Egy híres Youtube videóblogger, Coby Persin már rengeteg érdekes témát boncolgatott a csatornáján. Emberkísérletei általában érdekesek és meghökkentőek, mindemellett jól bemutatják az átlag emberi természetet. 

Az egyébként valóban gazdag videós legutóbb tehetős üzletembernek adta ki magát, és a vasútállomáson egy random kiválasztott fiatal nőt próbált meg felszedni. Természetesen az egész eseményt rejtett kamerával vették.

A felvételen a csaj eleinte nem tűnik túl nyitottnak az ismerkedésre, és azzal próbálja leszerelni a férfit, hogy este találkozója lesz a pasijával. Ám amikor begördül egy autó, és egy Coby Persin menedzserét eljátszó férfi figyelmezteti Persint, hogy 20 perc múlva felszáll a magánrepülője,

a lány viselkedése egyből megváltozik, még a hangja is lágyabbá válik.

Másodpercek alatt beleegyezik abba, hogy együtt elrepüljenek Miamiba, majd vissza New Yorkba. Ráadásul hiába a sok intelem, figyelmeztető kampány és elrettentő cikk, gondolkodás nélkül beszáll egy idegen autójába, ahol Coby Persin mellett még két idegen férfi utazik velük. 

A reptérre vezető úton a kocsiban Persin és a menedzserének kiadott férfi között elhangzik egy kamu üzleti beszélgetés, csak úgy röpködnek a dollármilliók a levegőben. Ez valószínűleg még jobban megerősíti a csajt abban, hogy egy kihagyhatatlan partiról van szó. Amikor pedig az autó begördül a reptérre, és Coby Persin felviszi a magángépére, a lány felhívja a barátját, és szemrebbenés nélkül azt hazudja neki, hogy beteg, emiatt nem tudnak találkozni. 

Na de nem is Persinről lenne szó, ha ezek után fogná magát, és valóban elrepülne a lánnyal.

Jön is a fordulat: a videóblogger megkéri a csajt, hogy szálljon le a gépről, és készítsen róla egy fotót a mobiljával, ahogy a repülő ablakából kinéz. A kép elkészül, szerencsétlen nőnek viszont innentől kezdve esélye sincs visszajutni a fedélzetre, Coby Persin ugyanis elkísérteti azzal a magyarázattal, hogy ilyen kis pénzleső nem szállhat fel a gépére. 

A videós egyébként nagy népszerűségnek örvend a netezők körében, de ezt a húzását sokan túlzásnak vélik. Egyesek bunkónak titulálták, mások pedig arra figyelmeztetnek, hogy ez nem egy általános dolog, nem minden nő ilyen, sőt.