A Reddit fórumoldalon rengeteg felhasználót foglalkoztatnak a szerelemmel, házassággal kapcsolatos problémák, szakítással, válással kapcsolatos dolgok, az ember pillanatok alatt talál önigazolásként olyanokat, akik egyetértenek vele, és/vagy hasonló cipőben járnak. Hiszen mennyire megnyugtató már, ha nem csak nekünk rossz, nem csak minket vertek át piszkosul a kapcsolatban! 

Az egyik felhasználó nemrégiben azt a kérdést tette fel, hogy az elváltak közt kinek mi volt az utolsó csepp a pohárban. Szép számmal jöttek a hozzászólók történetei, amiből kiválogattunk pár érdekeset. Ha véleménye, vagy saját története van, kérjük, ön se tartsa magában, hanem írja meg nekünk a Randiblog email-címére!

1

„Gondját viseltem három évig minden elképzelhető módon; pénzügyileg, szexuálisan, érzelmileg. Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy miután karácsonyra egy tetoválást kaptam tőle, lekurvázott és megpróbált megütni az ismerőseink előtt (az összes ismerősünk az ő barátja volt), mert harminc dolcsi jattot hagytam a tetoválónál. Az összes haverja rajtam röhögött, ő pedig élvezte az öt másodperc népszerűséget. Két hónap múlva elköltöztem. Hihetetlen keményen, érzelmileg és verbálisan zaklatott, és mindig azt mondta, sosem voltam elég jó neki, és miattam történt minden. Micsoda lúzer!”

2

„Az apám halála utáni napon a férjem törölte és resetelte a telefonomat. Minden törlődött róla. Közös fotók apámról és a lányomról, olyan képek, amik csak nekem voltak meg. Tudta, hogy nem másoltam le ezeket és nem voltam bekötve a felhőbe. Előtte azt mondtam neki, ő a legrosszabb ember a világon, mert kért egy hónap szabadságot, hogy a beteg apámat meglátogassa, de a jegyet már nem vette meg az utazáshoz. Miután így neveztem, meg akarta mutatni, tud ő sokkal rosszabb is lenni. Ez volt az utolsó csepp.”

3

„A feleségem engedte a legjobb barátunknak, hogy belerakja a farkát. Game over.”

4

„Talán az volt az utolsó csepp, amikor hazamentem, és nem volt otthon sem bútor, sem kaja, sem feleség. Az üres bankszámla csak megerősített.”

5

„Hazamentem a munkából, és csak egy cetli volt az asztalon. A feleségem a két gyerekünket elvitte a nagyszülőkhöz azzal, hogy elmegy plázázni, aztán elhagyta az országot.”

6

„Otthon voltam az újszülött babánkkal, és a férjem nem jött haza hétvégére. Hétfő hajnalban végre beesett, de rögtön beájult anélkül, hogy egy szót szólt volna. Megnéztem a telefonját (tudom, tudom!), fotókat találtam benne a legjobb barátja csajával. Leszögezte, hogy teljesen normális, hogy vele volt és hogy fotói vannak a lányról, hiszen a barátja és a lány swingereznek. Fogalma sem volt arról, hogy ez nem így működik. Pillanatnyi dühömben továbbküldtem a fotókat a legjobb barátjának. Rögtön rájöttem, hogy nem is swingereznek, mert a barát elég ideges lett, és beverte a lány autójának a szélvédőjét. Másnap fogtam a gyerekeket, és elköltöztem.”

7

„Az volt az utolsó csepp, amikor megcsináltam minden házimunkát, hogy pihenhessünk a hétvégén. Porszívóztam, takarítottam, kipucoltam a fürdőt, bevásároltam a zöldségesnél, két adag ruhát kimostam és kiraktam száradni, új ágyat húztam, csináltam vacsorát és megterítettem, mire hazaért. Egész nap SMS-eket küldtem neki arról, amit épp megcsináltam. Hogy mi volt a reakciója, mikor hazaért? MIÉRT NEM MOSOGATTÁL EL?”

Ön is írna?

Ha ön is szívesen elmesélné, hogy önnél mi volt szakítás vagy válás előtt az utolsó csepp a pohárban, történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.