A fenti videó címe Laurának – ön látta már? A felirat hozzá: „kösz a 12 „szép” évet, Laura! Tényleg kiérdemelted mindennek a felét, üdvözlöm az utódomat”

Félig vicces ez a videó meg úgy általában az egész akció, de azért kicsit egy olyan kisgyerekre is emlékeztet, aki direkt széttöri a homokozóvödröt, hogy a többiek se játszhassanak vele, mert megharagudott rájuk. A humor jól szokott állni a férfiaknak, a hisztizés kevésbé, mindenki eldöntheti a saját szája íze szerint, hogy itt melyikből van több.

A sztoriból csak a végkifejletet ismerjük, illetve annyit lehet sejteni a feliratból, hogy Laura valószínűleg szerelmes lett valaki másba, ezért otthagyta ezt a rengeteg szerszámmal rendelkező ezermestert. A szakítás után ugye igazságosan ketté kell osztani mindent, hát humorosan ezt tette ez a fiatalember is.

Ön szerint?

A kettéosztás eszközéül a motoros fűrészt választotta, és mindent szétvágott vele az REM-lemeztől a kocsin keresztül a kanapéig, ami közös tulajdonban volt. Plusz egy iPhone-t is, ami nyilván nem volt közös tulajdonban, úgyhogy a sztori ezen része végképp érthetetlen, de mindegy. A szétrombolt tárgyak rá eső felét az önmagát sértettnek érző fél ezek után feltette az eBayre az alábbi fotókkal. Egy-két eurókért, azaz párszáz-párezer forintokért lehet rájuk licitálni.