Észak-Írországban egy olyan nő nyitott esküvői ruhaszalont, aki már életében többször megtapasztalta, milyen az, amikor valaki csúnyán néz az emberre, csak mert túlsúlyos. Rebecca Bryson boltjában csak plus size menyasszonyi ruhákat lehet kapni. Az ötletgazdát az ösztönözte, hogy a túlsúlyos nőknek is segítsen a nagy napot tökéletessé tenni, mert saját tapasztalatából kiindulva egy ducibb nőnek nehéz dolga van ilyenkor.

Tizenegy évet töltöttem a menyasszonyi iparban, számtalan rémtörténetet hallottam a menyasszonyoktól, akiknek különböző ruhaszalonokban azt mondták, fogyjanak, mert túl kövérek a ruhákhoz, vagy egyáltalán nincs is a méretükben esküvői ruha

- mesélte a 30 éves Rebbeca Bryson a Belfast Live nevű lapnak. A nő úgy érezte, valamit tennie kell, úgyhogy családja támogatásával megszületett a Curvy Chic Bridal. Ez az első tervezői menyasszonyi ruha butik Észak-Írországban, ahol egyedi és teljes alakos ruhák kaphatóak, L-es mérettől XXL-es méretig.

Azok a nők, akikre nem illik az XS-es és az M-es ruha, kereshetnek másik butikokban, de ott csak drága, slampos, Kínából érkező ruhákat találnak utolsó alternatívaként. Úgy gondoljuk, minden nő megérdemli, hogy örömteljes és nyugodt legyen, amikor az esküvői ruháját vásárolja. A gömbölyded menyasszonyok túl sokszor néznek szembe elszomorító kihívásokkal, amikor ruhát szeretnének vásárolni, ezért mi elhatároztuk, hogy ezen változtatni fogunk.