Egy londoni plus-size divatblogger, Callie Thrope nemrégiben ment férjhez, és az Instagram-oldalán osztotta meg az eseményről készült képeket. Az esküvői fotók már önmagukban is szépek, mindehhez Thrope pedig olyan gondolatokat fűzött, amik igazán inspirálóak lehetnek a túlsúllyal küzdő menyasszonyok számára. 

Sosem hittem volna, hogy ilyen ruhát fogok viselni, mint ez, azt gondoltam, sosem fogok férjhez menni, amíg nem vagyok vékony.

- kezdte az üzenetét a bloggerina, akinek minden szava kincs, úgyhogy íme a teljes üzenet:

„De ahogy öregszel, és körbeveszed magad a megfelelő emberekkel, rájössz, hogy akik szeretnek, azoknak nem számít, hogy nézel ki. Dan minden méretben szeret engem, és az esküvőnk napján, amikor beléptem a terembe, megfordult és könnyezett, ahogy mentem feléje, úgy nézett rám, mint egy csodára. Szóval szeretnék egy dolgot elmondani minden menyasszonynak: nem számít, hogy molettek vagytok-e vagy sem.″

Ne érezd úgy, hogy változtatnod kell magadon vagy a méreteden, hogy boldog legyél az esküvőd napján, a párod úgy szeret téged, ahogy vagy.

Megérdemled a boldogságot, nem számít, hányas a méreted, te leszel a leggyönyörűbb a teremben, mert ragyogni fogsz az egymás iránt érzett szerelemtől.″

A happy end mindenkié, szóval kérlek, engedd át magad a pillanatnak.