A bűnügyi hírekben már megint találtunk egy olyan férfit, aki úgy gondolta, hogy bosszút áll az exén. Ex alatt itt egészen konkrétan a volt feleséget kell érteni, a Denver Post tudósítása szerint ugyanis a 31 éves William Lindauer neje 2013 októberében adta be a válókeresetet és a házasságot tavaly februárban fel is bontották. Hogy erre az egészre, ami kedd hajnalban történt, miért pont most került sor, arra ezek után nincs magyarázat, a tények mindenesetre a következők.

William Lindauert letartóztatták gyújtogatásért – azt a házat robbantotta fel, amiben ő maga is lakott. A robbanásban senki nem sérült meg, viszont a törmelék az úttestig repült és akkora tűz lett, hogy a tűzoltók először be se tudtak menni a házba, amiben végül „nagyon jelentős” kár keletkezett.

Nem pusztult el azonban a ház külső homlokzata, amire egy név volt felírva (ezt kikockázták a New York Daily News videófelvételén, és később a tűzoltók is letakarták), meg az, hogy „CSALFA A FELESÉGEM”, az viszont kétszer. A feleség nyilván Brianne Lindauer, aki az ingatlan társtulajdonosa. A szomszédok szerint a ház lakói nyugis, boldog családnak tűntek, de ezt az információt kicsit nehéz közös nevezőre hozni azzal a ténnyel, hogy hivatalosan már egy éve elváltak. Hm.