A sok levél, ami megcsalásokról, kalandozásokról és kapcsolatok tönkremenéséről szól, elgondolkodtatott” – szerintünk pontosan ez az egyik legjobb a Randiblogban, hogy az olvasói levelek alapján az ember elgondolkodhat, összevetheti a saját kapcsolatát, a saját életét a többiekével.

De mondjuk olyan következtetésre nem számítottunk, amilyet az alábbi levél beküldője, Algernon vont le, pedig ha elolvassa ezt a pár bekezdést, ön is belátja majd, hogy bizonyos szempontból teljesen kézenfekvő, amit Algernon ír. Tényleg baj, hogy úton-útfélen magánéleti kihágásokról lehet hallani? Ön mit gondol? Mit tanácsolna Algernonnak? Kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Gyerekkorunkból ismerjük a történeteket, amik a csodálatos egymásra találásról, majd az idők végezetéig tartó hűségről és szerelemről szólnak. Ez nem más, mint egy cél, amit soha nem fogunk elérni, mégis foggal-körömmel ragaszkodunk ahhoz, hogy ez jár nekünk.

Nemrég új munkahelyem lett, ahol rengeteg ember vesz körbe. Akaratlanul belehallok olyan beszélgetésekbe, amik nem tartoznak rám, vagy rámzúdítják kapcsolati, magánéleti problémáikat a kollégák. Ezzel még nincsen baj, mert ekkor az ember jobb esetben megoldást akar találni, vagy csak egyszerűen panaszkodni szeretne.

Itt jön az én problémám. Boldog kapcsolatban élek, ami nem is unalmas sőt, több mint kielégítő. Mégis ez a rengeteg „ezzel dugtam”, „megcsalt, majd belehalok, de a gyerekekért mindent”, „új szeretőm van” történetek hatására elbizonytalanodtam. Az i-re a pontot egy kapott szexuális ajánlat tette fel. Persze, tudtam eddig is, hogy egy kapcsolat nem csak öröm és boldogság, és ez nálunk is megmutatkozott kisebb dolgokban, de ilyenkor az jár a fejemben: ha „mindenki” megteszi, akkor miért ne tehetném meg, illetve most vagyok életem legaktívabb szakaszában, mikor éljem ki a vágyaimat, ha nem most úgy, hogy ne sérüljön meg senki sem lelkileg?

Örömmel veszek minden választ és gondolatot.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.