Az ember akaratlanul is úgy érzi, hogy ha valaki valamit nagyon bizonygat, akkor nyilván azért teszi ezt, mert nem igaz az a valami. Ha például egy illető a kapcsolatát nagyon feltűnően kiteszi a kirakatba, hogy mindenki lássa, hogy mennyire szerelmes, akkor sokan nyilván azt fogják gondolni, hogy valami baj lehet a kapcsolattal, ha ennyire bizonygatni kell, hogy mekkora a harmónia.

Hogy ez a fordított gondolkodásmód a hírességekre is alkalmazható-e, azt nem tudjuk – végülis ők (részben) abból élnek, hogy (részben) nyilvános a magánéletük. Mindenesetre összeszedtünk 5 celebet, akire különösen jellemző, hogy csak úgy csöpög a nyáltól az Instagram-fiókjuk. Nem pusztán azok közül válogattunk, akik posztolnak szerelmes képeket is, hanem azok közül, akiknél kiugróan nagy arányban vannak az ilyen fotók.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia Vergarának legalább van apropója: most volt összeismerkedésük első évfordulója vőlegényével, Joe Manganiellóval, és valljuk be, tényleg elég tetszetős párt alkotnak ők együtt. Mindenesetre aki akar, az egy random romantikus vacsorába is belenézhet Sofia Vergara Instagramján keresztül.

Valahogy LeAnn Rimes is mindig talál valami apropót arra, hogy jóképű férjét mutogassa. Eddie Cibrian legutóbb születésnapja alkalmából kapott nyilvános szerelmi vallomást, és az inspirálónak szánt napi idézetek sorát csakis hasonlóan romantikus fotókért szakítja meg. Igen, ők azok, akiknek jegygyűrű helyett monogram-tetkójuk van.

Ian Somerhalder egy kicsit kevéssé ismert színész, aki szintén imád arról posztolni, hogy milyen remekül néznek ők ki egymás mellett kétségtelenül bombázó feleségével, Nikki Reeddel. Nem is tudjuk, hogy mentő vagy súlyosbító körülmény-e, hogy a fenti fotó egyben egy céget is promóz, mindenesetre Somerhaldernél is befigyelnek a szülinapi romantikus képek.

Johannes Huebl és Olivia Palermo ugyanabban a szakmában dolgoznak: mindketten modellek. Tavaly házasodtak össze és némileg meglepő módon kettőjük közül a férj az, akinek az Instagramja több szerelmes fotót tartalmaz. A fenti kép például nem semmi, de vannak azért ennél szimplábbak és kevésbé professzionálisak is.

A photo posted by Shakira (@shakira) on

És végül Shakirát mutatjuk, aki gyakorlatilag megszűnt popsztárként funkcionálni az utóbbi években, amivel összhangban elsöprő többségben van az Instagramján a cuki gyerek meg a férjölelgetés a díváskodáshoz képest. Igen, még terheses-romantikus fotót is posztolt, amin Piqué hátulról öleli.