Ezúttal Nyíregyházáról jött egy tűzoltós lánykérésről hír, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tette közzé a történetet. Dajka Gábor őrmester, ahogy az tűzoltóhoz illik, a fecskendővel együtt ment ki szerelme munkahelyéhez, és egy tolólétra segítségével jutott fel a második emeleti ablakig, ahol Vitai Gabriella éppen nyilván mit sem sejtve dolgozott.

De egyszer csak megjelent a szerelme az ablakban, a kezében virággal és gyűrűvel. A lány igent mondott, készült egy csomó fénykép is, ha az összeset szeretné látni, kattintson tovább a Katasztrófavédelem honlapjára! Mellesleg nemcsak a menyasszony dolgozott a lánykérés idején, Dajka Gábor is szolgálatban volt éppen, de engedélyt kért és kapott, hogy tűzoltójárművel vonuljon ki a szerelméhez.

És a fentiekhez semmi különösebb köze, de találtuk ezt a nagyon vicces, fotóbombás esküvői fotót az Imguron, és gondoltuk, hátha lesz, akinek ugyanúgy tetszik, mint nekünk.

View post on imgur.com

FRISSÍTÉS:

Olvasónk figyelmeztetett minket, hogy persze rövid úton mém lett a fotóból, filmplakátként például így nézne ki, továbbkutakodni a Redditen itt érdemes.