbi fotóra utal, kezdjük is rögtön a képpel, aztán jön egy brit híresség házasságának roppant fordulatos története.

Hát nem egy tipikus apa-fia párosnak néznek ki, és a történetük sem tipikus. Íme a sztori, aminek a középpontjában egy szerelem és két tévéműsor áll, a brit X-faktor és a Big Brother.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vilmos herceg elmondta, mi volt a legnyomibb ajándék, amit Katalinnak vett

július 31., 08:03 Módosítva: 2020.08.01 13:50
1

A BBC Radio 5-jának adott interjút Vilmos herceg, amikor arról kérdezték, adott-e valaha rosszabb ajándékot a szerelmének, mint egy fa. (Az eseményről a PerezHiltontól értesültünk, úgyhogy csak feltételezni tudjuk, hogy valaki mások konkrét esetére gondolhattak, például Taylor Swiftére.) Adott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ma 20 éve volt Brad Pitt és Jennifer Aniston esküvője, íme a házasság legfontosabb mérföldkövei!

július 29., 16:00 Módosítva: 2020.07.31 11:27
13

Médiatörténelmi esemény volt, amikor januárban Pitt és Aniston újra megfogta egymás kezét. Évforduló van, mutatjuk, milyen kapcsolat van mögöttük.

60 évre bebörtönzött gyilkosnak sikerült becsajoznia telefonon keresztül

július 27., 10:52 Módosítva: 2020.07.28 11:08
1

Arthur McCall a féltestvére egy barátnőjét hívogatta a börtönből 4 hónapig, aki aztán elkezdett bejárni látogatni. Mostanra megvolt az esküvő is, íme a képek.

13 év után még mindig kapuccsinóra hívott meg, holott utálom

július 26., 14:51 Módosítva: 2020.07.28 11:08
0

Én ma olvastam itt először életemben egy cikket, Kalliszta és Ladiszla történetére Frigyes sztoriját, amire pár sorban én is reagálnék.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ezúton is üdvözöljük új olvasóink között az alábbi levél beküldőjét, Annát, akitől a mai posztban sorra kerülő levelet kaptuk! Anna egy olyan témához szól hozzá, amit korábban Kalliszta feszegetett ebben a tavalyi levelében és Ladiszla szintén ebben a júniusi posztban: ők olyan női olvasóink, akik úgy érezték, a férfitől, akivel élnek, nem kapnak elég gyengédséget, nincs elég szex a kapcsolatban. Frigyes a múlt hétvégén tette hozzá a saját tapasztalatait a gondolatmenethez a férfioldal képviseletében, az ő levele itt olvasható, és Frigyes azt a kérdést is felteszi, hogy ilyenkor mire lehet várni, mi változhat meg.

Anna alább megpróbál Frigyes kérdéseire válaszolni, illetve szintén arról számol be, hogy sosem volt elég neki a törődés, illetve gyengédség, amit a férjétől kapott. Az ő levele azonban annyival továbbmegy a korábbiakon, hogy Anna le is írja, miért lehetett mindez, miért alakult úgy a kapcsolatuk a férjével, ahogy. Reméljük, az alábbi néhány bekezdés után ön is úgy érzi majd, hogy szívesen megosztaná a tapasztalatait-gondolatait a többi olvasóval: nálunk mindig mindenki álnéven szerepel, így nyugodtan megírhat bármit. Amennyiben van kedve folytatni a beszámolók sorát, kérjük, e-mailben írjon nekünk, méghozzá az alábbi címre!

Kattintson ide a címünkért, ami:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Johnny Depp 1983-tól Amber Heardig egyik kapcsolatból lépett a másikba. Mutatjuk, kikkel

július 26., 09:06 Módosítva: 2020.07.27 12:59
0

Íme Johnny Depp exei időrendi sorrendben! A színész életében 20 éves korától kezdve nem voltak hosszabb szingliségi időszakok legutóbbi, botrányos válásáig.

A merevedéssel továbbra sem volt probléma, de nem találta a helyes utat

július 25., 15:45 Módosítva: 2020.08.01 13:57
30

Egy komoly dilemmámat szeretném megosztani veletek. Tavaly nyáron történt velem egy olyan dolog, ami azóta nem hagy nyugodni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Jakobina álnevű olvasónk levele található ebben a posztban, a történet bevezetője a fenti két mondat – maga a sztori alább olvasható. Jakobina egy Tinderen összejött egyéjszakás kalandot mesél el a levelében, és azt írja, azért döntött úgy, hogy elmeséli ezt az esetet, mert kíváncsi, akad-e valaki, akinek volt már dolga hasonlóval, vagy akinek van ötlete, hogy miért történhetett mindez.

A címből és abból, hogy ezt a posztot csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk, nyilván egyértelmű, hogy egy szexszel kapcsolatos dologról van szó, de több ennél több ne is szerepeljen itt előre a szerkesztő bevezetőjében, hadd mondjon el minden fontosat maga Jakobina a saját szavaival! Aztán ha önnek van ötlete, hogy mi történhetett itt, illetve ha van saját hasonló tapasztalata, amit szívesen megosztana (vagy egyáltalán nem hasonló tapasztalata, amit szívesen megosztana), akkor kérjük, küldjön nekünk e-mailt! A címünk a szokásos, alább található.

Ez a címünk, klikkeljen rá vagy kopizza ki:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Romantikus fotózást akartak, beleborultak a folyóba

július 23., 14:15 Módosítva: 2020.07.24 11:56
13

De ha már úgyis nyakig eláztak, panaszkodás helyett a vízben folytatták - egy fokkal kevésbé őszinte mosollyal.

Demi Lovatót öt hónap randizás után eljegyezte barátja

július 23., 10:54 Módosítva: 2020.07.24 10:51
0

Demi Lovato az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, hogy barátja, Max Ehrich színész megkérte a kezét, amire ő persze örömmel mondott igent. Az énekesnő, aki természetesen drágaköves gyűrűjét is megmutatta közösségi oldalán, március óta jár a férfival. 

Amikor kislány voltam, apa mindig kis partnerének szólított. Talán ez másoknak ez furcsán hangzik, főleg, ha nem hallják apám cowboy-szerű akcentusát, de nekem ez teljesen érthető volt mindig is. Ma ismét egyértelművé vált számomra, mit jelent ez a kifejezés, amikor hivatalosan is valaki párja lettem.

Távolról sincs vége, olvasson még

„De reggel már csináltuk!” – bevallom, elég rosszul esik

július 18., 14:40 Módosítva: 2020.08.01 13:57
2

Kalliszta régebbi és Ladiszla júniusi levelére szeretnék reagálni. Maximálisan megértem a hölgyek elkeseredettségét és reagálásukat a felmerülő helyzetükre. Én is ilyenben voltam, csak a férfi oldalon.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ez a bevezető tartozik az alább teljes egészében olvasható íráshoz. Itt a Randiblogban mindig egy-egy véletlenszerű álnéven publikáljuk olvasóink leveleit, és a mai posztban olvasható levél beküldője nálunk Frigyes álnéven fog szerepelni. Frigyes egy olyan témához szól hozzá, amiről korábban két női olvasónktól hallhattunk: Kalliszta tavaly arról írt, ahogy a kapcsolatából szép lassan kikopott a szex, és pár hete Ladiszla hasonlókról panaszkodott, amikor arról írt, hogy kevesli az együttléteket partnerével.

Nos, amint Frigyes a bevezetőben már említi, ugyanezzel a problémával küzd a saját kapcsolatában, csak persze náluk fordított a felállás, mivel ő, a férfi érzi magát elhanyagolva. Mi lehet ennek az oka? Mit lehet ilyenkor tenni? Olvassa el Frigyes gondolatait, aztán ha vannak saját tapasztalatai, kérjük, ossza meg őket velünk egy e-mailben! A leveleket az alábbi címre várjuk.

Kattintson ide, íme a címünk, ide várjuk a leveleket:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Új típusú vakrandi: először közös játék, aztán találkozás élőben

július 9., 20:07 Módosítva: 2020.07.11 13:11
84

Sokan azt tartják, hogy az internetes társkeresés nagy hibája, hogy mindenki pusztán a külső alapján, egy-két fotó megtekintése után alkot ítéletet a másikról. Ha a profilunk első blikkre valamiért nem szimpatikus, ha pont nem a legjobb fényképet választottuk, akkor már esélyünk sincs.

Hát a Démonblokk nevű budapesti hely olyan ismerkedési lehetőséget kínál, ami egy elég eredeti ötlettel küszöböli ki ezt a problémát: itt ugyanis először egy játékban találkoznak egymással a jelentkező partnerkeresők, úgy lehet megismerkedni a többi játékossal, hogy közben senkiről nem derül ki, hogy ki hogyan néz ki.

A játék virtuális valóságában egy kb. egyórás kalandot lehet végigjátszani a másikkal úgy, hogy az illetővel lehet beszélgetni, lehet hallani a hangját, meg lehet figyelni, hogy hogyan reagál a játékban adódó helyzetekre-impulzusokra, de az illető helyett természetesen az általa választott avatart lehet csak látni a játékban. A jelentkezőkből előzetesen kitöltött kérdőívek alapján állítanak össze párokat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nosztalgiázzunk együtt Cher híres randipartnereivel

július 8., 16:16 Módosítva: 2020.07.10 13:17
13

Foglalkoztunk az elmúlt hónapokban Brad Pitt és John Mayer egykori szerelmeivel, de igazságtalan, hogy csak férfiakról van szó. Ezért most a nemrégiben 74. születésnapját ünneplő cseroki-örmény énekesnő, Cher randipartnereit szedtük össze, ugyanis egy idő után, úgy tűnik, ő is csak magas körökből válogatott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fiatal magyar színészek mutatják meg, mi van akkor, ha a másik nem jön el a randira

július 7., 11:36 Módosítva: 2020.07.08 16:38
43

Kaptunk egy levelet, amely a figyelmünkbe ajánlotta az Anton Vezuv új klipjét, és nem bántuk meg, hogy megnéztük. Az Easy Love-hoz készült videó arról szól, hogy mit kezdhet magával valaki, ha elmegy egy randira, de a másik fél nem tűnik fel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem mindenben ért egyet Will Smith és felesége a házasságukat illetően

július 5., 08:19 Módosítva: 2020.07.06 09:46
15

De abban biztosak: elválni nem fognak. Ha törik, ha szakad, életük végéig együtt maradnak.

DiCaprio excsajait felsorolni majdnem akkora teljesítmény, mint neki volt befűzni őket

július 4., 09:35 Módosítva: 2020.07.26 13:09
13

A modellekre specializálódott színészt sokan Kate Winslettel látnák szívesen, akinek viszont ő csak a büdi, fingós Leo marad.

Sarah Jessica Parker társkereső realityt indít

július 2., 14:50 Módosítva: 2020.07.03 16:34
3

Swipe Swap néven indít új társkereső realityt Sarah Jessica Parker, aki már nemcsak színésznő, hanem üzletasszony is. A műsor címe a Wife Swap-ra utal: ez a brit valóságshow 2003-tól 7 évig ment, és arról szól, hogy két, különböző társadalmi helyzetű családban helyet cserél a két feleség. A Swipe Swapban az lesz majd a koncepció, hogy két egyedülálló, társat kereső személy kezdi majd el egymás életét élni.

A műsorról tudósító Deadline nem írja, hogy pontosan milyen módon fog megjelenni a társkeresés ebben az új realityben, de a címből arra lehet következtetni, hogy lehet, hogy a két társkereső egymás nevében fog tinderezni. Mindenesetre a koncepció ennyi: ha a saját életükben nem találtak partnert, akkor ha valaki más életét élik egy ideig, a másik rokonai-ismerősei körében mozogva megtalálják majd a szerelmet?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ebből a hármaspárból a férfi folyton vállveregtést kap, a nők kínos kérdéseket

július 1., 15:32 Módosítva: 2020.07.03 08:00
11

Egy arizonai pár úgy döntött, keres egy harmadikat: meg is találták egy olyan nő személyében, akibe, úgy érzik, mindketten szerelmesek lettek.

Végre valami szívmelengető: lakodalmi alpakák!

június 29., 14:52 Módosítva: 2020.07.10 15:17
3

Egy szimpatikus német pár úgy döntött, egy alpakafarmon szeretnének esküdni. Úgy tűnik, jó döntés volt, mert a fotók szuperek lettek!

Ha nem mennék többet szeretőhöz, akkor beismerném, hogy megöregedtem

június 28., 14:02 Módosítva: 2020.06.30 11:22
0

40 körüli, átlagos házaspár vagyunk. Abban nem átlagos, hogy szeretőket tartunk mind a ketten, és ezt tudjuk egymásról. Vagyis remélem, hogy már csak tartottunk.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezető tartozik az alábbi, roppant érdekes levélhez. Ön tudta, hogy a Szirom egy női keresztnév is? Ha igen, akkor most nem lepődik meg azon, hogy az alábbi levél beküldőjének a Szirom álnevet dobta a gép – az álneveket ebben a posztsorozatban mindig véletlenszerűen adjuk, arra törekedve, hogy lehetőleg ne ismétlődjenek túl gyakran. Hát akkor most ismerkedjünk meg Szirommal!

A levél első fele arról szól, amit Szirom a fenti bevezetőben említ is: hogy hogyan alakult ki, hogy férjével kinyitották a házasságukat, és hogy évek óta nem monogámiában élnek most. A lényeg azonban nem ez, hanem az a folyamat, ami úgy tűnik, gyökeres változáshoz vezetett, és ami miatt Sziromban az a gondolat is felmerül, hogy lehet, hogy szexfüggővé vált. Ehhez kapcsolódik a címnek választott idézet.

Nagyon elgondolkodtató a levél második fele, és ha ön végigolvasta Szirom beszámolóját, könnyen lehet, hogy úgy fogja érezni, hogy ehhez hozzátenne még egy-két saját gondolatot, illetve tapasztalatot. Ha így van, kérjük, írjon nekünk, mert az ön levelét is várjuk a Randiblog szokásos címére, amit az alábbi doboz és a poszt legalján megtalálható keretes is tartalmaz!

Klikkeljen ide, ez a címünk:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Éhes nő vagyok. Szeretem, amikor örömet szereznek nekem is

június 27., 15:02 Módosítva: 2020.06.29 09:57
4

Megint itt egy újabb olvasói levél a Randiblog Inbox posztsorozatban, ezúttal Ladiszla álnevű olvasónktól, aki igazából nem is egy, hanem két levelet küldött nekünk egymás után ugyanabban a témában, ezeket olvashatja alább egybeszerkesztve. Ladiszla egy 27 éves női olvasónk, aki egy 40 éves férfival él kapcsolatban.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Az alábbi írás egy olyan problémáról szól, ami felmerült már nálunk párszor az évek során, azonban általában férfiolvasóink panaszkodnak arra nejükkel-nőjükkel kapcsolatosan, ami most Ladiszlának okoz gondot a párjával: a kapcsolatból szép lassan szinte teljesen kikopott a szex, és ami maradt, az sem okoz már különösebb élvezetet. Rengeteg kérdés van ebben a posztban, és Ladiszlával együtt mi is várjuk, hogy hátha mondjuk önnek lesz egy-két válasza vagy tapasztalata ezzel a roppant nehéz kérdéskörrel kapcsolatosan. Ha így van, ha ön szívesen folytatná a gondolatmenetet, ha szintén szívesen megosztana valamit, kérjük, írjon nekünk e-mailt a szokásos, alább megtalálható címünkre!

Írjon nekünk, kattintson ide, íme a címünk:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Íme Bradley Cooper kilenc híres exe, időrendi sorrendben

június 26., 08:17 Módosítva: 2020.06.28 10:45
0

A most 45 éves színész egyszer volt házas, de annak már több, mint egy évtizede. Emlékszik mind a kilenc híres exére? Mutatjuk őket!

Kb. 10 éve vágyom az apaszerepre, de ezt dobta a gép

június 21., 17:06 Módosítva: 2020.06.23 09:48
27

Pasztorella levelére reagálnék, leginkább megerősítve, itt-ott kiegészítve a gondolatait. Férfi oldalról fogom leírni a tapasztalataimat, de biztos vagyok benne, hogy a helyzet a másik oldalról sem rózsás.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezetővel kezdődik Alajos álnevű olvasónk levele, és ha ön ezután a felvezetés után kíváncsivá vált Pasztorella levelére, klikkeljen ide! Az Alajos által hivatkozott korábbi posztunk tanácsok formájában foglalta össze beküldője társkeresőkön szerzett tapasztalatait, és ezt a formátumot választotta maga Alajos is.

Az alábbi levélben egy csomó olyan dolog szóba kerül, amin gyakran sok minden múlik az internetes (vagy az offline) társkeresés során: a külső-megjelenés fontossága, a testmagasság, a horoszkóp, illetve, amint azt a címben ki is emeltük, a gyerekvállalás. Ha végigolvasta Alajos levelét, és kedve támad írni, küldje be nekünk ön is a saját tapasztalatait társkeresésről-párkapcsolatokról (vagy akár szakításról), mert önre is kíváncsiak vagyunk! A leveleket e-mailben várjuk az alábbi címre.

Íme a címünk, ha van kedve írni, kattintson most!
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

9 rendhagyó esküvői kép, melyek a lagzi titkos pillanatait mutatják meg

június 21., 11:18 Módosítva: 2020.06.30 14:52
70

Még csak három éve rendezték meg először az autentikus esküvői fotókat díjazó versenyt. A képek között vicceseket és meghökkentőeket is talál.

Nagy és vastag – ez tud konfliktusokat szülni a szexuális együttlétek során

június 20., 16:34 Módosítva: 2020.07.13 14:33
39

Igazából Janka levelére reagálnék, a „más is panaszkodott arról, hogy a melle/akármije alapján ezt vagy azt feltételezik a férfiak” címűre.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezető tartozik Rafael álnevű olvasónk által a Randiblognak beküldött  alábbi leveléhez. Továbbolvasás előtt érdemes visszakattintani a Janka tapasztalatait tartalmazó poszthoz, ő ugyanis arról írt, hogy egyszer megjelent egy újságcikk arról, hogy a nők mellének alakjából milyen szexuális vágyakra lehet következtetni, és Jankának sok kellemetlensége adódott abból, hogy őrá egyáltalán nem illett a leírás, és a férfiak kérdezés nélkül hülyeségeket feltételeztek.

Nos, Rafael alábbi leveléből kiderül, hogy ez is egy olyan gond, amelyikre mindkét nemnél egyaránt van példa. Rafaellel kapcsolatban is feltételeznek ezt-azt a nők a jelek szerint, bár nem utal arra semmi, hogy ennek az alapja egy konkrét újságcikk lenne. De ez persze semmit sem változtat azon a tényen, hogy Rafael levele is remekül bizonyítja azt, hogy jobb semmit nem feltételezni a másikról külső tulajdonságok alapján – feltételezések felállítása helyett érdemes kérdezni, kommunikálni!

Ha önnek is van hasonló tapasztalata, ha reagálna Rafael írására, várjuk az ön levelét is! Kérjük, az alábbi címre írjon!

Kattintson ide, ez a címünk:
randi@mail.velvet.hu
Távolról sincs vége, olvasson még

Megan Fox exférje Courtney Stoddennel ment el kajálni

június 16., 15:17 Módosítva: 2020.06.18 10:06
6

Brian Austin Green éppen egy hónapja erősítette meg, hogy végleg befuccsolt a házassága Megan Fox-szal. A színész akkor keserűen beszélt a szakításról, és biztos az sem dobta fel, hogy Fox szinte azonnal fel is tűnt annak a rappernek a videoklipjében, akivel állítólag összejött - természetesen fehérneműben. Meglehet, hogy azóta Green is továbblépett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Alicia Silverstone is kipróbálta a kutyasétáltatós randit

június 16., 15:17 Módosítva: 2020.06.18 08:29
8

A 43 éves színésznő egy egyelőre beazonosítatlan férfi társaságában ragadott kávét, és indult romantikus sétára, ahová kedvenceik is velük tartottak.