Ma egy bizarr amerikai szerelmespárt mutatunk be önnek, a címből remélhetőleg sejti már, hogy a legrosszabbra kell felkészülni. Kezdjük mondjuk ott, hogy a két szimpatikus fiatal neve Michael Vachmiel és Blut Katzchen, amiből a barátnő neve minden bizonnyal felvett név, mivel a Blut vért jelent németül, az meg, hogy Kätzchen azt, hogy kiscica. Elég valószínűtlen, hogy a hölgy felmenői ennyire pontosan eltalálták volna előre, hogy felnőtt korában kislányuknak mi lesz a hobbija.

Szóval Vachmiel és Katzchen abban különbözik öntől meg tőlem, hogy a férfi vámpír, a nő pedig fekete hattyú. Ha megnézi a fotókat, minden rögtön világos lesz (világos, muhaha!!!), de alább meg is magyarázunk ezt-azt, bár úgy alapvetően az egész a többség számára valószínűleg totál felfoghatatlan lesz.

Szóval Katzchen Luisianában lakik, de rendszeresen felutazik a pasijához Houstonba, akivel gyakran vámpírbulikba is eljárnak. Nem ők az egyetlenek a környéken ugyanis. A feketehattyúság azt jelenti az ő szubkultúrájukban, hogy Katzchen megengedi, hogy pasija bemetszéseket ejtsen rajta és megigya a vérét. Vachmiel esetében pedig a vámpírság konkrétan más vérének a megivását jelenti.

Ez a hollywoodi filmekben egész menőnek szokott kinézni, de ha megnézi ezeket a fotókat, vagy esetleg a poszt alján látható videót, garantáltan fel fog fortyanni az ön gyomra is – vagy ha nem, akkor valószínűleg ön is vámpír.

Vachmielnek több csinos véreztetőszettje van, az egyik készlet teljesen kórházi hangulatot áraszt, a másik viszont valami ősi kínai gyógymódhoz lehetett használatos eredetileg. Ez utóbbi kör alakú metszéseket ejt és segítségével szuperul ki is lehet szívni a vért.

Az még hagyján, hogy egy kevésbé vámpíros beállítottságú embernek úgy gusztustalan ez az egész, ahogy van, de az ilyesmi beállítottságtól függetlenül veszélyes is. Egyrészt a sebek nyilván könnyen elfertőződhetnek, ezt Vachmiel eszközei gondos sterilizálásával előzi meg (mi mondjuk Katzchen helyében magunk sterilizálnánk a biztonság kedvéért). Másrészt, mint azt mindenki tudja, a vér rengeteg kórokozót tartalmazhat, többek között HIV-vírust is, és ebből a szempontból a vámpírkodás az óvszer nélküli szexhez hasonlíthatóan kockázatos.

Nagy különbség azonban, hogy Katzchen szerint bár roppant izgalmas egy ilyen vérszívásra alapuló kapcsolat, amit csinálnak, annak semmi köze a szexhez. Inkább olyan, mintha relaxálásként megmasszíroznák egymást.

Háááááááát...