Alább egy újabb olvasói levelet osztunk meg önökkel, a téma továbbra is az, hogy miért érdemes idősebb partnert választani. A levél beküldőjének, Gábornak az esetében ez egy 17 évvel idősebb hölgyet jelent, de ők így boldogok, Gábor már az édesanyjának is bemutatta új szerelmét. Azt írja magáról, mindig is a nála jóval idősebb hölgyek érdekelték, és elmondja, hogyan magyarázta el édesanyjának, miért van ez így. Elgondolkodtató levél ez is, ha van hozzáfűznivalója, vagy ha elmesélné saját történetét, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

33 éves vagyok, világéletemben az érett hölgyek érdekeltek, a nálam jóval idősebbek.

A szex elég későn kezdődött nálam, 24 évesen voltam először nővel. Egy 7 évvel idősebb, háromgyerekes anyuka volt a konzervnyitóm… Kellemes volt, és utána már csak ezt kerestem, az érettebbeket

Ugorjunk az időben! Pár évvel később megismertem egy nálam 13 évvel idősebb nőt. Nagyon bejött, a szex valami isteni volt. 4 évig bírtuk egymás mellett, majd egy rossz húzásom miatt megtudta, hogy megcsaltam, így kidobott…

Most egy 17 évvel idősebb párom van. Gyönyörű, 50 évesen izgatóbb, mint bármelyik korombeli nő, igaz, kinézetre akár egykorúnak lehetne mondani velem. A szex isteni, a kapcsolat is nagyon jól működik.

Hogy miért az érettebbek...? A gondolkodásuk, a tapasztalatuk miatt is. Egy érettebb nőnél nem kell már felesleges köröket futni. Édesanyám megkérdezte, miért az érettebbek, miért nem korombeliek, és a válaszom ez volt: még a nyáron ismerkedtem egy 26 éves lánnyal. Leveleztünk, kiderült, kb. 800 méterre lakik tőlem, pár utcával lejjebb. Megbeszéltünk egy találkát. Mondtam neki, hogy úgyis közel lakik, elsétálok hozzá, mehetünk sétálni. Válasza: miért nem kocsival jössz? Mondtam, nincs autóm, de még jogsim sem. Erre azt mondta, akkor bocsi, és eltűnt… Ebből Anyám megértette, hogy miért nem érdekelnek a fiatalabb nők.

Bemutattam párom neki. Nagyon bírja, szimpi neki, örül, hogy találtam egy normális nőt…

Szeretem.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.