Ebben a posztban Cheryl Prudhamet és családját mutatjuk be önnek. Ez az angol nő 32 éves, és van egy 30 éves férje (Robert), meg 11 gyereke. Eddig tízszer szült, egyszer ikreket, és most megint terhes, értelemszerűen a tizenkettedikkel. Szép a nagy család, csak nagyon sokba kerül, ráadásul most válás fenyegeti. Még szerencse, hogy a gondozóként 20 órában dolgozó szülőket az állam évi 15 milliónak megfelelő összeggel segíti ki, de ők mégse maradnak tovább együtt a férj folyamatos hűtlensége miatt.

Prudhamné asszonyság 17 éves volt és árva plusz hajléktalan, amikor megszülte első gyerekét, egy kisfiút, akit George-nak hívnak és már 14 éves ő is. (Ha az anyjára ütött, három éven belül ő is apukává válik. Drukkolunk, hogy ne így legyen.) Innentől kezdve Cheryl Prudham kb. egy-két évente szült egyet, az első hatot több különböző férfitól.

Na de aztán bejött a képbe Mr. Prudham, és nagyon nagy lehetett a szerelem, kár, hogy a feleség ezt nyilatkozza most már a férjéről: „több, mint tízszer csalt meg. Elég hamar tönkrementek a dolgok, a házasságkötésünk előtt két héttel már félrelépett. Éppen a nyolcadik hónapban voltam az első fiunkkal, és úgy éreztem, nincs más választásom, vele kell maradnom. Hiba volt, de naiv voltam és reméltem, hogy egyszeri botlásról van szó.

Sajnos azonban Prudhamné ennyi év elteltével most már megelégelte férje sorozatosnak bizonyuló botlásait, és bár már többször is szétmentek ideiglenesen, most végleg kiadta az útját.

A fiatalembernek egykori szerelme most már nem is engedi, hogy találkozzon a gyerekekkel (pedig a meglévő tizenegyből öt az övé), de erre Robert Prudham azzal tromfol rá, hogy szerinte ráadásul felesége is félrelépett, és a születendő tizenkettedik gyerek már nem is tőle van. Kislány lesz egyébként, hosszú vívódás után az anyuka a Tillie-Grace nevet választotta neki.

A férj egyébként azért is mondhatja ezt, mert elhatározták feleségével, hogy nem lesz több gyerekük, és ő el is köttette az ondóvezetékét tavaly októberben. Erre pár nappal később kiderült, hogy a feleség megint terhes. Prudhamné állítja, hogy még a műtét előtt ejtette teherbe a férje, és hogy a DNS-vizsgálatot is vállalja majd szülés után, hogy bizonyítsa, hogy a tizenkettedik gyerek apja is a férj.

Ennyi gyerekre már egész szép summát ad a brit állam családi pótlék címén meg egyéb formákban, de Prudhamék azért dolgoznak is: idősek otthonában gondozók, igaz, csak félállásban. Plusz a sajtóban szereplésből is tuti bejön nekik valamennyi, ezért az anyuka szereti bizarr nyilatkozatokkal borzolni a közvéleményt saját kusza szerelmi életéről és különleges anyagi helyzetéről. Alább olvashatja a kedvenceinket, innen és innen származnak:

Olyan sok gyerekem van már, hogy nincs több ötletem, hogy mi legyen a neve a következőnek!
Az állam hibája, hogy ilyen sok gyerekem van. Túl könnyű segélyt igényelni.
Mindig is nagy családot szerettem volna, és anyukának lenni a legjobb érzés a világon. Nem volt könnyű döntés belerohanni egy újabb gyerekvállalásba, de tudtuk, hogy anyagilag meg tudjuk engedni magunknak.
A férjem sosem tudott uralkodni magán – egyszer a szomszédunk lányát is felcsípte. Két éve egy őrjöngő nő egyszer csak azt mondta nekem, hogy Robert lefeküdt a 17 éves lányával.