A 19 éves, amerikai Kirsten Titus úgy gondolta, hogy mivel pasijával mindeddig igen kreatív párost alkottak, a szakításnak is egy ötletes módját fogja választani. A lány a Spotify (egy zenestreamelő szolgáltatás) lejátszási listájába a következő számokat tette egymás után:

Azaz: Do You, Still, Want To, Kiss Me, Because, I Am, Kinda Lovin, Someone Else, But, We Can Still Be Friends , ami összeolvasva magyarul annyit jelent:

Még mindig meg akarsz csókolni? Mert én azt hiszem, mást szeretek, de maradhatunk barátok.

  

Titus ugyan csak a fiúval közös Spotify fiókban osztotta meg az elbocsátó szép üzenetet, húgának annyira tetszett a testvére szakítós módszere, hogy megosztotta a Twitteren

A válaszra nem kellett sokáig várni, a kikosarazott Wyatt Hall szintén egy dallistával válaszolt volt csajának, ami azonban csak egy számot tartalmazott, méghozzá a STFU című dalt, ami körülbelül  a „fogd be a kurva szádat″ kifejezés angol rövidítése.

A Buzzfeednek egyébként a srác azt mondta, hogy egyből megértette az üzenetet, amit még viccesnek is talált, és nem készült ki a szakítástól. Állítólag azóta is jó barátok.