Ha máshol még nem, nálunk olvashatott már Tony Toutouniról, az amerikai szexista dollármilliomosról, aki az Instagramján kérkedik rengeteg pénzével, tárgyiasítja, levetkőzteti, megalázza az erre önként és dalolva jelentkező nőket, így bizonygatva a világnak és önmagának, hogy ő a fasza gyerek. 

A most 43 éves üzletember nemrégiben azzal sokkolta követőit, hogy eljegyezte a 26 éves Julienn Nicole-t, akit egy benzinkúton szedett fel. A bejelentést követően Toutouni állítólag 35 ezer követőt veszített el a több mint másfél millióból, a rajongók ugyanis kiakadtak azon, hogy egy nő miatt képes feladni fényűző agglegényéletét. 

Viszont nagyon úgy tűnik, az internetezőket nem fenyegeti az a veszély, hogy megfosztják őket a napi pucér női fenéktől, a dollármilliomos ugyanis eljegyzés ide vagy oda, ugyanúgy folytatja szánalmas trollkodását, fittyet hányva arra, menyasszonya ettől hogyan érzi magát. Naponta osztja meg az ilyen képeket: 

És hát van az a pénz, amiért Julienn Nicole még csendben tűr.

Tudom, hogy a legtöbb nő nem tudna megbirkózni egy ilyen helyzettel, de Tony mellett már elég vastag bőrt növesztettem. Szoktam féltékenykedni, de ami egy átlagos lányt felhúz, az engem még nem. Sokkal elfogadóbb lettem 

- fejtette ki a Mirronak a modell, és hozzátette, nem fogja a vőlegényének megmondani, mit csináljon és mit nem, sőt, mindenben támogatja. Nicole anyja viszont teljesen kikészült a helyzettől, és szerinte a lányának szégyellnie kellene magát. A menyasszony ezzel szemben azt állítja, az ő Tonyja nem is olyan kőbunkó, mint amilyennek az Instagramon látszódik, hatalmas szíve van, és egyszer nagyon jó apa lesz belőle. 

A lap egyébként idézte macsót is, aki azt mondta, barátnője boldoggá teszi, és készen áll elkötelezni magát mellette. Hogy ez az ő világában pontosan mit jelent, azt nem tudni.