Péntek este már a függetlenség napjának megünneplésére készült egész Amerika, kivéve azt a párt, akikről ez a poszt szól. Az NBC egyik helyi csatornája tudósított először erről a különösen szomorú esetről: Texasban bizonyos Michael Thomas éjfél után nem sokkal öngyilkossági szándékkal ráfeküdt egy kivilágítatlan közútra. A férfiról annyit lehet tudni, hogy előzőleg egy kocsmában ült és italozott Almedában, Houston peremén, aztán egyszer csak fogta magát, és odament az országút közepére a teljes sötétségben.

Barátnője, akinek a nevét nem tették közzé, megpróbálta megakadályozni, hogy a férfinak valami baja essen, így odament és megpróbálta elráncigálni az úttestről. Eközben két autó érkezett egymás után, a nőt már az első elütötte, aminek következtében a segíteni próbáló barátnő azonnal meghalt. Barátjának semmi baja nem lett. A férfit most pszichiátrián vizsgálják, az autó sofőrje ellen azonban nem indult eljárás, tekintettel arra, hogy a jármű a jelek szerint a szabályok betartásával közlekedett. A tragédiát mégsem lehetett elkerülni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.