Bizonyos Murad Osmann 2011 októberében kezdett olyan képeket feltenni az Instagramjára, amiken barátnője megy előtte, és ő meg utána, egyik kezével fényképezve, a másikkal a lány kezét fogva. Az évek során #followmeto címke alatt szép nagy fotósorozat lett az egészből, mivel Osmann a világ rengeteg helyére elkísérte barátnőjét.

A photo posted by Murad Osmann (@muradosmann) on

Az orosz, vagy legalábbis (részben) Moszkvában élő pár az évek során tényleg nagyon sok helyre eljutott.

A photo posted by Murad Osmann (@muradosmann) on

Persze egy idő után már nem csak ő töltögette fel a képeket #followmeto (kb. gyere utánam, kövess engem) címkével, hanem kész mozgalom lett a dologból, budapesti példát is simán találtunk egy másik felhasználótól.

A photo posted by * ZhuLi Lin * (@zhuli_l) on

Most, hogy már hadseregnyi rajongója van a férfinak, aki fotókkal bizonyította, hogy a barátnőjéért (vagy legalábbis a barátnőjével) a világon bárhova elmenne (feltéve, hogy szép színesre lehet fotósoppolni a hátteret), egy nagy döntésre szánta el magát.

A photo posted by Murad Osmann (@muradosmann) on

Igen, összeházasodtak, és kivételesen a menyasszony is megosztott néhány képet.

A photo posted by yourleo (@yourleo) on

Mondjon bárki bármit a giccsről meg az oroszok rossz ízléséről, ez a menyasszonyi ruha így azért tényleg lélegzetelállító.

A photo posted by yourleo (@yourleo) on

Mondani se kell, a rajongók csak úgy hüledeznek ettől az esküvőtől, reméljük, önnek is tetszik! Még egy fotó a végére...