Nehéz már újat kitalálni, de a fenti videón két olyan személy látható, akiknek valószínűleg sikerült. A Bear Grylls kalandszakértő által bekonferált hölgy neve Roberta Mancino, barátjáé Noah Bahnson, és mindkettőjük szenvedélye a bázisugrás. Azaz úgy ejtőernyőznek, hogy magaslatokról ugranak le, és persze az ernyőt csak akkor nyitják ki, amikor már nagyon muszáj, hogy minél tovább tartson a szabadesés.

De mivel Mancino már 450-szer ugrott, neki már a zuhanás önmagában nem elég izgi, ezért kézen fogva rugaszkodnak el és a levegőben csókolóznak. Mindezt fejkamerával meg is örökítik, és a végeredmény kétségkívül roppant látványos.

A fenti videón látható két ugrás közül az első Norvégiában volt tavaly júniusban, egy 1067 méter magas kiszögellésről vetették le magukat egy kis smár kedvéért. Most áprilisban pedig felkeresték a világ legmagasabb lakóházát, ami a Princess Tower Dubajban, ennek a magassága 414 méter. Azt azért kicsit hiányoljuk, hogy miért nem lógtak egy kicsit egymás karjába csimpaszkodva, de hát talán majd legközelebb.