A mai posztban megcsodálható sztorival az elbaltázott plasztikai beavatkozásokról szóló, Botched című amerikai tévéműsor lepte meg a világot. A főszereplő hölgy Candace néven szerepel, és azt lehet tudni róla, hogy házas, a férje neve Kevin, és már van két gyerekük.

Nemrég össze is házasodtak, de az esküvőről nincsenek fényképek, a menyasszony ugyanis nem volt hajlandó fotózkodni, mert úgy érezte, annyira ronda az orra. Vajon a násznépnek is meg volt tiltva, hogy fényképezzen? Nem tudjuk, de a lényeg az, hogy Candace a Botched című műsor plasztikai sebészeihez fordult új orrért, hogy végre szép menyasszony lehessen a képeken.

Candace története azzal kezdődik, hogy világéletében kicsit fura orra volt, ezt a gyerekkori képeken is lehet látni. Távolról sem neveznénk torznak, de a kislányt kedves osztálytársai folyamatosan szekálták, sőt, a hölgy így gondol vissza gyerekkorára:

Úgy éreztem, hogy nekem nem lehet gyerekkorom. Nem voltam boldog kislány, féltem attól, ha új emberekkel kellett találkoznom, vagy ha ki kellett állnom az osztály elé. Nem emlékszem, hogy legalább anyukám akár egyszer is mondta volna, hogy szép vagyok.

Erre a szomorú helyzetre elég bizarr módon az lett a megoldás, hogy Candace orrát a lány 12 éves korában megplasztikázták. Egyáltalán nem szokványos dolog ennyire fiatalon végeztetni egy ilyen beavatkozást, hiszen ennyi idősen az ember még növésben van és rengeteget változik. A műtét tényleg nem is sikerült túl jól, Candace orra a műsor szerint „összeomlott” egy idő után.

A sztoriban az egyik legfurább, hogy a jelek szerint Candace önbizalmára az sem volt különösebb pozitív hatással, hogy bár borzasztó rondának találja magát, azért lett egy férje mégiscsak, és született két szép gyereke. Az esküvő pár hónappal ezelőtt volt, és mint említettük, Candace nem engedte, hogy lefotózzák, mondván, hogy nem akart arra a napra „olyan orral” emlékezni.

Úgyhogy most megvolt a második operáció, és miután a nyomai eltűntek, Candace újra elővette menyasszonyi ruháját, és igazi esküvő után néhány hónappal és egy plasztikai műtéttel megvolt az esküvői fényképezkedés is.

Ebben a Botched című műsorban egyébként hírességek is fel szoktak tűnni egy kis ingyenplasztika reményében, pl. a playboyos ikrek vagy a pornós tinimami.