Sok helyen lehet névtelenül bevallani vagy elmesélni intim dolgokat, többek között a Randiblogban is, sőt, nálunk még tanács is érkezik gyakran a többi olvasótól. Hasonló funkciókat tölt be a Whisper nevű app, ahol szintén el lehet mondani azt, amit sehol máshol nem tehet közzé az ember.

A Whisper úgy próbálja magát népszerűsíteni, hogy időnként gyűjtéseket csinálnak egy témába tartozó vallomásokból, most legutóbb például arról, hogy mi van, ha valaki nem szereti a szexet. Az ember hajlamos erről megfeledkezni, de igen, vannak olyanok is, akik nem vágynak partnerkapcsolatra, vagy ha arra igen, testiségre semmiféleképpen sem. Alább kiderül, hogy milyen indokok húzódhatnak meg az ilyen érzések mögött. A Daily Mail cikke alapján a 12 legérdekesebbet szedtük össze alább.

  1. Srác vagyok és nem szeretem a szexet. Nem mintha prűd lennék, egyszerűen csak unalmasnak találom a szexet.
  2. Annyira gyűlölöm a szexet. Ha valaki megpróbál megcsókolni, okádnom kell.
  3. Nem szeretem a szexet, mert túl sokat gondolkozom az egészen, és azon stresszelek, hogy jól csinálom-e. Úgyhogy elég ritkán megyek el.
  4. Szó szerint nem érzek semmit szex közben. Soha nem is éreztem. Úgy érzem, hogy ez tönkreteszi az életemet, mert mivel utálok szexelni, soha nem volt még rendes párkapcsolatom. Úgyhogy inkább csak úgy teszek, mintha...
  5. Nem szeretek szexelni. Mindig úgy érzem, hogy kihasználnak.
  6. Félek a szextől... Egyszerűen úgy érzem, hogy kínos az egész és fáj is.
  7. A szex mindig csalódás, mert túlsúlyos vagyok, és közben túlságosan is lefoglal mindig az a gondolat, hogy most biztos milyen undorítóan nézek ki.
  8. Nem szeretem a szexet. Egyszerűen nem. Mindegy, hogy kivel vagyok, sosincs orgazmusom, plusz az érzést se szeretem. Jobban szeretem egyedül csinálni.
  9. Nincs kedvem szexelni, mindig kínosnak érzem a helyzetet és unatkozom.
  10. Igazából nem nagyon szeretem a szexet. Jobban szeretek csak összebújni az ágyban és elaludni.
  11. Nem szeretem a szexet, de az intimitást igénylem. Szinte lehetetlen olyasvalakit találni, aki ugyanígy érez.
  12. Lécci ne jöjjön senki azzal, hogy azért nem szeretem a szexet, mert még nem találkoztam az igazival. Egyszerűen nem érdekel az egész. Tényleg nem.

Ön is tudna mesélni?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.