Ebben a posztban egy amerikai párt mutatunk önnek. A vőlegény rengeteg helyen volt már a világon, de a menyasszony élete nagy részét Kalifornáiban élte le. A Huffington Postnak azt nyilatkozták, hogy túl drágának találták a lakodalomszervezést, úgyhogy inkább egy nagy utazásra költötték a pénzüket, hogy újra és újra kimondhassák egymásnak az igent, mindenféle egzotikus helyen.

A photo posted by Cheetah Platt (@cheetahplatt) on

A férfit Cheetah Plattnak hívják, 30 éves és a keresztneve azt jelenti, hogy gepárd. A nő nála két évvel idősebb, őt pedig Rhian Woodyardnak hívják. Közös vonás a férjben és a feleségben, hogy mindketten akrobaták, ezért tudnak ilyen elképesztő pózokat produkálni egyre látványosabbá váló Instagramjukhoz.

A photo posted by Cheetah Platt (@cheetahplatt) on

Összesen 83 napot fognak utazni, ami alatt 11 országot járnak be. Amerika után Európában kezdték, aztán voltak Afrikában és éppen valahol Ázsiában járnak mostanság. Magyarországot sajnos kihagyták, ami már csak azért is kár, mert nemrég volt egy brit pár egy hasonló ötlettel, és ők hozzánk is eljöttek, kattintson értük ide!