Női olvasóink segítségével összegyűjtöttük, mik azok kérdések, amiktől falra másznak, ha partnerük felteszi nekik. Kiderült, hogy a hülyeség nem nemfüggő, a hímek is tudnak orbitális nagy baromságot kérdezni, mindemellett pedig tény, hogy a nők néha lehetnének megértőbbek is. Önnél melyik csapja ki leginkább a biztosítékot? Öt pontot adjon arra, amit a legidegesítőbbnek tart!

01. Mi lesz ma az ebéd?

"Épphogy csak elkészítettem a reggelijét és asztalhoz ül, az a kérdése, hogy na és, mi lesz ebédre. Még bele sem kóstolt a reggelibe, de máris másik ételen jár az esze, mintha nem lenne jó, amit csináltam neki, vagy mintha új feladatot akarna nekem osztani, hogy ne unatkozzak, míg ő komoly közgazdászként egész nap robotol" - kesergett egy sort egyik női olvasónk. 

02. Meddig leszel még a fürdőszobában?

Egy másik olvasónk, Lili pedig attól mászik a falra, amikor pasija reggelente nem is egyszer felteszi a következő kérdést a fürdőszoba ajtaja előtt toporogva: Mikor leszel már kész? "Egyébként semmit nem akar bent csinálni, de tényleg, egyszerűen csak mintha nem bírná elviselni, hogy eltűnök max. 20 percre egy ajtó mögött, és nem látja, hogy mit csinálok."

03. Megint egy új cipő?

"A férjemnek két pár cipője van, és képtelen megérteni, hogy nekem azért nagyobbak az igényeim. Egyébként nincs is sok cipőm, mittudomén, 2-3 havonta vásárolok egyet, ami számára úgy tűnik, mintha heti rendszerességgel tenném. Soha nem állja meg szó nélkül, mindig a száját húzza: Már megint egy új cipő? Mintha milliókat költenék rá. Idegesítő" - panaszolta Zita. 

04. Milyen voltam?

"Szerintem nem leszek egyedül azzal a véleménnyel, hogy az egyik leghülyébb kérdés a világon a szex utáni: Na milyen voltam, bébi?" - írta egy másik olvasónk. "Ezt általában azok teszik fel, akik pocsékok voltak, és kisebbségi komplexusuk van. 

05. Elélveztél?

A negyedik pont után természetesen adta magát a következő kérdés is, amit olvasóink nagyon idegesítőnek tartanak: Neked is jó volt? Elélveztél? "Amatőr, tapasztalatlan férfira vall, vagy legalábbis nagyon bizonytalanra. Ráadásul, ha nem biztos benne, miért nem közben kérdez? Miért élvez el, ekszik ki és utána jut eszébe a nő?" - háborgott Hedvig. 

06. Jobb vagyok az ágyban, mint az exed?

Szürreális, de tényleg vannak olyanok, akik arra kíváncsiak, hogy jobbak-e az exek az ágyban, mint ők. A megkérdezett női olvasók közül ugyanis többen megemlítették ezt a hülye kérdést. "Azt hittem, rosszul hallok. Rákérdeztem. És elismételte. Hirtelen nem is tudtam, sírjak-e vagy nevessek" - mesélte Janka. 

07. Hol a kulcs?

Katalin már több mint tíz éve házas, őt leginkább az bosszantja, hogy a férje mindig mindent rajta keres: "A leggyakrabban elhangzó kérdés nálunk a: hol a kulcsom? Ami legtöbb esetben azt jelenti, hogy ő áll bambán az előszobában, és nekem kell feltúrnom az egész lakást." 

08. Ugye, te sem akarsz még gyereket?

Annamária elmúlt 35 éves, evidens, hogy ilyenkor a legtöbb nő már férjet, gyereket, családot szeretne, ám még mielőtt vágyait közölhette volna az aktuális jelöltnek, többször is megkapta a kérdést: ugye, te még nem akarod? "Ez természetesen azt jelenti, hogy ő még nem akarja, és azt sem szeretné, hogy én beszéljek a dologról. Részéről a téma lezárva."

09. Tényleg ma van az évfordulónk?

"Nekem halálom, hogy a férfiak nem tudnak dátumokat megjegyezni. Írják fel, mentsék el a telefonjukba, de nagyon sértő tud lenni, ha egész nap az évfordulónkra készülök, és este úgy állít be, hogy fogalma sincsen, miért van gyertyafényes vacsora és apró ajándékok" - magyarázta Tímea. 

10. Nem tudnál egy kis gázt adni?

Amanda azt viseli nehezen, hogy a barátja állandóan beleszól a vezetési stílusába: "Óvatosan, lassan vezetek, és ilyenkor mindig beszólogat. Egész úton azt hallgatom, hogy el fogunk késni, és ezerszer felteszi a számomra gyűlöletes kérdést: Nem tudnál gázt adni?"