Nem ez a szingapúri fényképész az első pancser esküvői fotós a praxisunkban, de ezektől a képektől már megint a képernyőre prüszköltük a kávét. Természetesen nem ő maga büszkélkedett el a munkájával, hanem a képeken szereplő menyasszony, Jaclyn Ying tette fel őket a Facebookra mérgében, amikor meglátta az esküvői fotós által a ceremóniáról készített képeket. Ön így szeretne emlékezni arra, aminek elvileg élete legszebb napjának kéne lennie?

Mindeközben Nagy-Britanniában

A Daily Mail is béna esküvői fotóssal riogat ma, ők egy olyan fényképész hölgyet találtak, aki háromnegyed órát késett az esküvőről.

Neki a fotói nem lettek annyira rosszak, kár, hogy 9 óra munkával 15 db képet sikerült előállítania. Plusz egy szép nagy sorozat szelfit, merthogy inkább magát fotózta az ifjú pár helyett. Klikkeljen át a Daily Mailhez a sztoriért és a képekért.

A sztorit a Mashable című oldalon találtuk, ahol persze már el is kezdték a mémeket gyártani ezekből a csodálatosan szerencsétlen fotókból. Sőt, megszólalt a fotós is, aki azzal válaszolt a felháborodott menyasszony sirámaira, hogy 900 képet küldött át, és nem ér, hogy azok közül válogatta ki a legrosszabbakat. Mondjuk talán nem kellett volna az összes fotót átküldeni, csak a jókat, nem? Mindenesetre a mi fotóösszeállításunkban az igazán velőtrázó képeket nézheti meg, a Jaclyn Ying által megosztott teljes album itt található.