Annyira népszerű lett tavaly a hokimeccsen hamburgert zabáló menyasszony, hogy egy brit nő a jelek szerint megirigyelte a sikerét. Mondjuk Luise Shapton arra nem gondolt, hogy az előző esetben egy sportesemény is hozzátehetett a szokatlan lakodalom váratlan népszerűségéhez – ő és a férje mindenesetre nem meccsen hamburgereztek, hanem csak egy sima McDonald'sben egy Hatfield nevű angol városkában, ami a leginkább arról híres, hogy írt róla egy gyönyörűen depresszív számot az Everything but the Girl nevű együttes.

Őszintén szólva a gyorséttermi lagzi sem tűnik sokkal vidámabbnak, mint ez a dal, a szuperul megkomponált, szép színes fotók ellenére sem.

Pedig azért van ebben a sztoriban egy részlet, ami elérzékenyülésre adhat okot: a 34 éves vőlegény, Joseph Shapton és 30 éves menyasszonya azért ezt a helyszínt választotta a lakodalomhoz, mert Louise Shaptonnak már van egy kislánya, aki - amikor megkérdezték, hol szeretne enni egy jót anyukája esküvője alkalmából - a Mekit javasolta.

Ráadásul a menyasszony azt mondja, hogy kislánykorában ő is mindig vágyott egy jó kis bulira ebben a gyorsétteremben, de sose adatott meg neki, tehát most egyúttal gyerekkori álmát is valóra váltotta.

A fergeteges buliba 30 embert hívtak meg, és bár messze nem ez a világ első gyorséttermi lakodalma, a helyi dolgozókat mégis meglepetésként érte a megkeresés, ugyanis eddig csak az étteremlánc alkalmazottai álltak elő hasonló ötletekkel.   (Mellesleg legutóbbi hülyeesküvős összeállításunkban is volt egy pár, akik a munkahelyükön fényképezkedtek az esküvőhöz: egy benzinkúton.)

A menyasszony utólag igen tömören nyilatkozott a Mirror nevű újságnak a lakodalmáról:

Finom volt a kaja.

Ha ön szereti a bizarr tortákat, akkor egy külön meglepetést tartalmaz az ön számára ez az összeállítás: a menyasszony testvére hamburger alakú tortát sütött erre az alkalomra. Klikkeljen a képekért!