Montana államban van egy Billings nevű település, ahol van egy The Tap Inn nevű bár és kaszinó, és itt éppen nagyban smárolt egy pár hétfő hajnalban, amikor egyszercsak álarcos rablók rontottak be a szórakozóhelyre. Eléggé úgy tűnik, hogy a pár egy szerelmespár és éppen randin vannak, de a lényeg nem is ez, hanem attól lett hírértékű a biztonsági kamerának a rablásról készült felvétele, hogy a pár hogyan reagált a pisztollyal hadonászó rablókra. Egy szóval:

Sehogy.

Amint az a felvételen is jól látszik, a fegyveresek arra kényszerítették a pult mögött dolgozó férfit, hogy adja át a készpénzt a kasszából. Ez meg is történt, a rablók rögtön el is viharzottak a zsákmánnyal, szerencsére személyi sérülés nem történt. Amint azt a KRTV nevű csatorna közreadta, az elkövetőket azóta is keresik, de a sztori főszereplőjévé attól még az egészről tudomást sem vevő pár vált, akik nem zavartatták magukat a rablás által, hanem szépen végigsmárolták az egész bűncselekményt.

Érdekes módon az egyik rabló el is megy a csókolózó pár mellett, de ő se szakította félbe őket. A napokban egyébként több rablás is történt a környéken, az elkövetőkről többen is leírást adtak, úgyhogy remélhetőleg hamarosan el is kapják őket. A smároló párnak pedig azt kívánjuk, hogy ha kapcsolatuk komolyra fordul a randi után (vagy esetleg már most is hosszú távon gondolkodnak), akkor az élet többi nehézségén is ugyanilyen zökkenőmentesen jussanak majd át.