Két tinderes trendről/játékról lesz szó ebben a posztban, az első amerikai, a második magyar. Ha ön nem tudná: a Tinder jelenleg valószínűleg a legnépszerűbb internetes, pontosabban okostelefonos társkereső app, teszteltük már mi is, itt olvashat róla.

Na de mint tudjuk, a társkeresőket rengeteg mindenre lehet használni a társkeresésen kívül, és most úgy tűnik, Amerikában egy újabb célt tűztek ki maguk elé a tinderezők, és az egésznek azt a nevet adták, hogy The Tinder Games, ami ugye utalás Az éhezők viadala című filmekre-könyvekre. Igen, kajáról van szó.

Az a lényeg, hogy a játékoslányok azon vetélkednek egymás között, hogy ki tudja először elérni, hogy egy ismeretlen tinderezősrác rendeljen neki egy pizzát. Az ötlet az Elite Dailyn posztolt screenshotok szerint működik, és ebben nem is az az igazán meglepő, hogy vannak olyan srácok, akik egy kis cseten keresztüli flörtölésért képesek kifizetni egy pizza árát.

Inkább az benne a megdöbbentő, hogy a lányok egy pizzáért képesek megadni a címüket egy vadidegennek – mert természetesen anélkül nem lehet kiszállíttatni a küldeményt, hogy a csajok meg ne adnák, hogy hol tartózkodnak éppen. Ha ezzel a játékkal nem sikerül bevonzani a perverz őrülteket, akkor semmivel!

Bár mondjuk a perverz őrültek helyében is vigyáznék, mert nem nagy trükk összedobni egy szexi álprofilt, amivel bárki pizzára vágyó bombanőnek álcázhatja magát az igazi nemétől függetlenül. Szóval igazából a Tinder Gamesben a fiúk is ugyanúgy játszhatnak, mint a lányok.

A másik dolog, amit mutatni szeretnénk, magyar, és teljesen friss. Ez is egy játék, csak sokkal kevésbé veszélyes: a Youtube-on lehet interaktív videókat nézni és a tinderről ismert formátumban válogatni a cukiságok között, mintha csajozna/pasizna az ember. Van fiú verzió, annak a kezdővideója itt van, a csajos verzióért ide kattintson. Az egész egyébként az élő Tinder promózására hivatott, ami egy bulisorozat a Fogasházban és most pénteken lesz legközelebb.